Sectorul CIVES
 
 

Un criminal-comunist delireaza!?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un criminal-comunist delireaza!?

Mesajde Nica Leon » Joi Ian 26, 2012 1:38 pm

Message flagged Tuesday, January 24, 2012 8:38 PM
Bai, Traiane,

ce dracu esti atit de natarau?! Te vaiti ca baba proasta pe marginea santului.
Ba, eu cind am vrut sa-l dau jos pe dictatorul criminal ceausescu, am facut-o in mai putin de 24 de ore, exact asa cum il avizasem cu citeva luni inainte.
Tu te afli la putere de peste 20 de ani si, pina acum, nu ai fost in stare nici macar sa pui citiva dintre numerosii cacatii cu care te-ai inconjurat, sa il cerceteze temeinic, sa il trimita in judecata pentru a fi aruncat in cea mai grea temnita, acolo unde ii este locul criminalului comunist iliescu ilici ion.
Dar, nu te-ai dovedit a fi barbat nici atunci cind ti-am cerut sa abrogi Legea nr. 406/2001, lege profund nedreapta, deci neconstitutionala, iar acum criminalul-comunist jos iliescu ilici ion mai este si platit, din banii romanilor, adunati la bugetul de stat, cu sume nesimtit de mari, tocmai pentru ca a omorit mii de romani, dar si pentru ca a distus si a tilharit economia Romaniei.
Asa ca, in asemenea situatie sint curios sa imi dovedesti ca ai pe cine sa pui sa il cerceteze, de urgenta, pe criminalul-comunist iliescu ion (parca numele viermilor se scriu cu minuscule, nu?) si in maxim o saptamina (cit mi-ar lua mie), sa il condamne, printr-o sentinta definitiva si irevocabila si sa-l si arunce definitiv in temnita, pentru a isi sfirsi acolo viata sa mizera, dedicata numai distrugerii Romaniei.
Te indemn, ca macar acum, in ceasul al XII-lea, sa iti iei citiva oameni adevarati, nu numai tembeli, cu care sa poti pune ordine in tara, sa faci dreptate, dind astfel speranta romanilor nemultumiti azi (este posibil de realizat, intr-un termen foarte scurt, fara nici un fel de sacrificiu si fara sa fie compromisa stabilitatea economica a tarii) si sa reimpui dreptatea si demnitatea, ca valori supreme si garantate si pe aceste napastuite si jefuite meleaguri.
Am convingerea ca numai daca vei proceda astfel vei mai putea scoate capul in lume, altfel te vei umple iremediabil de mult cacao.
Iti amintesc ca tot ceea ce se intimpla si acum in tara eu am prevestit inca din 03 03 1990, dovada fiind chiar si in Monitorul Oficial, partea cu dezbateri parlamentare.

Binefacatorul Romaniei, 24.01.2012
Nica Leon,
Persecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009