Sectorul CIVES
 
 

Falsificarea adevărului pînă şi în Rapoartele MCV!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Falsificarea adevărului pînă şi în Rapoartele MCV!

Mesajde Nica Leon » Dum Ian 15, 2017 5:40 pm

emb.bucarest@maec.es
Către,
Ambasada Spaniei în România

Excelenţei Sale Dl. Ramiro Fernández Bachiller
.

Excelenţă,


Mă numesc Leon Nica, domiciliez în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, et. 4, ap. 23, Sector 2 şi sînt cel care a făcut posibilă minunea numită de cunoscători Revoluţia Română.
Mă adresaz Excelenţei Voastre, acum, cînd mai este puţin timp pînă cînd reprezentanţii Comisiei Europene vor întocmi şi vor da publicităţii iar un alt Raport al Mecanismului de Verificare şi Cooperare (M.C.V.), privind România, act care va fi cel puţin la fel de prost, de neadevărat şi de neserios aşa cum au fost toate rapoartele M.C.V. de pînă acum, rapoarte în care reprezentanţii ţărilor dvs. au constatat mereu progrese, chiar şi în justiţie, lăudînd pînă şi noile Coduri de procedură civilă şi de procedură penală, fără să le fi citit şi fără să fii înţeles vreodată cît de multe prevederi nedrepte şi neconstituţionale conţineau, aşa cum mai conţin încă, făcînd, în acest fel, un uriaş deserviciu atît ţărilor din care proveneau, dar şi U.E., României, românilor şi noţiuniilor de dreptate, de adevăr, de democraţie, de seriozite şi de competenţă în această cel puţin ciudată lume.
Pentru a mă face înţeles, trebuie să vă spun că România, deşi a fost acceptată, contra cost, ca membră în U.E., cu toate că era şi atunci doar un măr stricat, a fost acceptat, prin grea mituire, printre celelalte mere aflate în lada numită U.E., ţară aflată la cheremul unor criminali comunişti, pe care i-aţi recunoscut în pripă, total neserios, i-aţi tolerat la putere şi îi toleraţi încă, deşi nici pînă astăzi nu au fost în stare să priceapă că această ţară nu a înfiinţat, de drept, nici pînă astăzi, măcar statul român.
Aşa fiind, e cel puţin ciudat că reprezentanţii ţării Excelenţei Voastre au fost de acord să accepte să fie primită România, ca menbru cu drepturi depline, în U.E. şi să semneze Tratatele de Aderare alături de criminalii, de ilegalii şi de ilegitimii aşa-zişi reprezentanţi ai ne înfiinţatului, de drept, stat român, idivizi aflaţi în funcţii nedrept, neconstituţional, ilegitim, imoral, nedemocratic şi ruşinos, prin crime şi prin teroare, care niciodată nu au fost dispuşi să le permită românilor să îşi înfiinţeze un stat, de drept, apoi, să îşi înfiinţeze, de drept, instituţiile fundamentale, cum ar fi: Parlamentul României, Preşedintele României, Guvernul României, ministerele, instanţele de judecată, Curtea Constituţională a României, instituţii care nici astăzi nu au fost încă înfiinţate de drept, deşi se facă că ar funcţiona, totul fiind aici doar o bălăceală nespus de originală, într-o mocirlă pestilenţială, aşa cum le plăcea şi le place mereu atît de mult criminalilor comunişti, aflaţi nedrept, ilegitim, anacronic, nedemocratic şi ruşinos, la putere.
În aceste condiţii, în care în România nu a fost nimic înfiinţat, de drept, după crimele comise atît în timpul minunii numită de cunoscători Revoluţia Română, cît şi în timpul crimelor care au urmat, comise în timpul contrarevoluţiei din însîngeratul şi în teribil de ruşinosul Decembrie 1989, crime care nu au fost niciodată condamnate nici de reprezentanţii legitimi ai ţării Excelenţei Voastre, în aceşti ultimi 27 de ani, puteau, în mod normal, fără să fie consistent mituiţi, cei care au scris mincinoasele Rapoarte M.C.V. de pînă acum, dar şi cei care le-au semnat şi adoptat apoi, să constate progrese în România şi în justiţia, ne înfiinţată, încă, de drept, din România?
V-am scris aceste adevăruri cu speranţa că le veţi aduce la cunoştinţa reprezentanţilor ţării Excelenţei Voastre, care, aş vrea să cred că nu vor mai permite ca reprezentanţii lor să comită iarăşi şi în anul 2017, aceleaşi „erori” în procesul de redactare şi de adoptare a Raportului M.C.V. pentru anul 2016, în cazul României, aşa cum au tot comis pînă acum, cînd au pus într-o lumină total nefavorabila atît ţăra care îi trimisese acolo, pe liderii acelei ţări, dar şi noţiunea de dreptate, aflată astfel în grea suferinţă chiar şi în ţara care a închis ochii şi s-a făcut că nu vede toate aceste nenorociri, amintite de mine mai sus, ce sînt încă fireşti în România, ţară membră cu drepturi depline în U.E.
În cazul în care aţi avea nelămuriri în privinţa celor scrise de mine mai sus, ce reflectă, sumar, pe deplin adevărul şi realitatea românească, dar şi mentalitatea, practicile şi obiceiurile condamnabile, nedrepte şi nedemocratice, ale unora dintre reprezentanţii ţării Excelenţei Voastre, aflaţi în funcţii la Comisia Europeană, dar şi în Parlamentul European, vă stau la dispoziţie cu orice fel de precizări, pentru a vă forma astfel, dacă veţi conidera că va fi nevoie, o imagine cît mai exactă despre mizeria morală şi legislativă ce domneşte şi astăzi, plenar, în România.
Cu speranţa că nu veţi prefera să închideţi şi Excelenţa Voastră ochii şi să vă faceţi că nu aţi văzut şi nu aţi auzit încă nimic despre crunta şi cruda realitate din România Mileniului III, vă urez toate cele bune.

Cu stimă,

Leon Nica
Persecutat din motive politice 15.01.2017
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009