Sectorul CIVES
 
 

Un grav atentat al criminalilor comunişti şi al preşedintelu

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un grav atentat al criminalilor comunişti şi al preşedintelu

Mesajde Nica Leon » Vin Noi 27, 2015 3:52 pm

Către,
Preşedintele României, dl. Klaus Werner Johannis.


Domnule preşedinte,

După înstalarea dvs. în funcţie, v-am trimis două scrisori, la care aţi reacţionat cu promptitudine, ceea ce mi-a dat speranţe că, în sfîrşit, a venit la cotroceni un om care va curma mentalităţile, obiceiurile şi procticile impuse de criminalul comunist, alogen, jos ilici iliescu, dar acum, după ce am văzut lista celor 505 penali, considerat în mot vădit fals a fi cu rol „determinant”, rol pe care l-au avut, probabil numai în contrarevoluţie, mi-aţi produs o mare şi neplăcută surpriză, pentru că tocmai dvs. aţi dat, prin semnătura dvs., un certificat de bună purtare unora ce au sfidat teribil dreptatea, adevărul, bunul simţ şi legea, penali care acum au aură de eroi, cărora le mai datorăm, pe lîngă drepturi materiale şi recunoştinţă veşnică, ceea ce este inacceptabil pentru un om cinstit şi pentru un stat ce se vrea şi se pretinde a fi unul de drept.
Cunoscînd foarte bine adevărurile Revoluţiei Române şi pe cele ale contrarevoluţiei şi a măcelului declanşat pentru recucerirea puterii, în stat şi ştiind bine ce cloacă s-a format în jurul acesteia, am sperat ca dvs. să nu lăsaţi ca tot infractorii, aciuaţi de criminalul comunist, alogen, jos ilici iliescu, confirmaţi şi prin Decretul nr. 1168/2004, act neconstituţional, să fie lăsaţi să certifice cine merită să primească recunoştinţa acestui neam prost, pentru presupuse fapte revoluţionare, fără de care, se pretinde acum, tot fără dovezi clare, certificate printr-o rezoluţie judecătorească definitivă, eu nu aş fi gîndit căile şi metodele necesare, nu aş fi plănuit, declanşat şi condus la victorie Revoluţia Română.
În aceşti ultimi 25 de ani tot la fel au făcut reprezentanţii celor ce au împuşcat şi au rănit aşa de mulţi români, iar acum şi dvs., fără să apelaţi la informaţiile mele, pentru ca, în sfîrşit, măcar în acest domeniu sensibil, extrem de puţin cunoscut şi astăzi, să aveţi la îndemînă, mai înainte de a fi semnat decretul pentru aceşti penali obraznici, clare cunoştinţele necesare pentru a decide dacă ar fi cazul să vă băgaţi în acest bîlci, penal, în care cu intenţie se amestecă fapte şi oameni puţini, participanţi la Revoluţia Română, anticomunistă, cu cei foarte mulţi ce au participat numai la contrarevoluţie şi la măcelul ce a urmat, pornit cu scopul de a recîştiga puterea în stat, în timpul cărora au murit foarte mulţi români.
Acum, după semnarea decretului de dvs., degeaba se mai afirmă că România ar fi, chiar şi de departe, un stat de drept, în care dreptatea, adevărul şi demnitatea oamenilor să fie într-adevăr valori supreme şi garantate, aşa cum stă scris în pîngărita Constituţie a României.
Din păcate nici de această dată nu a fost să fie cît de puţine şanse de partea dreptăţii şi a adevărului, decretul dat acum de dvs. fiind aproape la fel ca şi cel, la fel de nedrept şi de ruşinos, semnat ilegal de criminalul comunist jos ilici iliescu, cum a fost Decretul nr. 1168/2004
Am înţeles că, pînă acum, am fost persecutat de criminalul comunist, alogen, jos ilici iliescu, şi de reprezentanţii originalului stat român, totalitar, pentru că am avut neruşinarea să răstorn de la putere, în mai puţin de 24 de ore, după 45 de ani de teroare şi de linişte absolută, odiosul regim dictatorial, comunist, criminal, ilegal, ilegitim şi anacronic, dar şi pentru că l-am arestat în data de 22 12 1989, în sediul fostului c.c., chiar şi pe cel ce avea să se autonumească emanat, dar acum nu mai înţeleg motivul pentru care şi dvs. aţi uitat cele pe care vi le-am scris, în cele două scrisori, pe care vi le-am trimis imediat după instalarea dvs. la Cotroceni.
