Sectorul CIVES
 
 

Cezar, tvr-ul şi tembelii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Cezar, tvr-ul şi tembelii!

Mesajde Nica Leon » Dum Apr 22, 2012 1:50 pm

O punere la punct a criminalilor-comunişti din TVR, în urma emisiunii de astăzi, intitulată Presă şi Putere, la care au mîncat căcat tovarăşa comunistă-criminală, fost secretar b.o.b. la procuratură, pe vremea odioasei dictaturi comuniste-criminale şi a fătucă de la FORUM... nu ştiu care, dar sigur cel al tembelilor.

Publicat şi pe Facebook/Presă şi Putere, azi, 22 04 2012.

Băi, Cezare, cît de tembel poţi fii de inviţi numai cretini la această emisiune?
Acum am văzut emisiunea despre despăgubirea proprietarilor jefuiţi de criminalii-comunişti, la care două tembele şi-au dat cu presupusul, dovedind nu numai cît sînt de proaste şi de ticăloase, dar şi că România nu este un stat de drept, care să aibă şi cetăţeni, nu numai locuitori prostaci.
Dacă ai fi dorit să lămureşti o problemă atît de simplă şi de uşor de rezolvat, ar fi trebuit să chemi unii ca mine, care au luptat efectiv pentru a fi răsturnată de la putere bestiala dictatură comunistă, nu pe tovarăşa Monica Macovei, fostă secretar adjunct al b.o.b. la procuratură, fost călău pe vremea criminalilor-comunişti, pe care i-a lins în tuhăs şi cu care mînca căcat cu polinicul atunci.
Chiar ai uitat de ingerinţele şi aranjamentele făcute de ea, cînd era ministru la Ministerul de Justiţie, pentru ca părinţii ei să rămînă proprietari pe o casă din Buricul Bucureştiului, ce aparţinea de drept altcuiva?
De ce ai invitat o asemenea vită criminală şi mincinoasă?
Doar pentru că este teribil de proastă şi de falsă?!
Poţi să îmi spui ce a făcut ea concret pentru ca proprietarii jefuiţi de comunişti să îşi recupereze proprietăţile, în timpul cît ea a fost ministru şi nu portar sau femeie de serviviu, cum ar fii trebuit, la Ministerul Justiţiei?
Chemînd în emisiune asemenea fătuci cretinoide, ce nu au ajuns nici măcar la stadiul de cetăţean al României, ceea ce nici tu nu ai dovedit încă că ai fii, pentru că, dacă ai fi fost nu le-ai fi permis să arunce ţării atît de multe tîmpenii, contrare normelor constituţionale, pe care deşi nu le cunosc, îşi permit să le ignore efectiv, ai reuşit să dovedeşti străinilor că ţara asta este dominată de oligofreni.
Dacă ai fi avut un dram de minte şi puţin bun simţ ai fii înţeles că fătuca de la nu ştiu ce forum al tembelilor, a rostit numai idioţenii, ea fiind de fapt un vrednic duşman al dreptăţii, al adevărului şi al proprietăţii private - garantată, ocrotită şi inviolabilă - conform textelor din pîngărita Constituţie a României.
Băi, Cezare, dacă nu ai fi doar un jalnic oportunist, ar trebui să îţi dai demisia, de mînă cu toată conducerea televiziunii, care se fac vinovaţi că au fost şi au rămas tot glasul propagandei mincinoase a criminalilor-comunişti.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009