Sectorul CIVES
 
 

O altă oglindă a realităţii româneşti!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O altă oglindă a realităţii româneşti!

Mesajde Nica Leon » Mar Dec 11, 2012 12:42 pm

Prioritate de Dreapta (numele unia pe pagina de Fecebook, intitulată Comunismul în România), în analiza ta pleci de la premize total false! Nu, nu "au fost câştigate de..." ci au fost pierdute iarăşi de românii, incapabili să înţeleagă, măcar, lumea îngrozitoare în care trăiesc.
Acea stratagemă, mult prea complicată pentru mintea românilor, stînga - dreapta, a fost inventată şi folosită numai pentru a ne face că am fi intrat în rîndul lumii, cînd, de fapt, toţi tovarăşii, mulţi dintre ei chiar şi alogeni, erau tot de stînga, deşi se botezaseră şi jurau că ar fi de dreapta. Tu chiar nu ai aflat că tov. blaga, iar mai înaintea sa tov. boc şi mai înainte băsescu şi roman, toţi fuseseră vajnici mîncători de căcat, cu polonicul, la comuniştii-criminali, unii avînd chiar şi funcţii de conducere, cum ar fi activist sau secretar b.o.b.?! Într-o ţară normală, cu un popor avizat şi interesat de soarta ţării sale, ar putea fi posibilă o asemenea scamatorie halucinantă, prin care foştii internaţionalişti, cu ştate vechi, de zeci de ani, să se prezinte brusc ca fiind de dreapta?
Dacă ţi-ai fi amintit spusele mele, de la începutul anilor 1990 şi dacă ai fi fost la nivelul de a dovedi că ai devenit cetăţean, ai fi putut înţelege că U.D.M.R.-ul este pana care trebuie să despice trunchiul, o.n.g. care dovedeşte că România nu are cetăţeni, că statul românilor este tot un stat totalitar, că cetăţenii nu sînt nici chiar astăzi, la 23 de ani după Revoluţie, egali în drepturi, dar şi că se urmăreşte, cu consecvenţă planul filozofului german care a afirmat că tot ceea ce este mic este sublim.
Eşti chiar culmea cînd nu vrei să înţelegi că tovarăşii alogeni din A.R.D. şi U.D.M.R. se vor înţelege iarăşi ca fraţii, dar şi cu fraţii din U.S.L., cum au făcut-o întotdeauna şi pentru că, altfel, nătărăii de români ar putea înţelege scenariul şi, cine ştie, le-ar putea strica planurile de mult făcute, pentru distrugerea României, ţară imprevizibilă, care, de foarte multe ori în istorie, atunci cînd a avut măcar şi o mînă de oameni, a fot mereu buturuga aia mică.
Greşeşti şi în privinţa PP-DD, care este tot o adunătură de foşti tovarăşi, unii cu fapte penale la activ, care vor face numai ceea ce ştie românul mai bine, jocul de glezne şi datul mărunt din buze, atunci cînd nu fură şi nu distruge.
Nu, nu este nici o necunoscută, pentru că prostimea nu va accepta aşa de repede şi aşa de uşor să îşi abandoneze locul său, atît de greu cîştigat, devenit, de-a lungul anilor, chiar şi călduţ, pe marginea şanţului, unde va da în continuare mărunt din buze, dar... din postura de privilegiat spectator al propriei sale nenorociri, după care iarăşi se va văita în voie.
În final uiţi, din nou, realiutatea românească şi vorbeşti de lucruri sfinte - referendum constituţional - cum pretenţios numeşti tu circul popular desfăşurat ultima oară şi prin gări, pieţe, cîrciumi şi chiar prin w.c.-uri, cînd, în 2003, a fost ultima dată completat şi batjocorit public, temeinic, în cam două zile, chinuitul şi strîmbul text constituţional, necunoscut atunci şi rămas astfel şi astăzi, după cum singur o dovedeşti, chiar şi în prezenta ta analiză.
Cît despre tovarăşii prieteni ai celor care le-au uns bine curul pe mult prea grelele fotolii de la C.C.R., vorba aia, tot strîmbă, mult dragă românilor însă, de morţi numai de bine!
Să auzim de bine, că de rău sper că v-aţi săturat, dacă nu în viaţa asta, răbdători, o veţi aştepta pe cea viitoare! Că, de, ce atîta grabă?! Scris Duminică, 09 12 2012
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009