Sectorul CIVES
 
 

Preşedintele Comisiei Europene şi adjunctul bat rău cîmpii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Preşedintele Comisiei Europene şi adjunctul bat rău cîmpii!

Mesajde Nica Leon » Joi Ian 25, 2018 8:30 am

Către,
Comisia Europeană,

În atenţia domnului preşedinte Jean-Claude Juncker şi a domnului Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte .

Domnilor,

mă numesc Leon Nica, am domiciliul în Bucureşti, str.Tîmpa nr. 5, bl. 3C, et. 4, ap. 23, Sector 2 şi sînt şi azi persecutat, pentru că am avut obraznicia de a mă opune mereu criminalilor comunişti, pe care am reuşit să îi răstorn de la putere, în data de 22 12 1989, în mai puţin de 24 de ore, fapt unic în lume, după mai mult de 45 de ani de teroare comunistă.
Vă scriu aceste rînduri după ce am văzut şi declaraţia comună din data de 24 01 2018, cînd aţi afirmat următoarele: „Urmărim cu îngrijorare evoluțiile recente din România. Independența sistemului judiciar românesc și capacitatea sa de a combate în mod eficace corupția constituie pietre de temelie fundamentale ale unei Românii puternice în cadrul Uniunii Europene.” – declaraţie dată publicităţii fără să înţelegeţi însă bine care este cumplita şi teribil de crunta realitate românească.
Dacă aţi fi cunoscut bine cumplita şi teribil de crunta realitate românească, mai înainte de a arunca lumii asemenea neadevăruri, aţi fi încercat să găsiţi, spre a citi, fie şi din dosarul de aderare al României la U.E., actul prin care a fost înfiinţat, de drept, statul român (pentru că, oficial, se pretinde că U.E. ar fi o organizaţie înfiinţată de state, nu de ţări!), apoi, poate că ar fi fost cazul să căutaţi să citiţi şi actele de înfiinţare al aşa-zisului sistem judiciar, sistem ne înfiinţat încă, de drept, după cum la fel de ne înfiinţate, de drept, sînt şi toate instituţiile fundamentale, din România, începînd cu parlamentul şi terminînd cu parchetele şi cu instanţele de judecată, instituţii care deşi se pretinde şi azi că ar exista, nici una nu are nici un act legal de înfiinţare, ceea ce le face să fie nule, de drept, conform Codului Civil!
Aşa fiind, vă informez că nu au fost încă înfiinţate, de drept, în România, nici statul român, nici instituţiile fundamentale, nici aşa-zisul sistem judiciar, nici măcar autoritatea judecătorească, instituţie al cărui nume e scris în Capitolul VI din Constituţia României, nici parchetele, nici instanţele de judecată (fiind aşa încălcate şi prevederile aflate în art.6.1 din Convenţia europeană a Drepturilor Omului, unde e scris aşa: „...de către o instanţă “independentă” şi imparţială, instituită de lege”, de criminalii comunişti care deţin încă puterea total nedrept, în România, răufăcători care refuză chiar şi exemplul oferit la art. 19 din Convenţie, articol în care se înfiinţează Curtea….! Deşi aşa este realitatea, dvs. vorbiţi încă despre “justiţie”şi de “sistem judiciar”, deşi uitaţi mereu să vă amintiţi că toţi aceşti criminali, din România, nu au fost nici pînă în prezent nici cercetaţi penal şi nici nu au fost judecaţi - cu toate că au trecut, de la data comiterii acelor abominabile crime 28 de ani – timp mai mult decît suficient pentru a fi condamnaţi, pentru miile de crime pe care le-au comis în timpul Revoluţiei Române, a contrarevoluţiei pe care ei au declanşat-o şi la mineriade, bestii cu care şi dvs. staţi adesea la aceeaşi masă, numindu-i parteneri şi de la care pretindeţi că aţi avea pretenţii să facă ceva bine şi bun) şi nici chiar Curtea Constituţională a României.
