Sectorul CIVES
 
 

Solicitări de la comisarul pentru justiţie al C.E.

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Solicitări de la comisarul pentru justiţie al C.E.

Mesajde Nica Leon » Lun Mar 11, 2013 4:14 pm

Către,
Comisia Europeană,
În atenţia doamnei comisar Viviane Reding,
Doamnă comisar,Mă numesc Leon Nica, am domiciliul în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, Sector 2, cod 021791, sînt cel ce a înfruntat, înainte de 1989, bestiala dictatură comunistă, pe care pe care am răsturnat-o de la putere în data de 22 12 1989, întrucît la data de 21 12 1989 am avut îndrăzneala, într-o ţară bolnavă de frică generalizată, să sparg mitingul organizat la ordinul dictatorului Nicolae Ceauşescu, declanşînd şi conducînd astfel, la victorie, Revoluţia română din Decembrie, excepţională realizare obţinută în mai puţin de 24 de ore, după care am fost şi sînt încă persecutat, tocmai pentru că mi-am permis neobrăzarea de a lupta împotriva sistemului dictatorial comunist.
Acum vă scriu aceste rînduri pentru că nu am primit încă, de la dumneavoastră, nici un fel de răspuns la scrisoarea precedentă, în care vă rugam să îmi comunicaţi ce aţi avut în vedere, în iulie 2012, cînd aţi afirmat că România ar fi fost, pînă atunci, un stat de drept.
Vă mărturisesc că eu, ca bun cunoscător al realităţii româneşti, nu am avut încă nici o dovadă şi nici măcar o clipă sentimental că acest stat ar fi fost vreodată şi altfel decît un stat totalitar şi tîlhar, subjugat de criminalii-comunişti şi de acoliţii lor, ce s-au situat întotdeauna cu mult deasupra pîngăritei Constituţii a României şi a legii, motive pentru care, acum, mi se par cel puţin ciudate concluziile extrem de blînde din ultimul Raport M.C.V.
Aşa fiind, vă rog să îmi comunicaţi cîteva din elementele care v-au determinat pe dumneavoastră să credeţi şi să afirmaţi, în iulie 2012, că România ar fi fost un stat de drept.
Pînă la primirea răspunsului dumneavoastră, vă rog, să citiţi cu ceva mai multă atenţie textul siluitei Constituţii a României, pentru a găsi contradicţiile ce există chiar între acele norme supreme şi obligatorii, unele nedrepte însă, ce încalcă prevederi constituţionale, ceea ce dovedeşte cît de departe este România de statutul de stat de drept, democratic.
În cazul în care veţi dori să vă dovedesc totuşi că România nu a fost şi nu este încă un stat de drept, cu probe indubitabile, izvorîte chiar şi de la Sistemul de in-justiţie din România, de la Consiliul Superior al Magistraturii etc., vă rog să mă anunţaţi, pentru a vă transmite probele, dovezi în temeiul cărora am convingerea că nimeni din ansamblul Comisiei Europene, prin intermediul dumneavoastră, nu va mai afirma mult timp că România ar fi altceva decît un stat totalitar, imoral şi profund nedrept.
Cu speranţa că vă veţi îndeplini obligaţia de a îmi transmite răspunsul dumneavoastră, vă urez toate cele bune.


Leon Nica
Persecutat politic. Mar. 11, 13
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009