Sectorul CIVES
 
 

Basescu si Brevetul

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Basescu si Brevetul

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 18, 2006 2:17 pm

Către,
Preşedintele RomânieiDomnule Preşedinte,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, vă scriu avînd în vedere că sînt binefăcătorul dvs., pentru că eu am fost cel care a scris 10 ani scrisori contra dictatorului Nicolae Ceauşescu, pe care, văzînd cît este de prost şi de ticălos, l-am răsturnat de la putere, prin spargerea mitingului organizat de el la data de 21 12 1989, faptă ce a condus la declanşarea Revoluţiei române din 1989, pe care apoi am condus-o, victoria acesteia făcînd posibilă ascensiunea dvs. la înalta funcţie pe care o ocupaţi în prezent.
Cu toate faptele mele deosebite, cunoscute, recunoscute şi elogiate de jurnalişti şi de unii oameni politici din lumea civilizată, aici, în statul căruia i-am dăruit libertate, eu sînt persecutat încă din motive politice.
O dovadă în acest sens îl constituie şi refuzul instituţiei pe care o reprezentaţi de a-mi elibera şi transmite brevetul datorat, meritat şi cuvenit ca urmare a obţinerii certificatului de Luptător remarcat cu merite deosebite în victoria Revoluţiei din Decembrie 1989, certificat pe care nu l-am obţinut, aşa cum ar fi fost normal şi legal într-un stat de drept (eliberat de mentalităţile păguboase ale comuniştilor), din oficiu, ci ca urmare a chemării în judecată, în anul 1997 a S.S.V.R. şi a Comisiei Parlamentare, care ar fi trebuit să se ocupe de aflarea adevărului şi de cinstirea revoluţionarilor anticomunişti veritabili aşa cum s-ar fi cuvenit într-un stat civilizat.
Din aceste motive, eu nu am putut benefica de drepturile care îmi erau datorate prin Legea 42/1990, iar astăzi, sînt nevoit să mă adresez dvs. pentru a vă cere, ca de îndată, să dispuneţi să-mi fie eliberat şi înmînat brevetul cuvenit.
În cazul în care nici dvs. nu veţi binevoi să îmi eliberaţi brevetul care a fost pînă acum acordat la o mulţime de criminali, infractori şi comunişti, vă informez că voi fi nevoit să vă chem în judecată, ocazie cînd voi cere să-mi fie reparate şi toate pagubele materiale pricinuite ca urmare a refuzului de a-mi fi fost conferit respectivul act.
Cu speranţa că veţi da curs benevol solicitării mele, văurez multă sănătate.


Al dvs. binefăcător,

Nica Leon 11.05.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009