Aţi putea să vă explicaţi măcar motivul pentru care numai numele meu apare în Raportul Comisiei Preşedenţiale de Condamnare a Comunismului, la capitolul disidenţi şi nu apare nici un alt nume din lunga listă a celor 505 ilegalişti, pe care acum aţi acceptat să îi vîrîţi, total injust, nemeritat, în rîndul revoluţionarilor cu rol determinant, deşi ei nu au dovedit măcar vreodată că ar fi fost în stare de o singură faptă deosebită, aşa cum prevede Legea 42, încă din 1990?
În aceste condiţii, vă rog să îmi răspundeţi dacă vreun procuror sau vreun judecător va mai avea îndrăzneala să facă, acum sau în viitor, un dosar de cercetare penală al vreunuia dintre cei declaraţi, prin semnătura dvs., ca fiind erou naţional, cu rol determinant în Revoluţia Română, care, în realitate, e numai opera mea, uitînd astfel voit şi de contrarevoluţie, dar şi de măcelul ce a urmat acesteia, în lupta pentru a îşi recîştiga puterea. Aşa fiind, cum va mai avea curajul vreodată, un istoric, să facă diferenţa între Revoluţia Română, cea care a făcut posibilă răsturnarea de la putere a bestialului regim de tristă amintire şi pe odioşi de contrarevoluţia declanşată şi condusă, începînd din după amiaza zilei de 22 12 1989, de criminalul comunist jos ilici iliescu, după ce eu am refuzat să-l pun pe listă pe el şi pe alţi 16 dintre ai lui?
Aşa fiind, vă rog să îmi comunicaţi dacă şi ce măsuri aveţi în vedere să întreprindeţi, urgent, pentru ca decretul dat de dvs., pentru recunoaşterea celor 505, despre care nu aveţi acum nici o dovadă că printre ei nu se află criminali, care au tras în români, la revoluţie şi în timpul contrarevoluţiei sau infractori, ce au obţinut prin declaraţii false acest titlu, unii foşti secretari de partid criminal, comunist, ceea ce compromite total adevărul, în sensul că, acum, Revoluţia Română ar fi fost opera unor foşti şefi comunişti, nemulţumiţi de politica celui mai „iubit” fiu al poporului, pe care tocmai în reconfirmaseră în înalta funcţie, la congresul al XIV-lea, ceea ce e mai mult decît ruşinos şi total neadăvărat, pentru orice om normal.
Avînd în vedere obligaţiile dvs. constituţionale, vă rog să îmi comunicaţi dacă vi se pare just, drept şi demn ca eu, părintele Revoluţiei Române să fiu şi astăzi persecutat tocmai pentru că am avut neruşinarea să lupt deschis împotriva odioasei dictaturi comuniste, criminale, să plănuiesc apoi, să declanşez şi să conduc la victorie Revoluţia Română, victorie obţinută în mai puţin de 24 de ore, fapt unic în lume.
Mulţi dintre ofiţerii, ce erau locotenenţi, care au tras atunci, au ajuns în numai 2-3 ani generali, cum e şi cazul lui Gabriel Naghi, în timp ce eu sînt tot persecutat şi astăzi! O fi drept aşa?
Să vă amintesc şi de mîncătorii că căcat cu polonicul, cu cotizaţia la zi, la criminalii comunişti, care imediat după ce s-au trezit, a două zi, au pretins apoi, în scris, că ar fi înfăptuit fapte revoluţionare, deosebite, aşa cum prevede legea, însă de nimeni auzite, cu mult mai importante decît faptele mele, pentru care acum, cu semnătura dvs., aceştia au devenit acum luptători cu rol determinant, în timp ce eu sînt tot persecutat şi total nedreptăţit, deşi eu am dăruit libertate şi drepturi prostimii fudule, ce îşi rupea mîinile aplaudîndu-l cu înflăcărare pe odios, pînă în ultima clipă? O fi moral, legal şi drept aşa ceva, acum, în Mileniul III?
