Sectorul CIVES
 
 

O altă acţiune prostească a tinerilor de la Declic!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O altă acţiune prostească a tinerilor de la Declic!

Mesajde Nica Leon » Dum Mar 31, 2019 4:20 pm

Leon NICA <baronleonica@yahoo.com>
To Catalina Hoparteanu | Declic Today at 5:18 PM
Cătălina, prin scrisoarea ta îmi dovedeşti că eşti o altă aeriană, de la Declic, tare fudulă, aşa cum sînt cei mai mulţi dintre tembelii ce se mîndresc tare că ar fi români, indivizi care nici după cca. 30 de ani, de cînd le-am dăruit libertate şi drepturi, nu s-au dovedit a fi în stare să priceapă că prostimea, în această blestemată ţară, nu a fost niciodată interesată nici să înfiinţeze instituţia numită stat şi nici celelalte instituţii fundamentale, printre care şi ceea ce tu în mod total greşit numeşti justiţie!
Dacă nu mă crezi că aceasta este crunta şi cumplita realitate românească, ai curajul să cauţi pe net, cu orice motor de căutare doreşti, actul de înfiinţare al aşa-zisului stat român şi actele de înfiinţare ale parlamentului, ale guvernului, ale ministerelor, ale parchetelor, ale instanţelor de judecată (obligatorii conform şi art. 6.1 din Convenţia europeană a Drepturilor Omului), ale curţii constituţionale, ale băncii naţionale etc., apoi citeşte Codul Civil, în care scrie clar cum se înfiinţează instituţiile, dar şi care sînt consecinţele instituţiilor ne înfiinţate, prin legi.
Aşa fiind, într-o ţară în care atît aşa-zisa constituţie cît şi toată legislaţia sînt nule, de drept, loc în care umilii şi mult prea îngîmfaţii săi locuitori habar nu au ce semnificaţie are art. 61 alin. 1 din nula de drept constituţie a României, în care scrie că unic - noţiune care semantic, conform DEX înseamnă: ÚNIC, -Ă, unici, -ce, adj. 1. Care este unul singur, numai unul în genul, de felul său.- text care trebuia să îţi fi dat şi ţie de înţeles că ne înfiinţatul, de drept, guvern din România nu are dreptul să dea acte cu putere de a modifica legi - asta în cazul în care ar fi existat înfiinţat, de drept, un parlament, care să aibă dreptul legal, legitim, democratic şi moral să dea legi, pentru a fi într-adevăr "unica autoritate legiuitoare a ţării"!
Te informez că eu am scris demult chiar şi Comisiei Europene despre crunta şi despre cumplita realitate românească, motiv pentru care acum nu pot să fac pe prostul, întrucît iniţiativa ta, cea cu 50.000 de semnături ale unor nătărăi, ce nu au habar despre cele de mai sus, e menită numai să dovedească cît de prostălăi sînt şi în prezent cei ce vor semna un astfel de act, hîrtie care nu are absolut nimic în comun cu trista realitate românească, prin care ţi-ai propus să le arăţi complicilor criminalilor comunişti, de la Comisia Europeană, că ar exista, de fapt, justiţie, în România, fără să fi capabilă să prezinţi măcar tu actul, adoptat de drept, prin care ar fi fost înfiinţate, în România, parchetele, instanţele de judecată, curtea constituţională, "justiţia sau "Autoritatea Judecătorească" aşa cum a fost botezată în capitolul VI din nula de drept constituţie a României.
Aşa fiind, ţie chiar nu îţi e deloc ruşine că acţionezi fără să cunoşti realitatea? De ce vrei să îi umileşti şi astfel de românii ce sînt aidoma ţie?
Crezi că pentru a face acum tu astfel de prostii, eu am înfruntat bestiala dictatură criminală, comunistă, gloanţele şi moartea? Chiar nu îţi e ruşine?
Cît despre cei 30 de idioţi care se duc la Frans Prostanul, pe 04 04 2019, eu nu aş pune nici o bază, pentru că ei fac parte din rîndul prostălăilor tare ticăloşi, care deşi ştiu bine că nu sînt, de drept, judecători, pentru că nu au fost înfiinţate, de drept, în România, nici chiar instanţele de judecată, se duc totuşi la Comisia Europeană, loc în care se ştie bine faptul că din dosarul de aderare al României la U.E. lipseşte pînă şi actul de înfiinţare a statului român, deşi ar fi fost obligatoriu, deoarece, U.E. este o uniune a statelor înfiinţate de drept, conform Tratatului U.E. şi nu o adunătură formată din infractori, ce sînt complici ai criminalilor comunişti, alogeni, aflaţi la Bucureşti, penali care au semnat cererea de aderare la U.E. fără să existe nici chiar la data respectivă înfiinţată, de drept, funcţia Preşedintele României, situaţie pe care pînă şi Frans o ştie bine de la mine, eu scriindu-i pînă şi lui, pentru a nu zice vreodată că habar nu a avut despre nenorocirile şi despre crimele comise de complicii lor, aflaţi nedrept, ilegitim şi nedemocratic la putere, în România.
Aşa fiind, eu nu voi semna o asemenea prostie, ştiind bine că salvarea ţării căreia eu i-am dăruit libertate, drepturi şi democraţie nu poate să vină decît de la adevăraţii români, ce nu pot fi şi în prezent tot atît de proşti ca cei de care încerci tu să te foloseşti acum, spre a îi face de rîs şi pentru a îi compromite iremediabil.

Leon Nica
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009