Sectorul CIVES
 
 

Oare în România numai jidanii or fi oameni?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Oare în România numai jidanii or fi oameni?

Mesajde Nica Leon » Mie Feb 24, 2016 2:40 am

Către,
Guvernul României,


Spre ştiinţă: Preşedintelui României, dl. Klaus Werner Iohannis.


Domnule prim-ministru,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod poştal 021791, părinte al Revoluţiei Române din însîngeratul şi teribil de ruşinosul Decembrie 1989, avînd în vedere informaţiile publicate în presă, care ne anunţă că acum, chiar în timpul unei alt fel de politică şi a României lucrului bine făcut, dvs. continuaţi practica nedreaptă a predecesorilor dvs. criminalii comunişti, alogeni, care în dispreţul prevederilor constituţionale acceptaţi încă să plătiţi de la bugetul de stat, deci din buzunarele mult prea jefuite ale românilor, o sumă uriaşă pentru a menţine în funcţiune un institut ce poartă numele unui jidan tembel şi mincinos, care şi-a permis obrăznicia să afirme fără pic de ruşine, la Sighet, că România a ucis, a ucis, a ucis, deşi dacă ar fi făcut-o cu adevărat, un asemenea netrebnic nu ar mai fi fost atunci în viaţă şi la braţ cu corcitura jidănească, criminală, jos ilici Iliescu, ce e călăul tinerilor revoluţionari din însîngeratul şi teribil de ruşinosul Decembrie 1989 şi mare prăduitor al ţării.
Tot din presă am mai aflat şi că dvs. mai aveţi şi neruşinarea de a plăti şi în prezent, cu titlu de salariu, suma de peste 8.100 lei lunar unui jidan criminal, comunist, mare mîncător de căcat cu hîrdăul, care deţine încă funcţia de director al acelui institut anacronic, neconstituţional, ilegitim şi ruşinos, ce se numeşte astăzi Florian Alexandru, care nu demult ridica în slăvi bestiala ideologie criminală, comunistă, inventată de jidani şi care susţinea şi inumanul experiment criminal, comunist, ce fusese impus şi pe pământul României tot de jidanii ce se aflau la conducere în fostul imperiu al ciumei roşii, după fatidicul şi ruşinosul 23 august 1944, sistem declarat deja ca fiind ilegal şi criminal, în această năpăstuită ţară, dar şi pe odios, în timp ce mie, părintele Revoluţiei Române, binefăcător al ţării, al românilor, al dvs. şi al locatarului fudul de la Cotroceni, ce nu aţi fi ajuns niciodată în asemenea importante funcţii dacă eu nu aş fi luptat deschis cu bestiala dictatră comunistă, criminală şi dacă nu aş fi răsturnat-o de la putere, fapte excepţionale, prevăzute pînă şi în pîngărita Constituţie a României, în Legea nr. 341/2004 şi în O.U.G. nr. 95/2014, pentru care însă nu primesc nici un fel de recunoştinţă şi nici măcar un leu pe an, în schimb văd că îl cadorisiţi şi acum pe acest jidan criminal, comunist, mare mîncător de căcat cu hîrdăul, opresor al românilor şi al datinei străbune.
Aşa fiind, vă întreb dacă credeţi că o fi drept ca eu să fiu şi astăzi persecutat pentru că am avut curajul să lupt deschis împotriva inumanei şi criminalei ideologii comuniste şi a acelui bestial sistem totalitar, adus şi instalat la putere, în România, după ruşinosul 23 august 1944, tocmai de jidanii ce erau şi în acele vremuri stăpînii U.R.S.S.-ului, în timp ce un jidan criminal, comunist, mare susţinător al acelei monstruozităţi inumane, care a făcut posibil să fie omorîţi peste 3.000.000 de români, să fie amarnic prăduită ţara şi românii, ce au fost ucişi, întemniţaţi şi torturaţi, să-i fie prigonită, desfiinţată şi executată intelectualitatea o dată cu decimarea ofiţerilor şi armatei, care să fie şi acum atît de bine plătit doar pentru că prigoneşte încă adevărul, dreptatea şi pe români, în timp ce dvs. şi guvernul de tehnocăcaţi din care faceţi parte se chinuie cu planuri şi măsuri pentru combaterea sărăciei cornice, care sugrumă încă mai bine de 50% din populaţia acestei blestemate şi prăduite ţări, împuţinîndu-i astfel drastic populaţia?
Totodată, vă întreb ce măsuri grabnice veţi lua pentru a fi desfiinţat un astfel de ruşinios, imoral, ilegitim, anacronic, păgubos şi inutil institut, prin a cărei existenţă sînt grav insultaţi şi umiliţi românii, ce au fost şi sînt şi astăzi victime nerecompensate ale criminalilor comunişti, care nu au fost niciodată judecaţi pentru faptele lor inumane şi intolerabile, în orice societate matură şi dreaptă?

Nica Leon,
Binefăcătorul României şi al românilor, persecutat din motive politice.
24.02.2016
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009