Sectorul CIVES
 
 

Catre C.N.S.A.S.

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Catre C.N.S.A.S.

Mesajde Nica Leon » Sâm Aug 05, 2006 10:06 am

Către,
CNSAS

Domnule preşedinte,


Văzînd scrisoarea nr. P 2084/06 din 04 07 2006, vă mărturisesc că puţin îmi pasă de cererea pe care vreun tembel a formulat-o şi a înregistrat-o recent.
Vă amintesc, avînd în vedere lipsa de materie cenuşie şi senilitatea evidentă, demonstrată de unii dintre salariaţii de la această instituţie, unde mănîncă banii poporului mulţi dintre cei care, direct sau indirect, au sprijinit voioşi bestiala dictatură comunistă, că demult, conducerea unui ziar central, care m-a cenzurat masiv de-a lungul timpului, formulase şi depusese, tot la CNSAS, o altă cerere, care a fost analizată, eu fiind atunci invitat în faţa consiliului (Mircea Dinescu fiind de faţă) ocazie cînd, în sfîrşit, am avut posibilitatea să-mi văd două dintre cele trei dosare cu care am fost"gratulat" de fosta securitate.
În privinţa "obligaţiei legale de a ne pune la dispoziţie ş.a.m.d." vă informez îngreţoşat, că eu sînt şi în prezent persecutat şi oprimat din motive politice, carnetul meu de muncă, pe care mi-l cereţi, împreună cu toate bunurile, valorile şi documentele aflate în sediul primului partid creat în România comunistă, au fost furate, prin grija angajaţilor Ministerului de Interne, la data de 07 03 2001, cînd sediul nostru a fost spart pentru a doua oară după mineriada din 13 – 15 iunie 1990 şi cînd, ca şi atunci, au fost încărcate în camioane şi duse unde numai miliţienii şi parchetarii ştiu.
Dacă totuşi doriţi să primiţi o copie a carnetului meu de muncă, vă sugerez să vă adresaţi tîlharilor conduşi astăzi de Blaga şi Botoş, poate astfel voi primi şi eu, măcar o copie a acestui act, fără de care nimeni nu vrea să mă angajeze în această ţară blestemată, eu fiind acum, după ce am declanşat şi condus o revoluţie, care v-a dat libertate, dar şi poziţia deţinută în prezent, lipsit de dreptul la muncă şi la o existenţă decentă, drepturi garantate totuşi de pîngărita Constituţie a României.
În privinţa celorlalte copii pe care le solicitaţi, dacă nu vă ia prea mult (căutatul), vă sugerez să le luaţi din dosarul pe care sper că îl mai aveţi, întocmit atît la solicitarea mea, mai veche decît cea depusă de Evenimentul Zilei cu cca. un an.
În încheiere, pentru că m-aţi făcut curios, vă rog să-mi comunicaţi ce funcţie ocup eu astăzi în această ţară sufocată şi jefuită de comuniştii sprijiniţi, nu de mult şi de unii dintre membrii consiliului, care pentru că erau mari mîncători de căcat au fost chiar şi decoraţi, în timp ce eu eram persecutat, lipsit, atunci ca şi acum, de dreptul la muncă, atunci fiindu-mi aplicate prevederile art. 64 lit. t din Legea 5/1978, modificată şi republicată în 05 01 1982, adesea fiind chiar trimis la reeducare, pentru că aveam o atitudine critică la adresa sistemului ciumei roşii.
Întrucît consider că este sub demnitatea mea să dau ochii cu unii dintre cei care au contribuit la nenorocirea României şi la sărăcirea poporului român, popor care, fie vorba între noi, după ce le-am făcut cadou o revoluţie anticomunistă, l-a pupat în cur pe infractorul comunist Iliescu Ion şi, la 20 mai 1990, l-a votat ca în vremurile de tristă amintire, cu peste 87%, tocmai cei care astăzi, pentru că îi mănîncă capul, de griji şi de sărăcie, vă anunţ că nu voi da curs invitaţiei şi nu voi veni la data de 18 07 2006.
Fără consideraţie, dar plin de indignare şi de regrete că am apucat să trăiesc în aceste vremuri scabroase.
Binefăcătorul dvs,
Nica Leon 13.07.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

<<< Piata Universitatii 2009