Sectorul CIVES
 
 

Cumplita realitate din România şi minciuna!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Cumplita realitate din România şi minciuna!

Mesajde Nica Leon » Dum Feb 25, 2018 2:09 pm

Către,
A.F.P.,

Spre ştiinţă: Consiliul Europei,
Grupul Statelor impotriva Coruptiei - GRECO,


Stimabililor,

De ce vă este încă atît de necunoscută cumplita şi crunta realitate din România?
Dacă nu sînteţi complicii criminalilor comunişti, ce deţin şi acum nedrept puterea, pe care au luat-o prin crime, corupţie şi minciuni, chiar vă e atît de greu să pricepeţi că:
1. Nici pînă astăzi nu a fost înfiinţat, de drept, aşa-zisul stat roman, fiind imposibil de găsit, pentru a fi citit, actul de înfiinţare a statului român;
2. În lipsa vreunui act de înfiinţare a statului roman, ar putea fi numit stat de drept, ne înfiinţatul, de drept, stat roman, ce a avut la putere numai criminali, care au uitat că nu pot exista, din acest motiv, nici instituţiile fundamentale şi pentru că nici una ne are pînă azi vreun act de înfiinţare, de drept, obligaţie existentă însă chiar şi în vechiul Cod Civil, cel nou ca şi toată aşa-zisa legislaţie din România fiind nulă de drept, pentru că a fost impusă de criminalii comunişti, ce au preluat puterea numai prin crime;
3. Fiind nule, de drept, toate aşa-zisele instituţii fundamentale în România, constat că şi dvs. răspîndiţi ştiri despre o aşa-zis luptă anticorupţie, luptă care, în realitate nu există, ea ne avînd suport instituţional şi legal, pentru că nu a fost încă înfiinţate, de drept, nici Parlamentul României, nici funcţia Preşedintele României, nici Guvernul României, nici ministerele, nici Curtea Constituţională a României, nici Banca Naţională a României, nici C.S.M.-ul, nici parchetele, deci, nici D.N.A., nici instanţele de judecată, deşi, dacă ar fi să ne luăm după prevederile constituţionale (care sînt, de asemenea, nule de drept), ar fi trebuit ca toate aceste instituţii fundamentale să fi fost demult înfiinţate, prin legi, ceea ce în mereu originala şi surprinzătoarea Românie nu s-a făcut încă. În aceste condiţii ar putea un om normal să numească ne înfiinţatul, de drept, stat roman, că ar fi un stat de drept?
4. Pentru că acum e la modă subiectul modificării aşa-ziselor legi ale justiţiei, găsesc a fi cel puţin ciudat că pînă şi dvs. v-aţi implicat în această mascaradă, preferînd să transmiteţi ştiri fără să fi verificat măcar dacă chiar există, în România, o lege prin care să fi fost înfiinţată aşa-zisa justiţie sau Autoritatea judecvătorească, “autoritate” despre care aiurea s-a scris în Capitolul VI şi în art. 148 alin. 4 din pîngărita şi nula de drept Constituţie a României, în care la Secţiunea 1 scrie de instanţe judecătoreşti, deşi nici pînă azi nu există încă o lege de înfiinţare a vreunei instanţe judecătoreşti, în România, fiind, astfel, total nerespectate atît prevederile de la art. 1 alin. 3, art. 15 alin. 1, art. 20, art. 21 art. 148 alin. 2, 3 şi 4 şi art. 155 alin. 4, cît şi prevederile art. 6.1, din Convenţia europeană, act în care se află concret prezentat pînă şi modul în care se înfiinţează o instanţă, în U.E., existent la art. 19 din Convenţia europeană a Drepturilor Omului;
5. În lipsa unor reprezentanţi morali, legitimi, care să fi înfiinţat, de drept, statul roman şi instituţiile fundamentale, fiind îndeobşte cunoscut că în statele de drept criminalii nu pot avea vreodată dreptul de a scrie, de a dezbate şi de a impune legi şi acte cu putere de lege vreunei societăţi umane, aflată în lumea civilizată, deci de a deţine puterea, ar putea fi invocată existenţa, de drept, a legilor, în România? În aceste cumplite condiţii, ar putea cineva serios să pretindă că ar exista şi ar fi în vigoare vreo singură lege a “justiţiei”, în această ţară blestemată, în care şi astăzi criminalii comunişti deţin şi acum puterea, crezîndu-se stăpînii absoluţi ai României?
6. Aşa fiind, puteţi înţelege că aici încă se mănîncă criminalii între ei, răufăcători ce se simt bine acoperiţi şi temeinic pretejaţi de complicităţile vinovate ale liderilor lumii, ce se pretind a fi veritabili democraţi, apărători ai democraţiei şi principiilor ce stau la baza statelor de drept, fiind ajutaţi în distructiva lor activitate chiar şi de ingnoranţa celor ca dvs., care sînt teribil de mulţi, din păcate?
7. Cum ar putea să se vorbească despre “justiţie” şi despre independenţa acesteia, aşa cum o mai fac încă şi în prezent fel de fel de nătărăii, (unii chiar şi de la tribuna Parlamentului European, aşa cum au făcut-o şi la începutul lunii februarie 2018) într-o ţară aflată şi azi total la cheremul criminalilor comunişti, ştiut fiind că încă nu s-a născut în această lume nebună nici un om total independent, loc în care nici după 28 de ani nu a fost cercetată nici măcar o singură crimă comisă, în mai mult de 45 de ani cît s-au aflat nestingheriţi la putere, de criminalii comunişti, alogeni, deşi au fost mult prea multe milioane de crime abominabile, comise în central Europei, în timp de pace, comise tocmai pentru a se impune şi aici bestialul experiment criminal, comunist, după cum nu au fost judecate încă nici crimele comise în timpul Revoluţiei române, nici crimele comise în timpul contrarevoluţiei şi nici crimele comise la mineriade sau cele care au urmat, deşi aici, în România, e vorba de un veritabil genocid, care a fost pus la cale tocmai pentru a fi exterminat definitiv mult încercatul şi prea chinuitul neam românesc?
În această situaţie mai mult decît intolerabilă, chiar credeţi că aţi reflectat vreodată, în activitatea dvs., cumplita şi crunta realitate românească, pe care eu am expus-o succinct, în rîndurile de mai sus?
Cu speranţa că am reuşit să vă prezint astfel adevărul românesc, adevăr pentru care eu am înfruntat singur bestiala dictatură criminală, comunistă, gloanţele şi moartea, vă urez mult succes în activitate.

Leon Nica,
Persecutat din motive politice. 23.02.2018


P.S. În cazul în care nu vă reamintiţi cine sînt, vă puteţi împrospăta memoria dacă veţi citi articolul scris despre mine în Le Figaro, în iunie 1990 sau în The Globe and Mail din 20 12 1989.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009