Sectorul CIVES
 
 

România a avut un infractor ca Procuror General!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

România a avut un infractor ca Procuror General!

Mesajde Nica Leon » Mar Feb 09, 2016 1:10 pm

sesizare@mpublic.ro
Către,
Parchetul d.p.l. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,


Domnule Procuror General interimar,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, et.4, ap. 23, sector 2, avînd în vedere că infractorul terorist Niţu Tiberiu-Mihail nu mai este în fucţia de Procuror General al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie , vă rog să îmi comunicaţi motivele legale pentru care plîngerea mea penală formulată şi depusă la această unitate de parchet împotriva sa, nu a fost niciodată soluţionată legal, deşi eu l-am acuzat că se face vinovat de săvîrşirea infracţiunilor de crime împotriva umanităţii şi terorism, fiind unul dintre fidelii apărători ai bestialei dictaturi criminale, comuniste, ce a tras în bucureşteni, cu A.K.M-ul din dotare, în seara de 21 spre 22 12 1989, aşa cum singur a recunoscut în declaraţia sa olografă, pe care v-am ataşat-o la plîngerea iniţială, pentru ca apoi, după apariţia Legii 42/1990, fără să-şi fi dovedit vreodată, concret, legal, faptele sale deosebite, în lupta pentru Victoria Revoluţiei Române din însîngeratul şi teribil de ruşinosul Decembrie 1989, care să îl îndreptăţească să ceară şi să primească certificat de Luptător cu merite deosebite la victoria Revoluţiei Române, a cerut şi a primit, pe baza unor mărturi false, uzînd de fals, acest certificat, precum şi multe alte foloase necuvenite pentru sine, dar şi un spaţiu comercial, precum şi suprafaţa de 8.000 mp. de terten.
Deşi de la data depunerii plîngerii a trecut demult termenul rezonabil prevăzut de Convenţia europeană, în loc să fii primit citaţia de la instanţa care ar fi trebuit, conform prevederilor pîngăritei Constituţii a României şi a C.p.p., citaţia de la instanţa care ar fi trebuit să judece şi să îl condamne pe învinuit, am primit doar o scrisoare neavenită şi nelegală de la C.S.M., care îi ţinea, desigur, partea.
Din aceste motive vă rog să îmi comunicaţi rezoluţia pronunţată de parchetari de la această unitate, în această cauză penală, act ce nu mi-a fost niciodată comunicat mie, aşa cum ar fi fost legal, deci procedural să se procedeze.
Cu speranţa că voi primi de la dvs. răspunsul legal datorat, vă urez toate cele bune.
Nica Leon
Reclamant. 09.02.2016
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009