Sectorul CIVES
 
 

Retragerea trupelor din Iraq

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Retragerea trupelor din Iraq

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 16, 2006 6:28 pm

Către,
Preşedintele României Traian Băsescu,


Domnule preşedinte,


Cunosc faptul că sunteţi un mare gogoman, fapt dovedit prin îndrugarea, în decursul anilor, a nenumărate angajamente electorale şi promisiuni pe care niciodată nu le-aţi respectat sau onorat, motiv pentru care consider că acum, cînd şi datorită luptei mele aţi ajuns, dintr-un comunist ordinar, marinar bişniţar, cu trecere la nenea Secu şi la şefu lui, în mult prea înalta funcţie de Preşedinte al României, aveţi obligaţia constituţională, prevăzută la art. 80, să respectaţi toate prevederile sale, ceea ce încă nu faceţi, crezînd că vă merge aşa cum v-a mers, la plezneală, cînd i-aţi păcălit şi păgubit pe unii nătărăi din Bucureşti, care v-au ales odinioară primar general.
Astăzi aveţi obligaţia să respectaţi prevederile art. 10 din pîngărita Constituţie a României, text care vă obligă, deoarece scrie că: „România întreţine şi dezvoltă relaţii paşnice cu toate statele …” inclusiv cu Iraq-ul şi Afganistanul.
Avînd în vedere axa Washington – Londra – Bucureşti pe care aţi anunţat-o fără să fi consultat, în prealabil, poporul suveran, prin referendum, dacă aţi fi dorit să ne demonstraţi că v-aţi transformat din comunist în veritabil democrat, care are obligaţia să respecte şi prevederile art. 92 din batjocorita Lege fundamentală şi, văzînd interviul dat în The Guardian de generabul britanic sir Richard Dannant, vă somez, mai înainte de a formula şi depune o plîngere penală în care voi cere să fiţi cercetat şi trimis în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor pulblice, să constataţi că militarii români au fost trimişi în aceste teatre de război cu încălcarea normelor constituţionale, în urma a unei scrisori transmise parlamentului de infractorul nomenclaturist Iliescu Ion, în cel de-al treilea său mandat, act nul, conform prevederilor aceloraşi prevederi constituţionale, supreme şi obligatorii
Aşa fiind, cred că nu trebuie să ne mai demonstraţi cît de căpos sunteţi, să ordonaţi, de îndată reprezentanţilor Armatei României să retragă imediat şi necondiţionat militarii români din cele două ţări, unde nimeni serios şi nici legal nu ne-a invitat, adică din Iraq şi din Afganistan.
Prin această retragere veţi demonstra că vă pasă de prevederile Legii fundamentale, pe care aţi jurat la investitură, dar şi de normele dreptului internaţional, pe care de asemenea le-aţi încălcat în scurtul dvs. mandat.
Sper că nu veţi începe să vă justificaţi faptele cu caracter penal prin a invoca aprobarea C.S.A.Ţ pentru că vă voi aminti că numele acestui consiliu este de apărare a ţării, nu a lumii, pentru că de problemele lumii se ocupa odinioară şi dictatorul Nicolae Ceauşescu, care şi el a ignorat, ca şi dvs., problemele grave cu care se confruntă poporul român şi, aţi văzut cum a sfârşit-o, iar aprobarea scrisorii fostului locatar abuziv de la Cotroceni nu are nici o relevanţă şi nici o valoare juridică, fapt demonstrat şi de prevederile art. 154 alin. 1 din aceeaşi terfelită Constituţie a României.
Închei acest apel, rugîndu-mă la Dumnezeu să vă dea cît mai repede măcar un pic din mintea cea de pe urmă, ca semn pentru noi şi pentru popoarele comunităţii statelor lumii, că nu mai doriţi să fiţi o unealtă a răului în mîinile unor aventurieri, asupri ai unor popoare care nu ne-au făcut nici un rău, dar cărora le impunem, pe teritoriul lor, forţe militare româneşti, finanţade din puţinii banii publici ai românilor, jefuiţi şi obligaţi să trăiască încă în condiţii inumane, de tîlharii comunişti, aflaţi la putere sub oblăduirea dvs.

Binefăcătorul României,


Nica Leon 14.10.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009