Sectorul CIVES
 
 

Privilegii pentru un tradator

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Privilegii pentru un tradator

Mesajde Nica Leon » Vin Iul 21, 2006 6:56 pm

Către,
Guvernul RomânieiDomnule Prim – ministru,
Comitetul asociaţiei noastre, constatînd grija deosebită pe care o acordă noile autorităţi ale statului trădătorului Mihai I, căruia prin lege i se acordă abuziv suma de 30.000.000 de Euro, cu titlu de despăgubiri pentru proprietăţi nedovedite şi căruia, contrar prevederilor art. 16 din Constituţie, statul român, prin R.A.- A.P.P.S, îi mai plăteşte şi cheltuielile de întreţinere pentru: apă, canal, curent, gaze, telefon la Palatul Elisabeta şi Săvîrşin, cît şi multe alte facilităţi şi privilegii, de care beneficiază în mod nemeritat, din plin şi familia acestuia.
Avînd în vedere că România este astăzi o ţară liberă datorită curajului, dăruirii şi sacrificiului luptătorilor şi eroilor care au adus victoria în Revoluţia română din decembrie 1989, fapte pentru care au cîştigat admiraţia popoarelor civilizate ale planetei, dar nu şi pe cea a guvernanţilor României, care şi astăzi îi persecută, desconsiderîndu-i, umilidu-i şi înfometîndu-i, cu toate că ţara are obligaţia să respecte prevederile Legii 42/1990 şi a Legii 341/2003 a recunoştinţei faţă de luptători, vă solicităm ca în conformitate cu angajamentele electorale asumate, cu atribuţiile dvs. de serviciu şi, în baza prevederilor constituţionale, unde amintim şi de art. 47, vă rugăm să ne comunicaţi în cel mai scurt timp, ce măsuri intenţionaţi să luaţi pentru ca şi revoluţionarii să beneficieze cel puţin de aceleaşi drepturi şi privilegii de care beneficiază astăzi nemeritat Mihai I.
În cazul în care vom constata că nu veţi da curs solicitării noastre legitime, ne vom rezerva dreptul, aşa cum am făcut şi în vremea dictaturii comuniste, să procedăm în consecinţă, asigurîndu-vă că imaginea ţării va fi reflectată în ţară şi în lume aşa cum veţi considera oportun.Comitetul Ligii Naţionale a Luptătorilor din Decembrie 1989
16.06.2005Piaţa Walter Mărăcineanu Nr. 1 – 3, sector 1, camera 307 – 308.
Tel. 07222 84 757, 0722 362 021.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009