Totodată, vă rog să îmi comunicaţi dacă o fi moral, normal şi drept ca de la bugetul de stat să fie plătite drepturi materiale pentru nişte infractori, care nu au dovedit niciodată că ar fi avut vreun rol benefic în timpul Revoluţiei Române, ceva mai înainte ca justiţia să se fi pronunţat definitiv şi irevocabil, în toate aspectele Revoluţiei Române, dosare ce şi astăzi, la mai bine de 25 de ani de la comiterea acelor crime, răniri, distrugeri, furturi etc. sînt ţinute în nelucrare, pentru a nu fi deranjaţi deloc criminalii.
Oare o fi cazul să vă reamintesc că pînă şi în comisia parlamentară de „specialitate” nu o dată au fost numiţi şi au fost în funcţie infractori care au recunoscut şi public că ei trăseseră, cu mitraliera, în timpul Revoluţiei Române, fără să ştie, cu certitudine, în cine trag, iar apoi tot ei să se pronunţe cu nonşalanţă, hotărînd tot ei soarta unora la fel ca şi ei, pe care astfel i-au declarat şi făcut „revoluţionari”, în timp ce pe mine, părintele Revoluţiei Române, m-au ignorat şi nedreptăţit total, în permanenţă?
Faţa de cele de mai sus, dar şi pentru a dovedi că nu continuaţi aceeaşi politică ticăloasă ca şi predecesorii dvs. criminali, comunişti, alogeni, vă rog să îmi comunicaţi ce ar trebui eu să fac pentru a nu fi niciodată pe aceeaşi listă cu fel de fel de foşti tovarăşi, criminali, comunişti, cu infractori şi impostorii ce se cred acum îndreptăţiţi şi prin confirmarea dvs., de a fi acum revoluţionari cu rol determinant, adică cel puţin egali sau mult superiori mie.
Prin semnarea acelui decret, confirmînd astfel lista celor atît de tare certaţi cu adevărul, cu dreptatea, cu morala şi cu legea, niciunul nedovedind vreodată vreo singură faptă deosebită, fără de care eu nu aş fi gîndit, plănuit, declanşat şi condus la victorie Revoluţia Română, dvs. pervertiţi în acest mod, grav pînă şi semantica limbii române, rol determinant devenid acum şi astfel doar o aiureală, un bîlci, o cacealma!
Menţionez că am avut motive suficiente să înţeleg de ce am fost persecutat, pînă în prezent şi pentru că, nu numai că am scris şi am depus, prima plîngere penală împotriva acestui odios criminal, ce a fost pus de prostimea fudulă, prin votul lor tembel, dar la 20 mai 1990, ca prim locatar la Cotroceni, la Procuratura Militară Bucureşti, la data de 15 01 1990, după care constant l-am atacat pe criminal atît în C.P.U.N. şi în presă, dar şi la televiziuni, pînă să fiu pedepsit cu conspiraţia tăcerii, apoi şi la parchet, unde am înregistrat mai multe plîngeri penale împotriva criminalului comunist jos ilici iliescu şi a celor din gaşca sa, precum şi constant pe net, iar acum îmi vine destul de greu să accept ca şi în mandatul dvs., deşi nu aţi fost un criminal comunist şi nici nu aţi omorît încă pe nimeni, să se continue prigoana şi persecutarea mea, după binele imens pe care l-am făcut eu românilor şi României.
Ştiam că am fost persecutat, pînă la preluarea Preşedenţiei României de dvs., pentru că, după ce am reuşit să nu fiu împuşcat, la Fortul militar din Ştefăneşti, unde mă trimiseseră, în stare de arest, acuzat că aş fi fost terorist, aşa cum hotărîseră criminalii comunişti, dar acum îmi vine destul de greu să vă înţeleg şi să înţeleg motivul real şi legal pentru care aţi dat şi dvs. mîna cu aceşti criminali, care astfel vor prădui temeinic şi bugetul de stat.
Faţă de motivele de mai sus vă rog, cît încă nu este prea tîrziu, să dispuneţi măsurile legale necesare pentru apărarea imaginii, a onoarei acestei blestemate, năpăstuite şi prăduite ţări şi a banului public.
Cu speranţa că voi primi răspunsul cuvenit şi datprat, de la dvs. vă urez toate cele bune.
Nica Leon
Binefăcător al românilor şi României, persecutat politic. 27.11.2015
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

<<< Piata Universitatii 2009