Sectorul CIVES
 
 

Cine studiaza Revolutia?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Cine studiaza Revolutia?!

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 18, 2006 2:34 pm

Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989

Domnule preşedinte,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23. sector 2, cod 021791, văzînd prevederile 556/2004 art. 4 lit. a, vă rog să-mi comunicaţi care sînt faptele pentru care 25 de neica nimeni, impostori ce se cred "personalităţi reprezentative şi recunoscute ale Revoluţiei române din decembrie 1989" au fost desemnaţi în Colegiul Naţional al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989.
De asemenea, vă întreb pentru care motive este încă membru al acestei instituţii, finanţată de la bugetul de stat, comunistul infractor Iliescu Ion, cercetat pentru crime împotriva umanităţii, de Parchetul General, atît în dosarul Revoluţiei române cît şi dosarul mineriadelor, iar în curînd şi în cel pentru subminarea economiei de stat.
Dacă aţi fi serioşi şi nu v-aţi complace în situaţia jenantă de a mînca de pomană banii contribuabililor, pentru că nu veţi putea afla şi face cercetări ştiinţifice, credibile, cu asemenea indivizi care nu au nici o contribuţie majoră la Revoluţia română din Decembrie 1989, ei fiind, în cel mai bun caz, simpli participanţi la un fenomen pe care nu l-au gîndit, nu l-au declanşat, nu l-au condus, dar de care, ca emanaţii toxice, doar au profitat de pe urma lui şi a curajului şi strădaniei celor care l-au gîndit, declanşat şi condus.
Cel mai grav însă este că unii dintre cei aflaţi astăzi în Colegiul naţional al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989 au făcut parte din gaşca duşmanilor României, fiind cei care au declanşat contrarevoluţia, deci promotorii masacrelor şi distrugerilor din zilele de 22, 23, 24 şi 25 decembrie 1989.
Vă atrag atenţia că pentru banii pe care îi risipiţi astăzi, veţi fi traşi la răspundere, motiv pentru care vă sfătuiesc să recitiţi legea şi să procedaţi în consecinţă.

Nica Leon 16.06.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009