Sectorul CIVES
 
 

O timidă încercare de a opri prigonirea adevărului, astăzi d

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O timidă încercare de a opri prigonirea adevărului, astăzi d

Mesajde Nica Leon » Vin Aug 07, 2015 4:33 pm

Măi, Vasile Jacques Iamandi, regret nespus de mult că prostia, fudulia, indiferenţa, iresponsabilitatea, neruşunarea atîtor generaţii a făcut posibil ca aşa de mulţi români să se lase aruncaţi în temniţele vechi, aflate mai nou sub puterea criminalilor comunişti, alogeni, dar nu din vina celor ca mine ci numai a celor de vîrsta dvs. Deplîng soarta atîtor români, deşi, vorba aceea, soarta şi-o mai face şi omul, cu propriile mîini sau neghiobie! Aşa fiind, deşi ar fi foarte multe de comentat pe marginea mărturiei dvs. voi sublinia doar următoarele:
1. Cum au dovedit, efectiv, atîtea generaţii de învinşi că ar fi adevărate aceste vorbe: "suntem tinerii minori cu bun simt, dragoste pentru credinta si patrie?
2. Dacă acele generaţii de fuduli şi de laşi nu ar fi fost atît de jalnice, oare de ce cei din generaţia mea nu au avut, după naştere, nici măcar dreptul de a vorbi liber, aşa cum îl aveţi şi dvs. astăzi, drept asigurat şi dăruit românilor de mine, după însîngeratul şi teribil de ruşinosul Decembrie 1989?
3. Pe ce fapte concrete vă bazaţi cînd aţi scris: ..." unei generatii de titani care au scris istoria si care au purtat pe umerii lor credinta si demnitatea acestui popor".
Dacă pe acei învinşi dvs. îi numiţi titani ... eu, cel ce am învins, aproape singur, bestiala dictatură criminală, comunistă, ce v-a îngenunchiat şi pe dvs., dar şi gloata de fuduli prostani, pe care o confundaţi acum, în libertate, fără temei, cu un "poopor", după 45 de ani de ruşine şi frică generalizată, cum ar trebui să fiu numit acum, cînd vă aşterneţi liber şi fără frică gîndurile pe hîrtie, ba chiar şi pe net?
Aşa fiind, cam ce fel de istorie credeţi că aţi scris, de ne-aţi lăsat-o nouă moştenire? Oare ar putea să vă facă cinste nenorocita istorie pe care cei ca mine, din vina celor ca dvs., "titani", nu(?!) ne-au lăsat-o, cu nonşalanţă, plocon, pe capetele şi pe umerii noştri fragezi, teribil de împovăraţi şi de omul de tip nou?
Oare atîta laşitate, prostie, aroganţă, iresponsabilitate, imoralitate etc. ar putea acum, cei ca mine, să o numim, cum o faceţi dvs., în scrisoare, total aiurea, năucitor, "credinţă şi demnitate..."?! Dacă chiar aţi fost atunci nu doar o gloată proastă, îngîmfată şi teribil de fricoasă, cum aţi dovedit vreodată că aţi fi făcut parte dintr-un popor şi nu dintr-o jalnică şi pestilenţială adunătură? Aşa fiind, oare ce o însemna atăzi, pentru cei ca dvs., demnitatea? Cumva prostia de a sta ca laşii, în patru labe, pe brînci sau pe burtă, în temniţe, atîţia amari de ani?
Oare cei din generaţia dvs. de "titani," nu au înţeles nimic din maxima ce ne spune: decît o viaţă de vierme mai bine o oră vultur?
4. Cam cine se credeau fudulii "titani," din generaţia învinşilor, ce aşteptau atunci, relaxaţi şi detaşaţi, ajutor doar de la Dumnezeu, de parcă El, Drăguţul, ar fi avut vreo datorie la cei atît de jalnici, cărora le dăruise ceva mai înainte şi o ţară frumoasă, foarte bogată, nenorocită însă de un aşa zis popor, mult prea tembel, dar tare mîndru, cum e şi astăzi, fără să înţeleagă vreodată motivul pentru care se crede încă aşa?
5. Ce vă face să scrieţi că nu prostie crasă se numeşte afirmaţia dvs următoare: "Am fost corecti si onorabili si am luptat prin toate mijloacele posibile pe calea onoarei respectand pe toti cei care luptau impotriva dusmanului comun...? Oare ce onoare poate avea vreodată un fudul învins şi laş?
