Sectorul CIVES
 
 

Ucisi pentru ca au vrut sa circule prin Romania!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Ucisi pentru ca au vrut sa circule prin Romania!

Mesajde Nica Leon » Vin Ian 27, 2012 2:55 pm

Către,
Ministerul Administraţiei şi Internelor,Domnule ministru,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, Sector 2, cod 021791, avînd în vedere jurămîntul solemn pe care l-aţi rostit, la investitură, ca şi prevederile pîngăritei Constituţii a României, precum şi faptul că, în mod criminal, au fost lăsate şoselele şi drumurile să fie blocate, prin incompetenţa penală a reprezentanţilor guvernului şi a subordonaţilor săi, ce au semnat contracte păguboase pentru dezăpezirea din această iarnă, cu firme neserioase, a căror conducere a vizat numai o îmbogăţire facilă, fără cheltuieli din partea lor şi fără o sistemă de maşini corespunzătoare unei menţineri în stare de funcţionare perfectă a sistemului naţional de drumuri, dovada fiind blocarea şoselelor şi drumurilor ţării după o banală ninsoare, cu pierderi de vieţi omeneşti, cu pagube materiale şi de imagine uriaşe şi cu anularea abuzivă a dreptului la liberă circulaţie, garantat de art. 25 din terfelita Constituţie a României, vă rog să îmi comunicaţi următoarele informaţii de interes public:
1. Dacă şi ce măsuri aţi dispus împotriva reprezentanţilor autorităţilor şi a reprezentanţilor firmelor cu care au fost încheiate contracte de dezăpezire, pentru drumurile şi soselele care au fost blocate de o banală ninsoare?
2. Dacă şi ce măsuri aţi dispus împotriva primarului general al Municipiului Bucureşti şi al primarilor de sector, precum şi a reprezentanţilor societăţilor ce aveau, prin contract sau prin atribuţiile lor de serviciu, obligaţia de a menţine în perfectă stare de utilizare a tuturor drumurilor din Capitala României, inclusiv a Şoselei de centură?
3. Dacă şi ce măsuri aţi dispus împotriva primarilor municipiilor, oraşelor şi comunelor care nu au luat măsurile ce se impuneau pentru a îi obliga pe reprezentanţilor societăţilor ce aveau, prin contract sau prin atribuţiile lor de serviciu, obligaţia de a menţine în perfectă stare de utilizare reţeaua urbană de şosele, drumuri şi alte căi de comunicaţie?
4. Dacă aţi demis conducerea Jandarmeriei Române, ce avea obligaţia să intervină de îndată, operativ, pentru a fi salvate vieţile călătorilor şi pe cele ale proprietarilor de autovehicule blocate pe şosele şi pe drumurile înzăpezite, ca urmare a incompetenţei, a dorinţei de înavuţire facilă şi iresponsabilă şi a neintervenţiei celor obligaşi să asigure întocmai tuturor participanţilor la trafic dreptul prevăzut de art. 25 din siluita Lege fundamentală?
5. Copia mandatului , ordinului sau dispoziţiei în temeiul cărora poliţiştii au blocat ieşirile din Capitala României, precum şi nenumărate şosele şi drumuri europene şi naţionale.
6. Daca au început cercetările penale împotriva tuturor vinovaţilor de moartea celor patru victime, a celor care au cauzat suferinţe fizice şi pierderi materiale importante, ca urmare a incompetenţei şi a indiferenţei criminale a celor obligaţi sau care s-au obligat să îşi facă datoria şi să asigure tuturor locuitorilor români dreptul nestingherit la a-şi folosi proprietatea publică, cum este şi sistemul naţional de drumuri şi şosele naţionale?
Cu speranţa că voi primi cele solicitate în termenul prevăzut de lege, vă urez mult succes în activitate.


Binefăcătorul României, 27.01.2012
Nica Leon
Persecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009