Din aceste cauze eu nu am nici astăzi dreptul de a îmi fi judecate cauzele, pentru că nu au fost înfiinţate, de drept, nici instanţele de judecată şi nici un alt fel de „sistem judiciar”, motive pentru care nici acum nu am nici dreptul de a trăi într-un stat care să fie înfiinţat, de drept, nu am nici dreptul la identitate, nici dreptul la viaţă, nici dreptul la dreptate şi la adevăr, nici dreptul la liberă circulaţie, nici dreptul la muncă, nici dreptul la sănătate, nici dreptul la pensie, nici dreptul la cetăţenie, nici dreptul de a avea un cont la o bancă, fiind în imposibilitatea să trăiesc în această ţară blestemată, căreia eu i-am făcut un uriaş bine şi prin lupta mea anticomunistă, pentru dreptate şi adevăr.
În această cumplită realitate românească vă puteţi da imagina măcar cum mă simt eu după ce citesc declaraţiile dvs.?
Avînd în vedere cele de mai sus, cît şi principiul transparenţei, ca şi drepturile cetăţeanului european, vă rog să dispuneţi subordonaţilor dvs. să facă efortul necesar pentru a îmi trimite, cît mai repede posibil, copia actului de înfiinţare a statului român, care ar trebui să se afle şi la dosarul de aderarea al României la U.E., act pe care eu nu am reuşit încă să îl găsesc, deşi în caut de peste 28 de ani, cu asiduitate, cît şi copiile actelor de înfiinţare ale „sistemului judiciar”, despre care aţi vorbit dvs., sistem despre care constată mereu că ar fi făcut progrese cei care scriu neserioasele Rapoarte M.C.V., progrese care, în opinia mea, sînt inexistente şi pentru că o instistituţie ne înfiinţată încă, prin lege, nu are cum să îşi îndeplinească menirea sau să progreseze.
Vă informez, totodată, că în această lume nu s-a năpascut încă nici un om independent, oamenii, în general, depinzînd mereu unii de alţi, aşa că nu a existat şi nu va exista vreodată nici „sisteme judiciare independente” şi pentru că judecătorii adevăraţi nu judecă după cum vor ei, atîta timp cît au obligaţia de serviciu să judece faptele din dosarele deduse judecăţii numai în conformitate cu prevederile legii, legi ce sînt scrise, apoi dezbătute promulgate şi oferite tocmai pentru a fi cunoscute şi pentru a fi respectate întocmai chiar şi de judecători.
Aşa fiind, vă rog să aflaţi de la mine că în statele de drept justiţia nu a fost, nu este, nu va putea fi niciodată şi nici nu trebuie să fie independentă, pentru că judecătorul, a cărei numire în funcţie şi salariu depinde şi va depinde mereu de altcineva, e obligat să respecte întocmai legea, lege scrisă de alţii, hotărîrea, deci judecata sa, putînd fi modificată sau chiar anulată de un alt judecător sau de preşedinte – care are dreptul de a da amnistie sau graţiere la o adică ori de instanţa C.E.D.O.- ceea ce confirmă, neîndoielnic, că „sistemul judiciar” sau justiţia nu este independentă şi nici nu poate fi nici măcar o putere într-un stat, aşa cum se mai afirmă evident greşit cîteodată şi pentru că ea este doar una dintre ramurile aparatului (sistemului) executiv, din care mai fac parte ramurile legislativă şi executivă, ştiut fiind că puterea, care e unică, aparţine numai poporului suveran, putere pe care o deleagă, în parte, condiţionat, vremelinic, doar celor pe care îi aleg să în reprezinte, să le conducă bine destinele, să le apere drepturile, libertăţile şi interesele.
Voi încheia prin a vă ura mult succes în dificila dvs. activitate, cu speranţa că veţi binevoi să dispuneţi să i se răspundă unui persecutat din motive politice, răspuns datorat pe care, avînd în vedere problemele arzătoare ridicate, să îmi fie trimis cît mai curînd posibil şi care să fie însoţit şi de copiile actelor solicitate, dacă le veţi găsi.

Leon Nica
Persecutat din motive politice. 25.01.2018
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009