Sectorul CIVES
 
 

Pentru ţucălarii penalului Joiannis!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Pentru ţucălarii penalului Joiannis!

Mesajde Nica Leon » Joi Apr 04, 2019 10:52 am

Leon NICA <baronleonica@yahoo.com>
To Tudor Bradatan | Declic Apr 3 at 2:46 PM
Tudor Brădăţan,

Mulţumesc pentru scrisoarea ta, în care ai ţinut să îmi reaminteşti cruntul adevăr, care le arătă cîtorva că peste 97% dintre locuitorii de astăzi ai României sînt nişte mîndri oligofreni, care nu pot înţelege cumplita realitate din această ţară blestemată, din vina lor şi nici semantica limbii române, care confirmă faptul că nu există justiţie independentă în această lume plină de tîmpiţi.
Oare ce o fi atît de greu să caute în DEX, noţiunea independent, a cărei definiţie este: independent, ~ă [ At: BĂLCESCU, M. V. 9 / V: ~e / Pl: ~nți, ~e / E: fr indépendant, it independente] 1-2 av , a (Într-un mod) care nu depinde de nimeni sau de nimic;
Aşa fiind, cum ar putea să fie oportună o asemenea tîmpenie, pe care idioţii au numit-o referendum, care costă şi al dracului de mult, bani care vor fi risipiţi fără să se obţină nici un cît de mic cîştig, ceea ce constituie o altă dovădă categorică de prostie?
Eu pot să particip la orice campanie, doar dacă ea urmăreşte să releve adevărul, adevăr care în societatea românească de astăzi este tot în zdrenţe şi cu capul spart şi din vina celor ca tine, care slujiţi la greu numai minciuna, fie că ea poartă numele "independenţa justiţiei" - "justiţie" care, fie vorba între noi, nu există încă, de drept, pentru că nici măcar tu împreună cu toată liota de la ne înfiinţata, de drept, administraţie prezidenţială, nu veţi putea să prezentaţi cuiva actul prin care ar fi fost înfiinţată, în România, instituţia ce poartă numele justiţie, neputînd prezenta vreodată actele de înfiinţare, adoptate de drept, prin care ar fi fost înfiinţate, de drept, parchetele, instanţele de judecată, curtea constituţională, funcţia Preşedintele României, parlamentul, guvernul, ministerele, bănca naţionale etc.
Deşi aceasta este crunta şi cumplita realitate din România, cum îţi explici tu că scribălăii din presă nu publică niciodată realitatea despre care îţi scriu eu şi astăzi, realitate dovedită plenar prin lipsa actelor de înfiinţare, de drept, a statului român şi a tuturor instituţiilor fundamentale?
Aşa fiind, degeaba sînteţi 499000 de neinformaţi, care veţi face aşa jocul dujmanilor ţării, prin rostogolirea unei idioţeţii şi a unui aşa-zis referendum nul, care va fi, evident, tot nul, de drept.
Oare de ce nu dovedeşti tăria de a încerca să îmi explici cum ar putea să fie afectat un inexistent, de drept, "sistem judiciar", dar şi cum ar fi posibil să se pună în practică vrerea prostească a celor 20.000, care habar nu au nici astăzi în ce lume trăiesc, cărora le e imposibil să înţeleagă că penalul pe care tu îl numeşti preşedinte nu are absolut nici o legătură cu vrerea românilor adevăraţi şi cu o justiţie care să fie înfiinţată, de drept, în România?
Da, eu sînt pentru înfiinţarea unui sistem judiciar drept, prin lege, ceea ce nu poate fi făcut de criminalii care deţin astăzi puterea şi din vina voastră, pentru care aţi decis să le faceţi jocurile, spre ruşinea voastră şi spre desăvîrşirea dezastrului din ţară!

Nica Leon
Pesecutat din motive politice, binefăcător al românilor şi României.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009