Sectorul CIVES
 
 

Si atunci am avut dreptate!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Si atunci am avut dreptate!

Mesajde Nica Leon » Mie Feb 17, 2016 1:47 pm

Buna ziua domnule presedinte Cornea,Va mai amintiti de invitatia pe care mi-ati facut-o in primavara anului 1990, pentru a participa si a adresa citeva cuvinte la adunarea profesorilor, tinuta la liceul Sava?

Va mai amintiti vorbele spuse de mine atunci profesorilor, apreciate insa numai de delegatia prefesorilor din SUA, nu si de profesorii romani.

Din pacate si atunci eu am avut dreptate. Situatia de astazi confirma, cu prisosinta, spusele si prevestirile mele de atunci, asa ca vinovatii trebuiesc cautati nu la guvernanti ci mult mai jos.

Dar, cum situatia economica si politica se va inrautati mult, iar eu am tot timpul din lume sa astept, va sugerez sa nu asteptati si dvs., in cazul in care profesorii traiesc prost, ca urmare a sprijinului si votului lor, dat in ultimii 20 de ani, mereu numai criminalilor comunisti, ca tot copiii acestei tari napastuite sa faca treaba celor mai in virsta.

Am convingerea ca nu ar fi bine ca si dvs. sa asteptati din nou, asa cum este scris in petitie,ca tara sa fie scoasara din criza tot de copiii acestei tari, pentru ca ei au mai scos-o o data, din mocirla pestilentiala in care se balaceau tacuti parintii lori, in 21 Decembrie 1989, pentru ca apoi, ei sa fie tradati de aceiasi parinti, nemultumiti astazi, dupa ce ei au fost cei ce l-au adus la putere pe criminalul comunist Iliescu Ion si gasca sa de jefuitori, a carui politica produce astazi asemenea roade, pe care le vad pina si orbii.

Cu speranta ca Dumnezeu se va indura si va da romanilor mintea cea de pe urma, va urez multa sanatate si spor in toate.

Cu stima si simpatie,Nica Leon
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009