Sectorul CIVES
 
 

Inspecţia Judiciară a C.S.M protectoarea infractorilor?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Inspecţia Judiciară a C.S.M protectoarea infractorilor?!

Mesajde Nica Leon » Mie Mar 21, 2012 2:20 pm

Către,
Inspecţia Judiciară din cadrul C.S.M.


Domnule inspector şef,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bloc 3C, sc. 1, et. 4, ap. 23, sector 2, avînd în vedere prevederile constituţionale care clamează doar că acest stat corupt, aflat încă la discreţia criminalilor-comunişti, ca şi obligaţiile dvs. de serviciu, cît şi plîngerile mele, ţinute în nelucrare şi prin complicitatea celor de la Inspecţia Judiciară, de mult prea mulţi ani, plîngeri în care vă sesizam că mai multe plîngeri penale, transmise la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, sînt ţinute în nelucrare de parchetarii care se fac astfel vinovaţi de complicitate, de împiedicarea înfăptuirii justiţiei, de denegare de dreptate etc., plîngeri în care reclamam fapte penale grave, care aduc mari prejudicii imaginii României şi bugetului de stat, săvîrşite cu vinovăţie şi în dosarele de fabricare a certificatelor aşa zişilor revoluţionari, ca şi în procesul de preschimbare a respectivelor certificate, dar şi în aşa zisa privatizare, de fapt doar o uriaşă prăduială generalizată a avuţiei naţionale, pusă la cale de şefii celor din Guvernul României, care nu au însă şi calitatea de proprietari a bunurilor publice inalienabile pe care le-au înstrăinat totuşi abuziv.
În loc ca plîngerile mele penale , în care arătam concret vinovaţii şi faptele pentru care se fac vinovaţi, să fi fost cercetate operativ, parchetarii, mulţi dintre ei complici cu infractorii reclamaţi de mine, au închis ochii şi au ascuns sau au ţinut în nelucrare plîngerile formulate, asigurînd astfel liniştea şi protecţia infractorilor, dar şi bunăstarea lor, mulţi dintre ei primind, de la cei reclamaţi de mine, chiar şi certificate de “revoluţionari”, ceea ce miopii sau orbii din Inspecţia Judiciară nu au vrut să vadă ori s-au făcut că nu înţeleg cum de a fost posibil ca numeroşi parchetari, în activitate sau la pensie, să posede asemenea acte, cînd se ştie că ei erau, în vremurile de tristă amintire, braţul represiv şi pavăza penală a odiosului sistem comunist – criminal şi ilegal, acesta fiind motivul pentru care legea a prevăzut chiar şi lustrarea lor şi nici nu au participat, cu fapte deosebite, la victoria Revoluţiei române.
Ca dovadă că România a fost şi a rămas tot un stat tîlhar şi totalitar, nicidecum un stat de drept, cum doar se clamează în pîngărita Constituţie a României, o constituie şi faptul că, recent, printr-o Decizie a C.E.D.O. statul român a fost condamnat în dosarul Revoluţiei române, eu fiind unul dintre cei ce a formulat şi a depus la Procuratura Militară Bucureşti, în ianuarie 1990, o plîngere penală, înmînată col. Joarză, în care reclamam acum peste 22 de ani, faptele penale ale criminalului-comunist, alogenul contrarevoluţionar Iliescu Ion şi ale găstii sale de criminali, plîngere care nici astăzi nu a fost măcar cercetată, parchetarii devenind, în acest stat totalitar, tot o pavăza a criminalilor vinovaţi de săvîrşirea mai multor crime împotriva umanităţii.
În decursul anilor am reclamat, la parchet, mai mulţi miniştri şi secretari de stat, procurori şi judecători, toţi vinovaţi de săvîrşirea multor fapte penale, ca şi pe cei ce au primit certificate de revoluţionari, toate fiind însă ţinute în nelucrare, pentru ca recent, secretarul de stat de la S.S.P.R., unul dintre infractorii puşi pe căpătuială, ce organizase temeinic un grup de infractori pentru săvîrşirea de infracţiuni, prin fabricarea ilegală de aşa zişi revoluţionari, fără ca respectivii să fi dovedit vreodată nici un fel de merite, cum prevedeau Legea nr. 42/1990 şi Legea nr. 341/2004, a fost arestat, respectiv numitul Costin George, individ care a comis o sumedenie de infracţiuni, multe dintre ele fiind reclamate şi de mine, cu mulţi ani în urmă, chiar înainte şi după apariţia ilegalelor Decrete nr. 1168/2004 şi 1169/2004, plîngeri penale care, dacă nu ar fi fost ascunse sau nu ar fi fost ţinute în nelucrare de către parchetari, bugetul de stat nu ar fi fost atît de păgubit, cum a fost în toţi aceşti ani, în care respectivul a beneficiat şi de protecţia procurorilor.