Cum ne-aţi fi numit astăzi pe mine şi pe cei cîţva, extrem de puţini, ca urmare a neputinţei, prostiei şi laşităţii generaţiilor dvs., dacă v-am fi continuat "tradiţia" şi exemplul, atunci cînd ne-am propus să îi răsturnăm de la putere pe cei ce îi învinseseră pe jalnicii, nepăsătorii şi lăudăroşii noştri înaintaşi, dacă am fi eşuat şi noi, aşa cum ne-aţi dovedit-o voi, "titanii" şi nu am fi dus la bun sfîrşit dorinţa noastră, nu a voastră, de a mătura definitive, spre lada de gunoi a istoriei, bestialul sistem criminal, comunist, ceea ce am şi făcut, la data de 21 12 1989, în mai puţin de 24 de ore, fapt unic în lume!
Oare prostia de a te lăsa călcat în picioare ar putea fi numită acum, de noi, onoare şi corectituţine sau numai prostie endemică?
6. Cam cît de tembel ar trebui să fie cineva dispus să moară aiurea, numai pentru nişte bazaconii adînc înfipte de şmecherii în sutane, în mintea puiţină, dar mult prea fixă, a celor arataţi de dvs. aici: "...cu crime impotriva unui tineret decis sa moara pentru credinta, pentru dreptate si adevar."
Cam cît bun simţ v-ar mai fi trebuit pentru a înţelege atunci ceva extrem de simplu astăzi, anume că rolul şi datoria tineretului nu e să moară ci doar să crească frumos, să se instruiască, pentru ca apoi să creeze şi să procreeze, pentru binele şi folosul României, dar şi pentru perpetuarea neamului, dar asta numai în cazul în care neamul nu e atît de prost şi de fudul, aşa cum ne-au dovedit plenar nouă chiar şi "titanii"? Ce ar fi fost astăzi această blestemată ţară, ce a avut neşansă să aibă aşa firavi "titani", dacă şi eu aş fi plecat la luptă cu mentalitatea şi obiceiurile păguboase ale "titanilor"?
Chiar vă este şi astăzi atît de greu să înţelegeţi că noi, tinerii, nepoţii voştri, am plecat la luptă cu convingerea fermă că vom face totul pentru a trăi, deoarece ştiam bine că numai viii pot răsturna de la putere, efectiv, orînduirea cea crudă şi nedreaptă, cum spunea odinioară şi poetul, nu morţii, motiv suficient pentru noi să decidem să trăim, dar şi ne arătăm şi să ne probăm calităţile, decizie corectă care ne-a dus pe noi la victorie, în timp ce decizia voastră v-a dus numai la pierzaniea voastră şi a mare parte din neamul românesc, neam mereu nepermis de fudul?
Apoi, cum să fii decis să mori pentru uriaşa minciună ancestrală, ce a făcut şi face încă atît de mult rău umanităţii, voi fiind o dovadă clară că am dreptate? Oare asta s-o numi credinţă, închinarea prostească la făcături, despre care geniul Mihai Eminescu ne lăsase moştenire, spre ţinere de minte, chiar şi "titanilor," acest incontestabil adevăr: Religia - o frază de dînşii inventată....! Aşa fiind, oare ce o fi însemnat vreodată pentru cei laşi, teribil de tembeli şi atît de fuduli dreptatea şi adevărul? Să fi fost oare drept să staţi ca rîmele, cînd v-a fost trîntit peste capetele voastre seci un rege ilegal, nerecunoscut oficial de nimeni constituţional îndrituit ci numai de nişte măscăriţi tîmpi ca şi el, leper ce dispreţuiau profund nu numai România, dar şi pe românii, dar şi Constituţia din 1923?
Ce o fi însemnat pentru generaţiile voastre adevărul, cînd voi v-aţi închinat mereu numai minciunii, stînd într-una numai cu curul în sus, bătînd mătănii atunci cînd nu lingeaţi ciolane, botezate însă de tîtharii în sutane, moaşte, în loc să vă faceţi voi datoria faţă de noi şi de ţară şi nu să vă consideraţi a fi superiori şi mult prea importanţi şi preţioşi, cum aţi făcut şi, în loc să vă bateţi cu dujmanul, dujman pe care voi trebuia să îl învingeţi şi nu să îi aşteptaţi, ca laşii, pe americani, despre care strîmb credeaţi voi atunci că vor muri ei, americanii, în locul vostru, de parcă ei, americanii, ar fi avut datoria sacră să apere, chiar prin jertfa supremă, România şi nu voi, fudulilor!
