Sectorul CIVES
 
 

Asta-i crunta realitate românească, fudulilor!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Asta-i crunta realitate românească, fudulilor!

Mesajde Nica Leon » Vin Feb 17, 2017 4:06 pm

Către,
Tribulalul Bucureşti,

Domnule preşedinte,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, sc. 1, et. 4, ap. 23, sector 2, în calitate de reclamant, chem în judecată pe pîrîta Curtea Constituţională, cu sediul declarat în Palatul Parlamentului, Intrarea B1, Bucureşti, Calea 13 Septembrie nr.2, sector 5, pentru ca prin hotărîrea pe care o veţi pronunţa să constataţi că nici o autoritate publică, legal înfiinţată, nu a respectat întocmai prevederile legii şi nu a înfiinţat, prin lege, pîrîtul, motiv mai mult decît suficient să dispuneţi să fie dizolvat pîrîtul şi, totodată, să stabiliţi lichidatori spre a fi lichidată.
Motive:
În fapt, văzînd prevederile Constituţiei din 1991, unde scrie la art. 152
Instituţiile viitoare
(1) În termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a Constituţiei, se înfiinţează Curtea Constituţională şi Curtea de Conturi. – cît şi cele aflate la art. 155 alin. 2 din Constituţia din 2003, în care scrie că:
2) Instituţiile prevăzute de Constituţie, existente la data intrării în vigoare a legii de revizuire, rămân în funcţiune până la constituirea celor noi. – după ce am citit şi Legea nr. 47/1992, în care nişte idioţi au decis să organizeze şi să funcţioneze o instituţie numită Curtea Constituţională care nu fusese însă nici înfiinţată şi nici constituită, de parcă ar putea să fie organizat şi să fucţioneze o persoană juridică care nu a fost niciodată înfiinţată, de drept, motiv pentru care am fost nevoit să constat că nu au fost respectat deloc nici unul dintre textele imperative, supreme şi obligatorii ale normelor constituţionale, drept pentru care m-am adresat pîrîtului cu o solicitare, în care i-am cerut să îmi transmită o copie a actului său de înfiinţare/constituire legală.
Din răspunsul pîrîtului am tras concluzia firească că pîrîtul nu a fost încă înfiinţat conform legii, aşa cum avea obligaţia prevăzută şi în Codul Civil, la art. 191 alin. 1 şi art. 192, art. 194 alin. 1 şi alin. 2 din Codul Civil, fiind, astfel o persoană juridică nulă, de drept, fiindu-i întocmai aplicabile pîrîtului prevederile art. 196 alin. 1 lit. a şi alin 2, care stabilesc că pîrîtul se sancţionează cu nulitatea absolută, prevăzută în Codul Civil şi în C.p.c.
Avînd în vedere strania şi nespus de ruşinoasa situaţie care ne arată că această blestemată, năpăstuită şi intens prăduită ţară nu are, de drept, nici reprezentaţi legali, doarece, nu a fost încă înfiinţat, de drept, nici statul roman şi nici una dintre instituţiile sale fundamentale, cum sînt parlamentul, preşedintele, guvernul, ministerele, instanţele de judecată, parchetele, banca naţională, administraţia preşedenţială, secretariatul general al guvernului etc. nici nu avea cine să ducă la îndeplinire obligaţiile de a înfiinţa/constitui, de drept, toate aceste instituţii, pentru că nişte criminali comunişti, ce au declanşat contrarevoluţia din 22 12 1989 nu au, de drept, nici dreptul legitim, moral şi legal de a pretinde că ar putea să ia şi să deţină apoi, de drept, puterea politică în România, aşa cum au făcut-o însă criminalii comunişti, alogeni, aici, în totală cîrdăşie cu aşa-zişii reprezentanţi ai ne înfiinţatei, de drept, justiţii sau autoritate judecătorească sau putere judecătorească sau prestatoare de servicii publice în cadrul procesului de înfăptuire a justiţiei, care de 27 de ani sînt mituiţi cu salarii nesimţite şi cu pensii de serviciu de acei criminali, pentru a fi mereu de accord să rostogolească, spre calendele greceşti, data cînd vor fi cercetate crimele aflate în dosarul penal al Revoluţiei Române.
În aceste bicisnice vremuri, ar putea fi considerat ca fiind aproape normal ca nici unul dintre cei ce aveau şi au încă mîinile pline de singe nevinovat, care mai erau şi teribil de bine plătiţi, doar pentru a juca rolul de autoritate publică, să nu dorească niciodată să facă ceva drept, pentru ca această ocupată ţară, de bestiile criminale, comuniste, care au adus aici şi bestialul experiment criminal, comunist, să nu facă absolut nimic pentru a se intra în rîndul lumii civilizate şi a normalului, de astăzi s-a ajuns în teribil de ciudata situaţie de a nu avea, de drept, nici măcar Curte Constituţională.
Aşa fiind şi avînd în vedere şi prevederile art. 200 şi următoarele din Codul Civil, reprezentanţii pîrîtului, conform mentalităţilor, practicilor şi oblceiurilor îndelung exersate în timpul bestialei dictaturi criminale, comuniste, nu au catadicsit să facă ceva drept, util şi normal, pentru că se credeau veşnici stăpîni ai acestei ţări, aflaţi cu mult deasupra legii şi a normalului, nu au procedat nici la înregistrarea pîrîtului, motive mai mult decît suficiente pentru care azi aveţi obligaţia să constataţi că pîrîtul nu are nici capacităţile prevăzute în Codul de procedură civilă şi nu poate să stea, de drept nici în acest proces.
Avînd în vedere şi obligaţia instanţei de judecată de a dezlega toate problemele de drept invocate mai sus, rog instanţa să constate că pîrîtul nu a fost încă înfiinţat, de drept, în România, că nu a fost înregistrat în Registrul persoanelor juridice, că nu are capacităţile prevăzute de C.p.c. motive mai mult decît suficient pentru care îi cer instanţei să decidă că pîrîtul este nul de drept, să fixeze lichidatori care să procedeze la lichidarea pîrîtului, conform prevederilor art. 198 alin. 1 şi alin. 2 din Codul Civil.
În dovedirea acţiunii înţeleg să mă folosesc de înscrisuri.
În drept, actele invocate mai sus şi art. 125 şi art. 192 din C.p.c.
Anexez la prezenta scrisoarea pe care am primit-o de la pîrît, cu menţiunea că e conformă cu originalul.
Nica Leon
Reclamant 20.01.2017