Avînd în vedere şi cererea de chemare în judecată formulată de S.S.P.R., ce formează obiectul Dosarului nr. 470/2/2012, aflat pe rol la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ, în care abundă descrierea unor fapte penale comise de numeroşi vinovaţi, ce au comis fapte penale în procesul de preschimbare a certificatelor prevăzute de legea nr. 341/2004, deşi aveau funcţii şi calităţi oficiale, fapte sesizate şi de mine o dată cu apariţia acestor legi, dar şi a Decretelor ilegale nr. 1168 şi 1169/2004, imediat după publicarea lor, prin plîngeri penale trimise la Procurorul General al României, care însă le ţine în nelucrare, pentru a fi aşa grav prejudiciat şi bugetul de stat, vă întreb domnilor din Inspecţia Judiciară, cu ce vă ocupaţi dvs. de nu reuşiţi să constataţi că parchetarii îi acoperă pe infractori, prin ascunderea şi prin ţinerea în nelucrare a plîngerilor formulate. Sau, pate dvs, cei de la inspecţie, doriţi să ne sugeraţi ideea că, parchetari ar trăi numai pe Marte , nu pe Pămînt, unde ar fi avut dreptul şi obligaţia de a se şi autosesiza, pentru că, presupun, că şi ei trăiesc încă în această ţară jefuită şi năpăstuită de asemena specimene penale, ce încasează regulat salarii nesimţite şi total nemeritate şi ar fi avut ocazia să ia cunoştinţă de situaţia dezastroasă în care se află România, chiar sub ochii lor închişi.
La fel procedează parchetul şi cu plîngerile mele formulate împotriva mai multor infractori, care din postura de prim-miniştrii au dispus să fie prăduite numeroase bunuri publice inalienabile, cum ar fi S.A. ALRO S.A., S.C. BALNEOCLIMATERICA S.A, S.C. SIDEX S.A. Galaţi etc, dar şi plîngerile împotriva criminalilor-comunişti, foşti preşedinţi, numiţii Iliescu Ion şi Constantinescu Emil, care se fac vinovaţi de uciderea a foarte mulţi oameni nevinovaţi, plîngeri care, de asemenea, stau în nelucrare la parchet. Dosarul penal a criminalului-comunist Constantinescu Emil am aflat, după foarte mulţi ani, că fusese repartizat, deşi fusese iniţial ascuns nepermis de mulţi ani, adică din 1999, cînd formulasem plîngerea, parchetarului Gherţa Constantin, care, după ce m-a chemat şi mi-a cerut să dau o declaraţie prin care îmi confirmam menţinerea plîngerii penale formulate ( ceea ce se întîmpla la citeva săptămîni după ce Procurorul General Laura Codruţa Kovesi preluase această înaltă funcţie, semnătura ei aflîndu-se pe plîngerea mea penală, ascunsă pînă atunci de parchetarii-complici cu infractorul vinovat că a ordonat să fie ucişi cca. 100 de români, cărora li s-a luat abuziv nu numai viaţia, dar şi dreptulde a circula liber prin ţara lor), nu a mai făcut nici un fel de cercetări, pentru a afla adevărul şi pentru a-i trimite în judecată pe vinovaţi.
Precizez că aceste proaste şi abuzive obiceiuri le au parchetarii de foarte mult timp, ei nedorind încă, sub inexistenta dvs. „inspecţie”, să apere legea nici măcar cînd sînt obligaţi chiar şi de instanţe, prin decizii irevocabile, în care i-au obligat să facă cercetări temeinice şi legale, cum ar fi şi Decizia nr. 7/23 01 2006, pronunţată în Dosarul nr. 289/2005, în Completul de 9 judecători, în urma căreia s-a format Dosarul nr. 164/P/2006, în care la data de 07 04 2006 s-a pronunţat o ordonanţă, pe care o anexez în copie, conformă cu originalul, prin care s-a declinat competenţa la D.N.A., unde şi astăzi zace în nelucrare, deşi s-au scurs şase ani de protecţie a infractorilor şi de păgubire temeinică a bugetului secătuit prin jefuire, a statului român. La fel a fost şi în cazul Dosarului nr. 507/P/2006, cu toate că dvs. doar v-aţi făcut că munciţi, spre folosul, liniştea şi prosperitatea infractorilor, pe care aşa doar i-aţi protejat, în toată această lungă perioadă.
Avînd în vedere cele de mai sus, vă rog să înţelegeţi că ar cam fi timpul să începeţi să vă faceţi datoria de inspectori judiciari, pentru a îi obliga astfel, pe infractorii cu posturi foarte bine plătite şi în sistemul judiciar, să îi tragă la răspundere pe colegii lor, ce au ascuns numeroasele mele plîngeri penale, aflate încă în nelucrare la originalele parchete din această ţară năpăstuită şi tîlhărită ce criminalii-comunişti şi de odrazlele lor, în complicitate totală cu cei pe care îi tot numesc în fel de fel de funcţii de răspundere în stat.
Anexez, la prezenta şi copia cererii de chemare în judecată formulată de S.S.P.R., ce formează acum doar Dosarul nr. 470/2/2012, aflat pe rol la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a de Contencios administrativ, nu şi în atenţia procurorilor, cum ar fi fost demult cazul, dacă România ar fi fost un stat de drept şi nu doar de drepţi, în sens cazon, desigur.
Nica Leon,
Persecutat politic. 21.03.2012
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009