Sectorul CIVES
 
 

Frăţia criminalilor din România cu parlamentarii europeni!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Frăţia criminalilor din România cu parlamentarii europeni!

Mesajde Nica Leon » Vin Dec 14, 2018 4:45 pm

Către,
Parlamentul European,

În atenţia dlui. preşedinte Antonio TAJANI,


Domnule preşedinte,

Mă numesc Leon Nica, domiciliez în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, et. 4, ap. 23, Sector 2, cod poştal 021791, sînt părintele Revoluţiei române din însîngeratul şi teribil de ruşinosul Decembrie 1989, motiv pentru care sînt şi astăzi pesecutat, după ce am dovedit, prin fapte incontestabile, că sînt împotriva nedreptăţii, a criminalilor şi a mincinoşilor.
Vă adresez această scrisoare după ce am văzut că recent, unii membri ai Parlamentului European, ce mi-ai arătat o totală lipsă de respect faţă de dreptate, de adevăr, de drepturile omului, de dreprurile garantate cetăţenilor europeni, indiferenţi pînă şi faţă de prevederile aflate în Tratatul privind U.E. şi în Tratatul de Aderare a României la U.E., au propus, au dezbătut şi au aprobat, prin vot, un raport nedrept, neserios şi ruşinos, în favoarea intrării României în spaţiul Schengen, nesocotind şi aşa adevărul, adevăr care mie îmi arată şi că ilegalii reprezentanţi ai acestei României nu au putut niciodată să dovedească, cu acte, că ar fi îndeplinit întocmai măcar obligaţia de le pune la dispoziţia cetăţenilor europeni interesaţi actul de înfiinţare, de drept, a statului roman şi nici actele prin care ar fi fost înfiinţate instituţiile fundamentale în orice stat, care ar fi fost înfiinţat, de drept, acte pe care eu le-am cerut şi le cer abuzivelor pretinse autorităţi de la Bucureşti, dar şi reprezentanţilor Comisiei Europene, de foarte mult timp, cereri care însă, pînă în prezent, au fost total ignorate, ceea ce îmi dovedeşte cît de puţin contează dreptalea, adevărul şi legea în lumea de azi şi în ochii tuturor acestor ilegalişti netrebnici.
Aşa fiind, avînd în vedere şi prevederile aflate în Preambului Tratatului privind Uniunea Europeană cît şi cele de la art. 1, art. 2, art 3 alin. 1, 2 şi 3 şi art. 4 alin. 2 şi 3 din acelaşi tratat, vă întreb, domnule preşedinte, o fi drept, legal şi moral să fie considerată a fi membră în U.E. o ţară care nu a putut încă să dovedească existenţa legală a statului român, cu o copie a actului de înfiinţare a aşa-zisului stat român, act inexistent, deoarece, nu a fost niciodată adoptat legal un asemenea act de criminalii care s-au aflat constant, nedrept, ilegal şi ilegitim la putere, la Bucureşti, după ocuparea României de trupele invadatoare sovietice?
Conform prevederilor menţionate mai sus, rezultă, indubitabil, că pot fi membre cu drepturi depline în U.E. doar statele, nu şi ţările, situaţie care face obligatorie, pentru toţi reprezentanţii statelor membre în U.E. să depună, în dosarul în care se află păstrată şi cererea de aderare la U.E., o copie a actului prin care a fost înfiinţat, de drept, statul respectiv, stat ce este o instituţie fundamentală în orice ţară civilizată, democratică, în care dreptatea, adevărul şi drepurile omului sînt într-adevăr valori supreme, unanim respectate şi deci, garantate.
Ori, în cazul României, nu există încă nici un act, adoptat de drept, prin care să fi fost înfiinţată, de drept, instituţia numită stat, dar nici acte adoptate de drept, prin care să fi fost înfiinţate şi celelalte instituţii fundamentale în statele de drept înfiinţate, cum ar fi: parlamentul, funcţia Preşedintele României, guvernul, ministerele, parchetele, instanţele de judecată sau aşa-zisul sistem de justiţie, curtea constituţională, banca naţională, poliţia, jandarmeria etc.
Aşa fiind, vă întreb, de asemenea, domnule preşedinte, ce valoare poate să aibă raportul comisiei L.I.B.E. şi votul dat în susţinerea lui de cei 514 iresponsabili, cărora le-au fost total indiferente toate realităţile prezentate de mine mai sus şi pe care aveau obligaţia să le fi cunoscut întocmai mai înainte de a ne arăta, prin votul lor iresponsabil, neserios şi nedrept, cît de ageami pot fi, în anul 2018, unii dintre reprezentanţii Parlamentului European?
Avînd în vedere crunta realitatea, care mie îmi arată că România, atîta timp cît nu va putea proba, prin actul de înfiinţare, care să fie adoptat de drept, a statului roman, nu poate sta, de drept, în rîndul statelor member ale U.E., state care sper să îşi poată dovedi statalitatea cu acte de înfiinţare, a statelor respective, acte adoptate de drept, de reprezentanţii legitimi ai respectivelor ţări, nu poate sta în rîndul statelor membre ale U.E. şi nici nu poate fi acceptată să fie admisă în spaţiul Schengen, întrucît nu e stat şi nici nu are înfiinţate, prin acte adoptate de drept, nici una dintre instituţiile fundamentale, printre care şi mult trîmbiţata justiţie, inexistentă încă, în România, prin ne înfiinţare (deşi o asemenea obligaţie este prevăzută pînă şi în art. 6.1 din Convenţia europeană a Drepturilor Omului), fiind, deci, foarte departe de condiţiile şi de valorile menţionate plenar atît în Preambul cît şi în Tratatul privind Aderarea României la U.E.
Aşa fiind, vă rog, totodată, domnule preşedinte, să dispuneţi să fie adusă la cunoştinţa celor din Comisia L.I.B.E. cît şi celor 514 neserioşi, care au votat aiurea raportul privind aderarea României la spaţiul Schengen, această scrisoare, care reflect întocmai cumplita şi crunta realitate românească, dar şi sutuaţia jenantă în care se află astăzi pînă şi Parlamentul European şi, de asemenea, să îmi fie transmise copiile actelor de înfiinare, adoptate de drept, ale celorlalte stat care sînt astăzi membre cu drepturi depline în Uniunea Europeană, acte care să confirme că ele şi-ar fi înfiinţat, de drept, instituţia numită stat.
Cu speranţa că această scrisoare a contribuit la îmbunătăţirea cunoaşterii realităţii româneşti şi europene, vă urez toate cele bune.
Aştept, cu nerăbdare răspunsurile Excelenţei Voastre, precum şi copiile actelor solicitate.

Cu stimă,
Leon Nica
Persecutat din motive politice. 14.12.2018
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009