Aşa fiind, cum mai aveţi astăzi tupeul să vă credeţi "titani", cînd noi, nepoţii voştri, teribil de sătui şi mult prea scîrbiţi, pînă peste poate, de laşitatea, de tembelismul, de aerele şi de aiurelile voaste, ne-am hotărît să vă spălam definitiv ruşinea şi laşitatea ce vă mînjeau obrajii şi, într-o noapte, cu mîinile noastre însîngerate, după ce oprisem puzderia de gloanţe dujmane, v-am eliberat, dăruindu-vă astfel libertate, drepturi, democraţie, ca şi posibilitatea de a face şi voi, în sfîrşit, prin propriul vostru efort, dacă aveaţi voinţă, cuvenitul şi datoratul salt din hasnaua în care aţi viermuit atît de tăcuţi, de înfricoşaţi şi de disciplinaţi, în deplină linişte, direct în rîndul oamenilor! Ce aţi făcut însă voi, atîţia amari de ani, după ce v-am dăruit noi, cei atît de puţini, vouă, celor atît de mulţi şi de îngroziţi, drepturi, libertate şi responsabilitate, dar şi pe cel la o viaţă demnă, în mai puţin de o zi?
În loc să veniţi, cu umilinţă, la curajoşii, competenţii, patrioţii şi demnii voştri salvatori, pentru a îi ajuta, voi, aşa cum aţi făcut întotdeauna, înfumuraţi, v-aţi izolat în latrina voastră pestilenţială, în care aţi preferat să staţi singuri atunci cînd nu le-aţi dat, a cîta oară, un ajutor consistent, nesperat, imoral şi ruşinos tot călăilor şi dujmanilor ţării, pe care i-aţi şi votat, spunîndu-mi, la momentul respectiv, în sediul vostru din str. Mîntuleasa nr. 10, sector 2, aşa: ce, ai vrea ca eu să îl votez, la vîrsta mea, pe unul ca tine, mucosule? Mai bine îl votez pe ţapu, chiar dacă ştiu bine că e jidan, la origine şi o bestie de comunist criminal, ceea aţi şi făcut, în 1996! Astfel fiind, secături fudule, nerecunoscătoare şi senile, oare mai credeţi că aţi avea dreptul să vă numiţi "titani" sau măcar oameni şi să vă faceţi că aţi şi uitat cînd cîntaţi aşa: căpitane nu fi trist, garda merge înainte prin partidul communist, spre dezastrul ţării şi nenorocirea românilor?
Oare de ce mi-e atît de silă, bănuieşti măcar?


Vezi mai jos scrisoarea ce m-a obligat şi m-a făcut să mă simt dator să apăr adevărul şi dreptatea, atît de prigonite încă, ce sînt nevoite să umble şi astăzi cu capul spart, în biata şi originale noastră ţară!

Cetățui Biruitoare
"MARTURIE DE CREDINTA
Ma numesc Vasile Jacques Iamandi, domiciliat in Bucuresti, Sos Iancului 132, telefon 074918940. Subsemnatul imi asum responsabilitatea marturiilor mele.
Sunt fost detinut politic si fac parte din generatia celor pe care trei dictaturi criminale sangeroase au incercat prin orice mijloace imaginabile, prin bataie, foamete, tortura si crima sa ne astupe gura, sa ne ingenuncheze si sa ne faca sa disparem in groapa comuna.
Atat familia cat si toti cei care ma cunosc pot afirma ca, desi ajuns la o varsta inaintata, ma bucur de deplinatatea facultatilor mele mintale si sunt gata oricand ca si in trecut sa fac fata deciziilor dvs oricat ar fi de nedrepte, batjocoritoare si denigratoare indreptate impotriva unei generatii de titani care au scris istoria si care au purtat pe umerii lor credinta si demnitatea acestui popor. Nu ii enumar. Ar fi o sarcina care depaseste posibilitatile mele sa ii numesc pe toti cei care alcatuiesc comoara religioasa, stiintifica, literara si militara de nestemate intelectuale care au adus renumele tarii noaste in contemporaneitatea universala a timpului. Pe acestia astazi vreti sa ii ostracizati si sa le anulati operele. La comanda cui?
