Sectorul CIVES
 
 

Chemare în judecată a Ministerului Public şi a Parchetului!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Chemare în judecată a Ministerului Public şi a Parchetului!

Mesajde Nica Leon » Vin Ian 06, 2017 11:46 am

Către,
Tribulalul Bucureşti-Secţia Contencios Administrativ,


Domnule preşedinte,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bloc 3C, scara 1, etaj 4, ap. 23, sector 2, în calitate de reclamant, chem în judecată pe pîrîţii Ministerul Public şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu sediul declarat în B-dul Libertăţii nr.12, Sector 5 – Bucureşti, pentru ca prin hotărîrea pe care o veţi pronunţa să dispuneţi:
- obligarea pîrîţilor să respecte întocmai prevederile Legii nr. 544/2001, art. 1 şi art. 2 lit. b şi să îmi transmită/comunice, pe orice fel de suport doresc, copiile următoarelor acte publice:
1. Copia actului sau ale actelor legale prin care a fost înfiinţat vreodată, de drept, statul român;
2. Copia actului prin care a fost înfiinţat, de drept, conform prevederilor aflate în textul constituţional la art. 116 alin.1 şi art. 117 alin. 1, raportate la art. 1 alin.3 şi 5 şi art. 154 alin. 1, Ministerul Public;
3. Copia actului prin care a fost înfiinţat, de drept, conform prevederilor aflate în textul constituţional la art. 117 alin. 1 şi art. 155 alin. 2, 4, raportate la art. 1 alin.3 şi 5 şi art. 154 alin. 1, Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie;
4. Copia actului prin care a fost înfiinţată, de drept, conform prevederilor aflate în textul constituţional la art. 155 alin. 2 şi 4 raportate la art. 1 alin.3 şi 5, art. 132 alin. 1 şi art. 154 alin. 1, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
- de asemenea, solicit instanţei să-l oblige pe pîrît să-mi plătească toate cheltuielile de judecată şi, totodată, să-mi plătească şi despăgubiri morale, în temeiul prevederilor art. 22 alin. 2 din Legea nr. 544/2001, în valoare de 1.900.000 lei, pentru că a refuzat să respecte întocmai prevederile constituţionale de la art. 31 alin. 1, dar şi prevederile Legii nr. 544/2001, cît şi pentru că se face vinovat de încălcarea flagrantă a drepturilor mele constituţionale, garantate şi a demnităţii mele.
Motivele cererii sunt următoarele:

În fapt, la data de 21.11.2016, avînd în vedere că sînt cel mai important luptător împotriva regimului comunist, criminal, de după fatidicul şi ruşinosul 23 august 1944, fiind şi părintele minunii numită de cunoscători Revoluţia Română, am transmis reprezentanţilor pîrîtului, pe adresa electornică, cererea anexată la prezenta, pentru a îmi comunica, pe orice fel de format şi pe orice fel de suport doresc, copiile actelor enumerate mai sus.
În loc să îmi răspundă şi să îmi comunice, în termenul prevăzut de lege, toate copiile actelor solicitate, toate fiind acte publice, în sensul prevederilor art. 2 lit. b. din Legea nr. 544/2001, rezentanţii pîrîtului au preferat să încalce Convenţia europeană, originala şi pîngărita Constituţie a României şi legea, ştiind că funcţionează ilegal, fără ca instituţiile în fruntea cărora se află abuziv şi de unde îşi încasează salarii nesimţite să fii fost înfiinţate/constituite, de drept, au procedat contrar legii şi moralei şi au refuzat să îmi transmită copiile actelor solicitate, acte care conţin doar informaţii de interes public, aşa cum au fost ele definite de lege şi de juristprudenţa C.E.D.O.
Avînd în vedere aceste motive, vă rog să judecaţi cauza şi să îi obligaţi pe pîrîţi, prin sentinţă, să îmi comunice, pe orice fel de suport doresc, copiile actelor cerute de mine, în temeiul legii, toate fiind acte publice, aşa cum este prevăzut şi la art. 2 lit. b din Legea nr. 544/2001, care în mod normal, dacă nu ar fi avut nimic de ascuns şi acum, în epoca mult clamatei transparenţe decizionale şi a unei alt fel de politici, trebuiau să fii fost demult publicate chiar şi pe site-urile oficiale ale pîrîţilor.
Totodată, vă rog să îi obligaţi pe pîrîţi, în solidar, prin sentinţă, să îmi plătească, cu titlu de despăgubiri morale, suma de 1.900.000 lei, ca prejudiciu moral, pe care mi l-au produs prin încălcarea crasă a demnităţii, prestigiului şi a dreptului meu cetăţenesc la liberă informare, ca şi pe cel la dreptate şi la demnitate, dar şi a altor drepturi constituţionale şi legale, ce îmi sînt garantate şi mie, chiar dacă sînt încă persecutat pentru că am avut neruşinarea să lupt singur, deschis, împotriva bestialei dictaturi criminale, comuniste, luptă care a culminat cu alcătuirea de planuri menite să o răstorn de la putere , planuri pe care le-am materializat efectiv la data de 21 12 1989, cînd nu numai că am spart mitingul odiosului dictator, dar am mai şi declanşat Revoluţia Română, pe care am condus-o la victorie, victorie pe care am obţinut-o în mai puţin de 24 de ore, după 45 de ani de teroare criminală, comunistă, preluînd astfel puterea în stat, fapt unic în lume.
Îmi întemeiez cererea pe prevederile art. 22 din legea nr. 544/2001.
În dovedirea acţiunii anexez la prezenta copia cererii pe care i-am trimis-o în format electornic reprezentantului pîrîţilor, care are ca sarcină de serviciu şi respectarea întocmai a legii şi a semanticii limbii oficiale în stat.
În drept, prevederile Legii nr. 544/2001, cele menţionate mai sus şi prevederile C.p.c.
Nica Leon,
Reclamant. 06.01.2017


