Sectorul CIVES
 
 

Tot infractorii sînt temelia statului totalitar român!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Tot infractorii sînt temelia statului totalitar român!

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 13, 2012 10:22 am

Către,
Preşedintele României, dl. Traian Băsescu,

Domnule preşedinte, văzînd acum vînzoleala postelectorală, provocată cu elan şi îndîrjire de prostimea ce vieţuieşte încă în năpăstuita şi jefuita ţară, România, vă rog să îmi răspundeţi în virtutea cărui principiu constituţional toţi cei ce au omorît, au rănit şi au creat panică şi teroare în timpul luptelor pentru apărarea şi pentru menţinerea la putere a bestialei dictaturi comuniste, în loc să fi fost grabnic deferiţi justiţiei, pentru a suporta rigorile legii penale, cum s-ar fi procedat în orice alt stat civilizat, democratic, aici, în ţara în care dvs. aţi fost şi sînteţi preşedinte, toţi acei răufăcători au fost premiaţi cu certificate de “revoluţionari”, dar şi cu multe alte drepturi. Printre ei se numără şi comuniştii-criminali jos ilici iliescu, roman petre şi vasile blaga, în timp ce eu, părintele Revoluţiei Anticomuniste Române din Decembrie 1989, sînt încă persecutat politic de autorităţi, tocmai pentru că am avut îndrăzneala şi obrăznicia să mă împotrivesc bestialei dictaturi comuniste şi să o şi răstorn de la putere.
Aşa fiind, vă rog să îmi răspundeţi ce aţi avut în vedere atunci cînd aţi numit-o pe fiica unui criminal-comunist, stîlp al odioasei dictaturi criminale-comuniste, în funcţia de Procuror General al României, numai pentru a uzurpa rolul acestei instituţii fundamentale în orice stat de drept, unde apoi ea, tov. Laura Codruţa Kovesi, l-a uns ca prim-adjunct tocmai pe apărătorul criminalului comunist nicolae ceauşescu şi a inumanului sistem criminal-comunist, Niţu Tiberiu Flavius, care, conform declaraţiei sale olografe, aflată atît la parchet, ca şi pe site-ul Asociaţiei 21 Decembrie 1989, a tras cu A.K.M.-ul din dotare, în plin centrul Bucureştiului, în seara de 21 12 1989.
Totodată, vă rog să îmi răspundeţi pentru care „merite” aţi numit-o pe imorala şi imatura Kovesi şi pentru al doilea mandat, cînd ea doar a asigurat temeinic numai liniştea şi bunăstarea criminalilor ca au acţionat şi în însîngeratul Decembrie 1989, devenindu-le astfel nu numai complice, dar şi apărătoare dolosivă, prin împiedicarea efectivă a înfăptuirii justiţiei, prin săvîrşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, de constituirea unui grup organizat pentru săvîrşirea de infracţiuni etc, infractori care, contrar legii, au mai primit, de la buget, ca urmare a aplicării numai după urechile blege ale altor infractori aflaţi tot la putere, certificate de „revoluţionari” preschimbate, precum şi indemnizaţi de merit, tocmai pentru că omorîseră cu sîrg tinerii anticomunişti, cîteodată chiar şi spectatorii, trecătorii, ca şi pe unii dintre locuitorii zonelor în care s-au folosit de armele fabricate din banii poporului, pentru apărarea patriei.
De asemenea, vă rog să îmi spuneţi dacă mai consideraţi că România a fost un stat de drept, după victoria contrarevoluţiei comuniste din decembrie 1989 şi pînă astăzi, cînd, prin încălcarea flagrantă a principiilor şi normelor pîngăritei Constituţii a României, de la bugetul de stat sînt încă plătite uriaşe sume de bani, pe lîngă multe alte drepturi asigurate tot din bani publici, aşa zişilor revoluţionari, mult mai înainte ca parchetarii să fi cercetat şi ca justiţia să se fi pronunţat definitiv, pentru a fi dovedit cine au fost cei care i-au împuşcat şi i-au rănit pe cei declaraţi aiurea, martiri ai Revoluţiei Romîne, răniţi şi reţinuţi, ce primesc încă drepturi şi foloase necuvenite şi imorale.
În încheiere, vă rog, să îmi comunicaţi dacă veţi face ceva concret, în calitatea pe care o aveţi, de decident al numirii viitorului Procuror General al României, dar şi de Preşedinte al C.S.M., pentru ca toţi cei vinovaţi de jefuirea sistematică a bugetului de stat şi prin tolerarea fabricilor de falşi revoluţionari, martiri, răniţi şi reţinuţi, răufăcători aflaţi şi acum tot în sistemul de justiţie din România, să fie, în sfîrşit cercetaţi şi să fie trimişi în judecată pentru infracţiunile grave pe care le-au comis direct, cu intenţie şi cu bună ştiinţă, de multe ori chiar contra cost, dovedind astfel şi un profund dispreţ faţă de dreptate, de adevăr, de lege şi de imaginea ţării, ce le plăteşte încă salarii nesimţite şi total nemeritate, după cum singur aţi fi putut să constataţi, chiar şi din celelalte scrisori pe care vi le-am transmis pînă acum.
Cu speranţa că voi vedea reacţia dvs. justă, în concordanţă cu prevederile art. 80 alin. 2 raportat la art. 82 alin.2 ultimul aliniat, art. 3 şi 5 şi art. 16 alin 1 şi 2 din terfelita Constituţie a României, cît mai curînd posibil, vă urez toate cele bune.

Nica Leon
Binefăcător al României, persecutat politic. 13.12.2012

Petitia nr.26300
Data: 27-12

Domnule Leon Nica,

Am primit mesajul adresat Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, si am luat act de punctele de vedere exprimate.

Cu stima,

Consilier de Stat
Gabriel-Cristian Piscociu
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009