Memoria lor oricat ati incerca prin minciuna, denigrare si insulta, in numele unei inventate dar atat de puternice corectitudinii politice mondiale sau a altor bazaconii utopice pe care le-ati putea inventa pentru a ne interzice libertatea de a gandi, de a vorbi si de a actiona, nu o veti putea suprima. Niciun institut din lume, oricum s-ar numi el nu va putea suprima realitatea, adica adevarul si nici memoria lor. Memoria lor o puteti terfeli, dar acest lucru cu siguranta o va face nemuritoare si o va resuscita mereu din propria cenusa. Prin tone de pamant si minciuna titanii vor iesi la suprafata si vor imbogati istoria, mitul si legenda Capitanului si a Legiunii Arhanghelului Mihail, precum si a acestui neam pe care il rastigniti pentru a-l sterge din istorie.
Noi, ultimii supravietuitori la limita rezistentei omenesti, trecuti prin furcile caudine a trei dictaturi, suntem tinerii minori cu bun simt, dragoste pentru credinta si patrie educati in scoala fratilor de cruce (in 1941 aveam 13-14 ani). Am fost cateva mii la inceput, apoi decimati de politiile si jandarmeriile lui Carol si ale lui Antonescu, dupa batalioanele minorilor de la Sarata, dupa executii si ispasiri prin lagare ne-am imputinat. Educati sa fim anticomunisti pana la solutia finala, am continuat lupta considerand valorile crestine, dragostea de patrie si libertatea mai presus de eul nostru.
Incarcerati in gulagul communist am executat in zeci de ani pedepse in chinuri nemeritate, fara sa comitem tradari, josnicii si abuzuri. Avand experienta detentiei inca din 1941 am incercat sa fim exemple si sa ajutam camarazii mergand pana la sacrificiu. O generatie de martiri, un far calauzitor luminos care a strabatut prin teroarea comunista impartind dragoste si speranta celor cazuti in deznadejde care aveau nevoie pentru a rezista. Nu putem fi acuzati. Am fost corecti si onorabili si am luptat prin toate mijloacele posibile pe calea onoarei respectand pe toti cei care luptau impotriva dusmanului comun, netinand seama de religie, nationalitate sau apartenenta potitica.
Astazi, noi cei care am supravietuit in pofida celor care voiau sa ne astupe gura, batrani in carje si bastoane, garboviti de anii de suferinta suntem din nou pusi la zid.
Asa cum am spus si in trecut, suntem soldatii unei credinte si ai unui ideal sfant pe care il vom sluji atat timp cat Bunul Dumnezeu ne va ingadui pe acest pamant. Chiar si trecuti dincolo de pamant vom raspunde intotdeauna prezent pentru tara si biserica. Ne-ati numit banditi si dusmani ai unui popor pe care l-ati ponegrit, jefuit si injosit, dar pe care noi l-am respectat si slujit cu devotament. Am umplut gulaguri, Aiudul si Pitestiul. Ne-ati ucis camarazii, ne-ati schingiuit, ati incercat la Pitesti sa ne ucideti sufletele, dar nu ati reusit sa ne ingenuncheati. Astazi cand dezlantuiti o noua prigoana impotriva noastra, cand vreti sa ne puneti din nou jugul, noi va multumim ca ne-ati resuscitat si ne dati prilejul sa vorbim, sa strigam adevarul unei istorii pe care ati vrut s-o scrieti fara noi, incercand sa ne ingropati in tacere si uitare.
Multumim deci Institutului Ellie Wiesel si dlui Alexandru Florian cat si crinilor din mocirla PNL care readuc la vederea opiniei publice lupta noastra, readuc la vedere eroii si martirii nostrii care s-au jertfit si pe care prin actiunea voastra de astazi, desi vreti sa dispara din amintirea poporului, i-ati adus la viata, atat pe ei cat si pe noi, supravietuitorii, ca sa raspundem ca de obicei prezent. Talmudul nu ne iarta: “ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”.
Desi nu am scos ochii nimanui, putem fi acuzati de orice, suntem fascisti asa cum sunt fascisti toti anticomunistii pusi in aceeasi caruta de cei care au fost decretati oficial antifascisti si li s-a dat cuvantul hotarator de decizie si sentinta in procesul de la Nurenberg in care cei care au avut pe constiinta viata a 200 de milioane de oameni au judecat pe cei care aveau pe constiinta uciderea a 6 milioane de oameni.