To
baronleonica@yahoo.com
Feb 16 at 12:30 PM


375/16.02.2017

Domnului Nica Leon
Str. Tâmpa nr.5, bl.3C, ap.23, sector 2
București
baronleonica@yahoo.com

Ca urmare a solicitării dvs. înregistrată la Curtea Constituțională cu nr.375/06.02.2017(R.I.I.P.: nr.4/14.02.2017), formulată în temeiul Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, vă comunicăm:

În conformitate cu prevederile art.11 alin. (3) din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, republicată, toate actele Curții (decizii, hotărâri, avize) se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, fiind totodată accesibile și pe pagina de Internet a Curții, la adresa www.ccr.ro – (Căutare dosare, decizii, hotărâri, avize, respectiv Portal jurisprudență), fiind îndeplinite dispozițiile art.5 alin.(4) lit. a) din Legea nr.544/2001.

Referitor la solicitarea privind ”copia actului de înființare a Curții Constituționale”, vă comunicăm următoarele:
- Constituția României a fost adoptată în ședința Adunării Constituante din 21 noiembrie 1991, a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.233 din 21 noiembrie 1991 și a intrat în vigoare în urma aprobării prin referendumul național din 8 decembrie 1991.
Potrivit art.152 „Instituțiile viitoare”,
„(1) În termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a Constituției, se înființează Curtea Constituțională și Curtea de Conturi.
(2) Judecătorii primei Curți Constituţionale sunt numiți pe o perioadă de 3, de 6 și, respectiv, de 9 ani. Președintele României, Camera Deputaților şi Senatul desemnează câte un judecător pentru fiecare perioadă.”
- Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.101 din 22 mai 1992.

Totodată, vă facem cunoscut că textele legale sus menționate pot fi accesate și în pagina electronică a Curții Constituționale, la adresa www.ccr.ro., rubrica ”Bază legală”.
Cât privește obținerea de copii ale actelor sus-menționate, urmează a vă adresa direct Regiei Autonome „Monitorul Oficial”, aceasta având drepturi exclusive asupra publicației oficiale „Monitorul Oficial al României, Partea I.”

Consilier cu atribuții de cons.juridic,
Mihaela - Violeta OPREAN
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009