Sectorul CIVES
 
 

Un ministru criminal!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un ministru criminal!

Mesajde Nica Leon » Vin Ian 27, 2012 2:52 pm

Către,
Ministerul Transporturilor,Tovarăşe ministru,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, Sector 2, cod 021791, văzînd incompetenţa criminală pe care aţi manifestat-o în timpul unei banale ninsori, ce a blocat aproape toată ţara şi capitala acesteia, vă rog ca în temeiul Regulamentelor europene, a prevederilor pîngăritei Constituţii a României şi a Legii nr. 544/2001, să dispuneţi să îmi fie transmise, în termenul prevăzut de lege, copiile contractelor pe care reprezentanţii ministerului, C.N.A.D.R. –ului şi prepuşii lor le-au încheiat pentru dezăpezirea şoselelor, drumurilor etc. pentru iarna anului 2011- 2012.
De asemenea, vă rog să îmi comunicaţi dacă şi ce măsuri aţi luat împotriva celor vinovaţi că a fost anulat, abuziv, dreptul la liberă circulaţie şi dacă intenţionaţi să vă daţi demisia din funcţia pe care o ocupaţi numai pentru a ucide oameni, pentru a provoca imense pagube materiale şi de imagine României, de a jefui proprietarii de autovehicule şi de a anula drepturi fundamentale, garantate pînă şi de terfelita Constituţie a României.
Vă informez că în cazul în care nu voi primi cele solicitate, chiar şi în format electronic, voi formula o plîngere penală împotriva dvs. şi a acoliţilor dvs.

Binefăcătorul României,
Nica Leon,
Persecutat politic. 27.01.2012
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009