Nimic nu poate arata mai bine opiniei publice pe care ati indus-o in eroare incepand cu 1924 si probabil de-a pururi o veti asmuti impotriva noastra ca versurile lui Radu Gyr scrise in 1938 care zugravesc perfect pozitia noastra din trecut, prezent si viitor:
Nu scuip pe'nfrangerile mele !
Ce-am adorat nu stiu sa ard
Si nu ridic in vant obiele
In locul ruptului stindard.
De funia spanzuratorii
Dezastrele nu mi le-agat
Si nici mandria din victorii
N'o pun sperietoare'n bat.
Cu-aceleasi zambete'ntelepte
Imi port si lanturi si cununi
Urcand spre soare clare trepte
Sau coborand printre furtuni.
Si merg pe-acelas tarm ce suie,
La brat cu prieteni sau vrajmasi,
De-o fi sa-mi bata trupu'n cuie
Sau sa-mi presare crini sub pasi.
Acum, oriunde si oricand asteptam sa ne bateti trupul in cuie. Iudaismul mondial ne-a condamnat in consecinta. Slugile nu ne vor intinde mana. Vor executa. Nu trecem cu vederea si nu ascundem adevarul. Tineri fara experienta inarmati numai cu dragoste, promovand cinstea si onoarea, precum si o atitudiune noua si proaspata in jungla putreda a camarilei corupte si a unor politicieni ocultati care asteptau lumina ce trebuia sa vina de la rasarit. Au dezlantuit potopul asupra noastra: armata, jandarmeria si politia. Arestari, batai, lagare si ucideri. Pentru a ne intimida, pentru a ne abate, pentru a ne face sa renuntam.
Ne-ati scaldat in propriul nostru sange, am murit si am inviat si suntem iar pe baricade.
In continuare imi permit sa abuzez de rabdarea dvs cu cateva scurte citate din (manualul crimei) "Carticica sefului de cuib" semnata de Cornelui Zelea Codreanu. Desigur, aveti intiparit in minte si va revine in memorie propaganda masonica despre acest “manual al crimei unui cuib de vipere”.
Iata cateva cuvinte din aceasta carticica care onoreaza pe cei care si-au desavarsit educatia in cuib:
….“Nici adversarului sa nu ii faci nedreptate. Legionarul va lupta cu el, il va invinge, dar pe caile dreptatii si ale moralei, nu prin lasitate sau minciuna.”
….” Bacsisul, mita si hotia au desfiintat sanatatea morala a natiunii romane. Legionarul va cauta sa desfiinteze aceste apucaturi si sa reinvie sentimentul demnitatii omenesti”
… “Telul politicianului este de a-si construi avere; al nostru este de a ne construi o patrie inflorita si puternica”
…. “Din aceasta mare lupta legionara va iesi o noua aristocratie romaneasca. Va fi o aristocratie a virtutii. Aristocratia iesita din afaceri, din frauda sau din vanzare de tara va cadea”.
…. “A doua zi dupa victoria legionara se va constitui TRIBUNALUL EXCEPTIONAL, care va chema in fata lui si va judeca pentru tradare de patrie pe toti jefuitorii banului public, pe toti cei care au primit mita inlesnind afaceri”
… “Natiunea romana constienta de drepturile ei va incepe o viata noua prin aceasta OPERA DE PEDEPSIRE LEGALA”
Numai pentru a va face o idee despre potopul de ura, josnicie si insulte urmate de persecutii, denigrare, arestari si internari in lagare in final soldate cu crime impotriva unui tineret decis sa moara pentru credinta, pentru dreptate si adevar. Cuvantul hotarator il au cei trei dusmani care ne comanda din afara granitelor:
- Iudaismul mondial care a fost impiedicat ca pe vatra Dacica sa isi realizeze visul de construire a unui stat binational in care evreii erau clasa conducatoare.
- Imperialismul RUS mostenit de comunisti si preluat de actualul tar Putin, alt vis neimplinit, gurile Dunarii si iesirea la mare;
- Ultimul fiind revizionismul maghiar care nu precupeteste niciun efort pentru a-si rezolva visul, anexarea Transilvaniei.
Daca azi mai facem umbra pamantului este pentru ca Dumnezeu este cu noi.
Asa sa imi ajute Dumnezeu!
Vasile Jacques Iamandi
6.08.2015"
Sursa:https://www.facebook.com/notes/893254587408356/?pnref=story
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009