Sectorul CIVES
 
 

Anularea acordului de înfiinţare a Fundaţiei Gojdu

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Anularea acordului de înfiinţare a Fundaţiei Gojdu

Mesajde administrator » Vin Mai 19, 2006 9:29 am

Către,

Guvernul României,

Domnule Prim-ministru,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, după ce am citit Acordul dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Ungare privind înfiinţarea Fundaţiei Publice Română-Ungare "Gojdu", am constat că iarăşi v-aţi depăşit atribuţiile, făcîndu-vă vinovat de săvîrşirea mai multor infracţiuni, printre care şi pe cea de trădare, nesocotind şi Constituţia României, pe care m-aţi convins că nu o cunoaşteţi, deşi aţi jurat pe ea la investitură.

Cu ocazia semnării acestui acord ilegal, încheiat cu încălcarea art. 1 alin.3 şi 5, art. 44 alin. 1,2,3 şi 4, art. 46, art. 102 alin. 1 şi 2, art. 104 alin.1, art. 108 alin. 1, art. 136 alin 1şi 5 şi art. 154 alin. 1 din Constituţie, deşi nu aveţi şi calitatea de afacerist în Guvernul României, de mai multe ori v-aţi pus în situaţii cel puţin ciudate, una fiind dovedită de formularea existentă la art. 1 a actului în cauză, unde scrie că "părţile contractante", iar eu nu înţeleg despre ce contract este vorba, avînd în vedere că pe perioada mandatului nu aveţi voie să faceţi afaceri şi să încheiaţi contracte, cu atît mai puţin în numele României. De asemenea, nu am înţeles ce aţi contractat cu Guvernul Ungariei, sper că nu bunurile şi averea Fundaţiei lui Gojdu, pentru că aceasta nu aparţine în nici un fel "parţilor contractante", ţări subjugate şi parazitate de oameni cu mentalităţi comuniste, fără respect sau bun simţ, fără demnitate şi onoare, hrăpăreţi nevoie mare şi interesaţi să fure ceea ce nu le aparţine de drept.

Întrucît consider că nici un om sănătos mintal nu poate şi nu putea "negocia sau contracta" moştenirea lăsată prin testament de un adevărat român "acelei părţi a naţiunii române din Ungaria" – adică din teritoriile româneşti aflate şi astăzi în componenţa ţării vecine, cuprinse între Tisa şi actuala frontieră, pentru a nu mai aminti şi de faptul că în anii 1800 se vorbea româneşte nu numai la Pesta şi Buda, dar şi în jurul lacului Balaton – vă rog ca în conformitate cu prevederile constituţionale şi cu cele ale Legii 544/2001 să îmi transmiteţi actele pe care le-aţi avut în vedere cînd aţi decis să încălcaţi din nou Constituţia României, idealurile Revoluţiei române din Decembrie 1989 şi Codul Civil şi, nu în ultimul rînd, voinţa liber exprimată prin testamentul lăsat naţiei române de mecena Emanoil Gojdu, la data de 04 11 1869.

Sper că în ceasul al doisprezecelea vă va da Dumnezeu mintea cea de pe urmă şi nu veţi urma obiceiurile şi practicile dictatorului Ceauşescu, pentru că, în cazul în care nu veţi anula de bună voie actul iresponsabil pe care l-aţi semnat, prevăd că veţi sfîrşi la fel ca el.

Voi încheia prin a vă atrage atenţia că în cazul în care veţi persista în "greşală" şi vă veţi încăpăţîna să menţineţi acordul ruşinos şi ilegal, cît şi Ordonanţa de Urgenţă nr. 183/14 12 2005 voi fi nevoit să formulez şi să depun la Procurorul General o plîngere penală împotriva dvs şi a celor care v-au îndemnat şi ajutat să comiteţi o asemenea faptă reprobabilă, deosebit de păguboasă şi periculoasă pentru un stat de drept.

Nica Leon 08.02.2006
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009