Către,
Ministerul Public – Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,


Domnule Procuror General,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, et.4, ap.23, Sector 2, avînd în vedere:
1.magistralul joc de glezne pe care îl executaţi dvs. şi subordonaţii dvs., nesimţit de bine plătiţi, doar pentru a face o sublimă figuraţie, dar şi pentru a le apăra temeinic criminalilor comunişti viaţa lor tihnită, meritată şi acum din plin, după prăduirea României de ei şi de aliaţii lor sovietici, în urma ruşinosului şi imoralului act de la 23 august 1944, dar şi după crimele bestiale pe care le-au comis mai bine de 45 de ani şi după tîlhărirea masivă, cu nonşalanţă, a ţării şi a gloatei ce o locuieşte, mereu letargică, tare indiferentă pentru soarta ţării şi a viitorului urmaşilor lor, care şi astăzi, pentru crimele pe care le-au comis, sînt consistent recompensaţi cu pensii nesimţite, în loc să fii fost aruncaţi de mult în puşcărie, aşa cum ar fi fost drept şi să li se fi confiscat, totodată şi toate averile;
2. faptul că eu sînt binefăcătorul României şi al românilor, fiind părintele minunii numită de cunoscători Revoluţia Română, pe care am pornit-o în gloriosul şi tare ruşinosul Decembrie 1989, avînd convingerea că a sosit timpul să pun iar umărul pentru a fi curmată rapid mascarada extrem de ruşinoasă şi de păguboasă care a fost pusă în scenă aici, în România;
3.îndelungata şi temeinica cercetare a actelor normative aflate în vigoare, prevederile extrem de originalei şi de pîngăritei Constituţii a României şi Legea nr. 544/2001, dar şi lipsa dvs. şi a celor ca şi dvs. de interes faţă de dreptate, de demnitate şi de normalitate, într-o ţară teribil de originală, dar total anormală, vă rog să îmi comunicaţi, pe ce fel de suport doriţi, copiile actului sau ale actelor legale prin care a fost înfiinţat vreodată, de drept, statul român, precum şi copiile actelor prin care a fost înfiinţat, de drept, conform prevederilor aflate în textul constituţional la art. 116 alin.1 şi art. 117 alin. 1, raportate la art. 1 alin.3 şi 5 şi art. 154 alin. 1, Ministerul Public şi Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi copia actului prin care a fost înfiinţată, de drept, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, întrucît instituţia în care faceţi figuraţie dvs. este doar un apendice, pendinte de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Cu speranţa că voi primi copiile actelor solicitate în termenul prevăzut de „lege” şi nu doar un răspuns formal, tîmp, după tiparele comuniste, aşa cum primeam de la criminalii comunişti în vremurile de foarte tristă amintire, vă urez toace cele bune.

Nica Leon,
Persecutat politic. 21.11.2016
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009