Sectorul CIVES
 
 

Infractoriii revoluţionari aflaţi deasupra legii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Infractoriii revoluţionari aflaţi deasupra legii!

Mesajde Nica Leon » Mar Dec 22, 2015 11:13 am

Către,
Guvernul României,


Spre ştiinţă: Preşedintelui României, dl. Klaus Werner Iohannis.

Domnule prim-ministru,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod poştal 021791, părinte al Revoluţiei Române din însîngeratul şi teribil de ruşinosul Decembrie 1989, avînd în vedere prevederile constituţionale şi pe cele din Legea nr. 544/2001, dar şi inconştienţa, proasta pregătire profesională şi lipsa de creier dovedite plenar de cea ce urma să fie unsă ministru de finanţe, în cabinetul dvs., care în timpul audierii sale în comisia parlamentară a lăudat reminiscenţa criminal, comunistă, ruşinoasă, mizeria neconstituţională, ilegitimă, anacronică, neconstituţională şi păguboasă, numită cod fiscal, ministru la fel de original ca şi predecesorii săi, care acum a dispus să fie plătite aşa zişilor revoluţionari, chiar cu mult mai înainte de finalizarea în justiţie, în mod irevocabil, a Dosarului crimelor din timpul Revoluţiei Române şi a contrarevoluţiei din însîngeratul şi teribil de ruşinosul Decembreie 1989, dosar care tocmai a fost blocat din nou de complicii criminalilor comunişti, ce au comis şi atunci mii de crime, complici plătiţi şi azi cu salarii total nemeritate, nesimţite, pentru a se face că ar fi parchetari, la Parchetul d.p.l. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, indemnizaţii imorale, nedrepte şi profund neconstituţionale, fără să se ţină seama că există posibilitatea ca mulţi dintre aceşti aşa zişi revoluţionari să se dovedească în urma cercetărilor judecătoreşti, impuse de lege, dar şi de C.E.D.O. şi în acest caz, că au fost doar nişte criminali, ce au împuşcat atunci români nevinovaţi ori că i-au rănit cu mitralierele pe care le-au folosit, fără să aibă habar de ce au tras ori că au tras numai din teribilism ori la ordinul pe care l-au primit de la conducerea contrarevoluţionarilor, ce urmărea astfel să producă cît mai mult haos cu scopul de a provoca un război civil, avînd aşa motiv suficient pentru a ruga să întervină cu trupe armate U.R.S.S.-ul, toate urmărind nu numai subjugarea ţării dar şi ca ei, nepedepsiţii pînă acum, să îşi redobîndească puterea pierdută.
Aşa fiind, eu găsesc că ar fi total ilegal şi imoral ca şi acum, în România lucrului bine făcut, să se procedeze la fel de ilegal şi de imoral cum s-a procedat şi acum cîţiva ani, cînd tot fără a fi finalizate definitiv şi irevocabil dosarele penale aflate mai mult în nelucrare, în aceste speţe, le-au fost plătite indemnizaţii unor infractori, unii, nu puţini la număr, constituiţi şi organizaţi în grupuri infracţionale, ce au urmărit şi au comis infracţiuni, rămase şi acum încă necercetate şi nepedepsite, conform legii, ca şi la numeroşi infratori şi impostori ce au declarat în fals că ar fi participat la Revoluţia Română şi care nici pînă astăzi nu şi-au dovedit vreodată că ar fi avut într-adevăr fapte deosebite, fără de care eu nu aş fi gîndit, plănuit, declanşat şi condus la victorie Revoluţia Română, aşa cum prevede expres legea, încă din anul 1990.
Avînd în vedere cele de mai sus, vă rog să îmi comunicaţi dacă e adevărat că au început plăţile către respectivii imorali, ilegitimi şi ilegali beneficiari, precum şi sumele ce vor fi cheltuite lunar din bugetul de stat, pentru a fi încălcată astfel legea şi pîngărita Constituţie a României, în care scrie că dreptatea şi demintatea ar fi valori supreme, garantate, dar şi că România ar fi un stat de drept.
Vă solicit aceste informaţii publice întrucît doresc să formulez şi să depun la parchet o nouă plîngere penală împotriva tuturor celor ce se fac vinovaţi de prejudicierea, în acest fel, a bugetului de stat, prin adoptarea, în dispreţul legii şi a adevărului, a unor asemenea dispoziţii mai mult decît ruşinoase, anacronice, ilegitime, imorale şi teribil de păguboase.
Cu speranţa că voi primi răspunsul datorat, în termenul prevăzut de lege, vă urez toate cele bune şi multă atenţie, pentru a nu ajunge să fiţi inculpat şi dvs., pentru comiterea infracţiunii de prăduire a bugetului de stat prin favorizarea şi protejarea unor infractori ce sînt astfel cu mult deasupra legii, nu numai deasupra celorlalţi locuitori ai acestui stat mereu original, nicidecum de drept.

Nica Leon,
Binefăcător al românilor şi României, persecutat politic.
22.12.2015
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009