Sectorul CIVES
 
 

Să nu fie, la Realitatea Tv., nici măcar un singur om?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Să nu fie, la Realitatea Tv., nici măcar un singur om?!

Mesajde Nica Leon » Dum Dec 09, 2012 8:44 am

Să nu fie, la Realitatea Tv., nici măcar un singur om?!

Din declaraţiile celor ce formează gloata slinoasă şi tîmpă a actualilor candidaţi am înţels că nici unul nu a ajuns nici la maturitatea necesară pentru a fi, măcar, cetăţean!

Nici un om serios, ce nu face parte din poporul vegetal declarat de Blandiana, nu va vota niciodată cu aceşti cretinoizi, tîlhari, care nu au dovedit încă nici măcar că ar fi ajuns la maturitatea necesară pentru a deveni cetăţeni!
Cei ce îi vor vota totuşi, în marea lor ticăloşie şi prostie, nu sînt decît duşmani ai ţării şi nu vor mai avea dreptul ca după actul lor criminal să se mai vaite!


Pentru că cei mai mulţi dintre români nu au ajuns încă la maturitatea necesă pentru a dovedi că ar fi cetăţeni, le voi şi vă voi spune că şi aceste alegeri sînt tot abuzive, nedrepte, deci nule de drept, ceea ce constituie încă o dovadă că România nu este un stat de drept, ci tot un stat totalitar, dar şi că românii îşi merită soarta şi astfel, nici nu vor mai avea privilegiul de a se văicări după rezultatul şi după consecinţele dezastroase ce vor fi iarăşi, ca urmare a alegerii lor iresponsabile!

Văzînd comentariile voastre, nici nu ştiţi cîtă greaţă îmi provocaţi şi cît rău îmi faceţi şi acum, cînd mă forţaţi să înţeleg cît de nătărău am fost atunci cînd am decis să vă apăr, înfruntînd dictatura şi gloanţele, pentru a vă dărui libertate, dar şi dreptul de a face saltul din gloata poporului vegetal declarat de Blandiana, în rîndul oamenilor-cetăţeni.
Dacă aţi fi avut măcar un dram de minte şi doar un pic de bun simţ aţi fi putut, probabil, înţelege cît de imaturi sînteţi atunci cînd vorbiţi numai după ureche, transmitînd românilor disperaţi, dar încă inconştienţi de prostia lor, exprimată şi dovedită prin vot, cu îndîrjire, în ultimii 23 de ani, cînd au ales numai duşmanii ţării, criminalii-comunişti, pentru ca apoi să le jefuiască sistematic şi temeinic ţara, iar ei, proştii, doar să se vaite şi să voteze, numai informaţii tîmpe, neadevărate!
Dacă aţi fi fost cetăţeni aţi fi ştiut că şi aceste alegeri sînt tot abuzive, nedrepte, deci nule de drept, ceea ce constituie încă o dovadă că România nu este un stat de drept, ci tot un stat totalitar, dar şi că românii îşi merită cu prisosinţă soarta şi astfel, îşi vor pierde pînă şi dreptul de a se văita în voie, acum şi după alegerea lor iresponsabilă!
Voi singuri, în inconştienţa voastră, demonstraţi aceste adevăruri, pentru că voi înşivă difuzaţi gogomănia ce desfiinţează prevederile art. 36 din pîngărita Constituţie a României, care a statuat nedrept şi abuziv că românii ar avea dreptul de a vota numai în circumscripţia de domiciliu, ceea ce înseamnă că, în spiritul informaţiei voastre strîmbe, cei aflaţi în străinătate, in concediu sau numai la ski, în vizită la socrii sau la bărînii lor părinţi ori la cine ştie ce spitat, deven, subit, proscrişi, lor fiindu-le refuzat acum dreptul fundamntal, garantat de terfelita Constituţie a României, doar pentru că această ţară este locuită de mult prea mult timp numai de tîmpiţi, ce au pus în funcţii publice numai fuduli, fără minte, fără ştiinţă de carte şi fără bun simţ, criminali-comunişti care, peste noapte, fără drept, le-au anulat ei, pentru că au doar muşchi, acest drept fundamental.
Nici nu ştiu dacă ar mai trebui să mă obosesc pentru a vă informa pe voi, cei ce aveţi obligaţia de a sluji adevărul şi de a transmite numai informaţii şi ştiri corecte privitorilor voştri, că nici măcar Legea electorală, despre care tot amintiţi, în temeiul căreia se desfăşoară acum şi acest simulacru de alegeri, nu se află în vigoare, întrucît este profund nedreaptă, fiind neconstituţională, lege care chiar şi azi, ca şi imediat după publicarea sa în Monitorul Oficial, nu s-a aflat niciodată în vigoare şi, deci, nici nu se află, pentru că aşa stă scris la art. 154 alin. 1 din siluita Lege fundamentală, raportat la art. 1 alin. 3 şi 5 şi art. 16.
Aşa fiind, fac apel la dvs. şi vă îndemn să nu mai transmiteţi informaţiile greşite, pe care în mod periculos le-aţi tot revărsat peste ţară, încă de dimineaţă, rugîndu-vă să nu mai îndemnaţi românii să se ducă să voteze numai de dragul de a demonstra şi reprezentanţilor U.E. că România este locuită numai de cretini, imaturi şi imorali, împinşi şi de voi de la spate, ca pe vite, pentru a fi astfel participanţi la acest dezgustător şi dezonorant circ, în finaluc căruia iarăşi va reporni hora îndrăcită a jefuitorilor şi duşmanilor statului român.

Cu profundă tristeţe,

Nica Leon
Binefăcătorul României, persecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009