Sectorul CIVES
 
 

Originala justitie

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Originala justitie

Mesajde Nica Leon » Lun Mai 29, 2006 3:53 pm

Către,
Ministerul Justiţiei,


Stimată Doamnă Ministru,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, b. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere faptul că instituţia pe care o conduceţi nu a reuşit să-l extrădeze pe Bivolaru Gregorian, din lipsă de dovezi, în timp ce plîngerile penale formulate de mine împotriva acestuia şi a oamenilor săi stau în nelucrare de peste 6 ani, la diferite parchete, care, de cele mai multe ori au dat N.U.P. fără ca măcar să aibă şi bunul simţ de a cerceta şi de a-mi comunic măcar soluţia;
Văzînd prevederile instituţiei recuzării procurorilor şi judecătorilor, reglementate în C.p.c şi C.p.c., cît şi nedreptatea şi persecuţiile revărsate asupra mea şi a proprietăţilor mele, batjocorite de aşa zişii "oameni ai legii, vă rog să-mi comunicaţi numele, funcţia şi locul de muncă ocupat în instanţele din Bucureşti şi din parchetele Ministerului Public, pe care îl controlaţi ierarhic, conform art. 132 alin. 1 din Constituţie, al celor care au făcut sau mai fac parte din una din grupările lui Bivolaru Gregorian, pe unii dintre ei eu văzîndu-i, în perioada cît le-am oferit o sală de curs, la lecţiile şi instruirile de noapte la care participa şi guru Bivolaru.
De asemenea, avînd în vedere că numeroase plîngeri penale au ajuns în situaţia de a-mi fi nesoluţionate, parchetarii invocînd îndeplinirea termenului de prescripţie, făcîndu-se astfel complici cu infractorii, împiedicînd înfăptuirea justiţiei de care nici nu le mai pasă, fiindcă sînt ferm convinşi că nu are cine să-i mai tragă la răspundere şi pentru că, aceşti slujbaşi privilegiaţi şi corupţi ai statului, formează o castă, fapt demonstrat şi de prevederile art. 1 din Legea 317/2004 a C.S.M, unde scrie că: "Membrii C.S.M. răspund numai în faţa judecătorilor şi procurorilor" adică în faţa celor pe care ar trebui, într-un stat de drept normal, să-i controleze. La noi însă C.S.M.-ul, prin lege arecurge la o practică similară cu a tîlharilor, care şi ei răspundeau numai în faţa … tîlharilor din bandă şi nu în faţa păgubiţilor sau a legii. La fel şi la noi, în loc ca C.S.M. să răspundă, aşa cum ar fi normal într-un stat de drept, democratic, în faţa poporului, care le plăteşte acestora, ca şi judecătorilor şi procurorilor grasele şi nemeritatele salarii, ei se fac că muncesc şi că se controlează reciproc, protejaţi de casta formată ce se perpetuează astfel.
Ca atare, plîngerile mele formulate contra unor fruntaşi comunişti, care se fac vinovaţi de săvîrşirea unor crime odioase, de subminare a economiei naţionale, de înstrăinare a nenumărate bunuri inalienabile ş.a.m.d., stat şi ele în nelucrare, motiv pentru care vă rog să-mi comunicaţi numele, funcţia instanţa şi parchetul în care sînt încadraţi foştii membrii ai P.C.R., precum şi funcţiile deţinute de aceştia pe linie de partid sau de securitate, dar şi legăturile lor de rudenie cu alţi comunişti de frunte, toţi aceştia fiind în stare să mă persecute şi să nu îndeplinească corect actul de justiţie în cauzele iniţiate de mine, din dorinţa de a mă persecută şi de a se răzbuna pentru că am răsturnat sistemul comunist şi pe mult prea iubitul lor cîrmaci.
Acelaşi lucru vă rog şi în cazul procurorilor şi judecătorilor care direct, prin rude sau prin intermediari se ocupă de afaceri veroase, unii dintre aceştia fiind situaţi chiar şi la vîrful ierarhiei.
De asemenea, vă rog să-mi comunicaţi şi numele, poziţia şi locul ocupat în sistemul judiciar al celor care au dobîndit prin trafic de influenţă certificat de revoluţionar, pentru că numai astfel voi putea explica de ce plîngerile mele formulate împotriva aşa zişilor revoluţionari şi ai celor care le-au confirmat această calitate nemeritată, stau în nelucrate, de atîţia amari de ani şi, de ce prevederile art. 131 din Constituţia României este valabil, poate, doar pentru retardaţi.
Solicit ce de mai sus pentru a putea beneficia şi eu de principiile şi drepturile consacrate la art. 1 alin 3 şi 5 şi art. 20 şi 21 din Constituţia României, dar şi pentru a formula, în cunoştinţă de cauză, cereri de recuzare a celor de mai sus, care nu mi-au asigurat şi nu îmi vor asigura niciodată dreptul de a beneficia de un proces corect, fapt demonstrat şi de arestarea mea abuzivă, după revoluţie, de două ori, dar cu toate acestea şi în pofida prevederilor legale, pînă astăzi, nici unul din cei vinovaţi de torturarea şi lipsirea de libertate a mea nu a fost cercetat, judecat şi condamnat, ba dimpotrivă, unii dintre vinovaţi bucurîndu-se de creşteri în grad şi în funcţii, cît şi de salarii generoase, în timp ce eu, cel care v-a adus libertatea este şi acum lipsit de venituri şi permanent persecutat, în semn de " recunoştinţă" pentru că m-am sacrificat pentru a dărui libertate unor astfel de specimene.

Cu mulţumiri,


Nica Leon 15.03.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009