Sectorul CIVES
 
 

O altă dovadă că nu numai românii sînt proşti!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O altă dovadă că nu numai românii sînt proşti!

Mesajde Nica Leon » Vin Dec 07, 2012 12:19 pm

Doamnă comisar Viviane Reading,

Mă numesc Nica Leon, sînt cel ce a spart mitingul criminalului cominist Ceauşescu Nicolae, desfăşurat la Bucureşti, la data de 21 12 1989, apoi am declanşat şi am condus la victorie Revoluţia Anticomunistă Română din Decembrie 1989, după care am fost arestat, fiind torturat, întemniţat şi trimis la un fort militar, pentru a fi împuşcat, numai pentru că şi în România există convingerea ca nici o faptă bună să nu trebuie să rămână nepedepsită.
În luna iulie v-am văzut, la televizor, cînd aţi afirmat că România este un stat de drept, motiv pentru care am considerat că a fost foarte bună gluma dvs., iar acum vreau să propun redacţiilor revistelor umoristice din România, să vă confere premiul pentru cea mai bună glumă a anului, iar pe locul 2 să fie trecuţi autorii neserioaselor rapoarte J.A.I.
Din acest motiv, vă rog, să îmi comunicaţi dacă veţi considera util să fiţi inclusă în respectivul clasament, alături de dl. Barosso, Preşedinte al Comisiei Europene, ce a susţinut şi el aceeaşi minciună?
În cazul în care veţi refuza şi veţi înţelege ridicolul situaţiei, nedreptatea spuselor dvs. şi răul pe care mi l-aţi făcut mie, în cazul în care veţi dori să aflaţi şi adevărul, vă voi putea dovedi oricînd că România nu a fost şi nu este deloc un stat de drept, ci tot un stat totalitar, cum a fost şi în timpurile de tristă amintire.

Cu speranţa că voi primi răspunsul dvs. şi că nu vă veţi mărgini numai la informaţiile neadevărate din neserioasele Rapoarte J.A.I. şi M.C.V., vă urez toate cele bune.


Nica Leon
Persecutat politic. 2012-12-07
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009