Sectorul CIVES
 
 

O noua discriminare a romanilor

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O noua discriminare a romanilor

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 16, 2006 5:21 pm

Către,
Ministerul Economiei şi Comerţului,

Domnule ministru,

Văzînd răspunsul dvs. nr. 21551/06 10 2006, în care intenţionaţi, fără succes însă, să vă pretindeţi a fi inteligent, precizez că v-am cerut copiile titlurilor de proprietate ale societăţilor enumerate în planul integrat de privatizare 2006 – 2007, adoptat de guvern în data de 12 04 2006, fără să se poată identifica şi actul pe care l-a aprobat şi la transmis, spre publicare, la Monitorul Oficial al României, cu acea ocazie.
Întrucît nu doresc încă să comentez alegaţiile pe care le faceţi în scrsoarea pe care mi-aţi transmis-o, ce poartă data de 06 10 2006, vă rog, mai înainte de a vă chema în judecată şi de a formula o nouă plîngere penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi private, să identificaţi actul solicitat, pe care vă rog să mi-l transmiteţi.
O vorbă veche şi cu multă înţelepciune ne spune despre cîinele care moare de drum lung şi prostul de grija altuia, proverb care vi se potriveşte dacă am în vedere că deşi dvs. pierdeţi procesele cu mine, îmi daţi sfatul să mă adresez eu unei firme de avocatură.
Şi în privinţa rolului parlamentului vă înşelaţi, atunci cînd credeţi că neisprăviţii care v-au făcut jocul şi au votat, fără să citească măcar, că de înţeles le-ar mai fi trebuit şi minte, legi pentru a vă confirma jefuirea Aparatului Naţional de Producţie, acţiune pe care aţi pus-o la cale cu acoliţii dvs., vă amintesc despre vorbele memorabile ale unui coreligionar vestit al celor care vă dictează asemenea fapte, de trădare naţională, care spunea aşa: „hîrtii măzgălite, noi le vom scrie cu sînge” şi, după cum probabil ştiţi, chiar le-a şi scris aşa cum a promis.
Tocmai din acest motiv insist în a vă atrage atenţia că istoria este ciclică şi ne confirmă că cine nu-i respectă învăţămintele trecutului riscă să repete şi greşelile, iar dvs. ar fi trebuit să aflaţi deja că nu sunteţi nici pe departe stapînul averii românilor, pe care o vindeţi astăzi cu nonşalanţă, că sunteţi doar un mărunt slujbaş al statului, ministru înseamnînd servitor nu stăpîn, aşa cum vă credeţi, motiv pentru care vă atrag atenţia, în modul cel mai serios, să nu mai vindeţi nimic din ceea ce le aparţine, de drept, românilor, adică societăţile aflate în tabelul pe care îl anexez prezentei, pentru a vă ajuta să vă amintiţi mai uşor prostiile pe care le plănuiţi, în dispreţ total şi faţă de pîngărita Constituţie a României, pe care aţi jurat solemn la investitură.


Nica Leon 14.10.2006.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009