Sectorul CIVES
 
 

Aşa sînt protejaţi şi favorizaţi criminalii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Aşa sînt protejaţi şi favorizaţi criminalii!

Mesajde Nica Leon » Lun Feb 22, 2016 3:07 pm

relatiipublice@just.ro

Către,
Parchetul d.p.l. Înalta Curte de Caşaţie şi Justiţie,

Spre ştiinţă: Ministrului Justiţiei dna. Raluca Alexandra PRUNĂ.

Doamnă ministru, aflînd despre intenţia dvs. de a o renumi pe penala Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procurer general la neconstituţionalul D.N.A., vă transmit, fără să mai amintesc şi despre complicitatea şi de favorizarea infractorilor în Dosarul Revoluţiei Române, Dosarul crimelor comunismului, Dasarul mineriadelor sau de nenumăratele dosare penale privind prăduirea avuţiei naţionale, unele care sînt ţinute încă în nelucrare, în pofida sentinţelor judecătoreşti pronunţate pînă şi de Completul de 9 judecători – Secţia Penală, la data de 23 01 2006, cum e cazul prăduitii S.C. ALRO S.A.Slatina sau cel al S.C.Balneroclimaterica S.A.Sovata, pentru corecta dvs. informare, cele ce urmează:

Domnule procuror general, interimar,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, et. 4, ap. 23, sector 2, avînd în vedere prevederile Convenţiei europene, pîngăritei Constituţii a României, Codul penal şi C.p.p., vă rog să îmi comunicaţi care sînt motivele legale şi temeinice pentru care plîngerea mea penală, trimisă la această unitate a parchetului, încă din anul 1999, formulată şi depusă împotriva criminalului Constantinescu Emil, ce deţinea atunci funcţia de Preşedinte al României, imediat după comiterea crimelor de care se face vinovat, este şi astăzi ţinută în nelucrare, deşi faptele pe care le-a comis acest odios criminal atunci sînt încadrate în capitolul crime împotriva umanităţii, fiind imprescriptibile, conform Hotărîrii Adunării Generale a O.N.U.nr. 60/147/2005, dar şi a juristprudenţei C.E.D.O.
Vă amintesc că l-am reclamat pe criminalul Constantinescu Emil pentru comiterea crimelor comise la ordinal său, de acoliţii săi, la Stoeneşti, jud. Olt, în toamna anului 1999, cînd, folosind ilegal trupele şi tehnica de luptă a Armatei române, în timp de pace, în calitatea sa de Comandant supreme al forţelor armate a ordonat să fie blocat ilegal drumul european E 70, respectiv podul peste rîul Olt, cu tancuri şi tehnică de luptă, pentru a anula astfel dreptul constituţional al unor cetăţeni ai României, ce vroiau să se deplaseze cu nişte autobuze pentru a veni în capital ţării, cu scopul de a îşi manifesta nemulţumirile, blocare în timpul căreia militarii, jandarmii şi poliţiştii au atacat şi au distrus autobuzele, autoturisme, dar şi o salvare, au arestat mineri, au intrat ilegal în proprietăţile sătenilor din zonă, pe care i-au bătut, cum la fel au făcut şi cu cei cărora le fusese interzis astfel, ilegal, dreptul constituţional la liberă circulaţie, drept prevăzut şi garantat de art. 25, raportat la art 1 alin. 3 şi art. 51 din Legea fundamentală, violenţe în timpul cărora au fost aruncaţi, de pe podul peste apele Olului, mulţi români în apă, iar alţii au fost omorîţi şi răniţi grav în timpul acelei acţiuni criminale.
Deşi de la data depunerii plîngerii penale la parchet a trecum şi mama termenului rezonabil, prevăzut chiar şi de Convenţia europeană, pînă acum această plîngere a avut, în mereu originalul sistem de injustiţie din totalitarul stat roman, următoarea soartă, chiar în interiorul parchetului, astfel:
1. Iniţial plîngerea a fost înregistrată şi a fost repartizată unui procuror, care după ce a văzut despre cine era vorba şi pentru care fapte penale îl reclamasem şi-a anunţat şefii, care au dispus ca plîngerea să fie ţinută în nelucrare;
2. La revenirile mele am fost informat, într-un tîrziu că, de fapt, eu nu formulasem nici un fel de plîngere penală împotriva criminalului Constantinescu Emil, ce deţinuse funcţia de Preşedinte al României;
3. După ce a fost numită în funcţia de Procuror General dna. Laura Codruţa Kovesi, o dată cu scrisoarea de felicitare i-am scris şi despre soarta originală pe care a avut-o plîngerea penală respectivă, pe care o formulasem şi o depusesem la acea unitate de parchet, scrisoare în urma căreia noul Procuror General al României şi-a pus rezoluţia, fiind nouă în funcţie şi neştiind încă obiceiurile casei, dispunînd astfel ca plîngerea penală să fie scoasă de la secret şi să fie distribuită, spre a fi cercetată temeinic şi să fie soluţionată legal de procurorul Constantin Gherţa, care m-a şi citat pentru a mă prezenta la parchet, ocazie cînd mi-a solicitat să dau o declaraţie, în care am scris că îmi menţin plîngerea şi că cer să fie cît mai grabnic soluţionată, menţionînd, totodată, la cererea procurorului de caz şi numele a doi martori, din lunga mea listă, martori care au fost citaţi, dintre care numai unul dintre ei a fost şi audiat la scurt timp.
Din păcate, după aceea, nu am mai primit absolut nici o comunicare din partea procurorului de caz şi nici cuvenita rezoluţie, aşa cum îmipromisese că va face, motiv pentru care, vă rog, acum să îmi comunicaţi dacă şi cînd credeţi că ar fi posibil ca plîngerea mea, formulată şi depusă împotriva criminalului Constantinescu Emil să fie, în sfîrşit, cercetată, aşa cum prevede expres şi noul Cod de procedură penală.
Cu speranţa că voi primi datoratul şi legalul răspuns, vă urez toate cele bune.

Nica Leon, 22.02.2016
Reclamant.
Binefăcătorul românilor şi României, persecutat din motive politice.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009