Sectorul CIVES
 
 

Basescu protejeaza impostorii

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Basescu protejeaza impostorii

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 18, 2006 2:36 pm

Domnului Traian BĂSESCU,
Preşedinte al României

Domnule Preşedinte al României,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23. sector 2, cod 021791, văzînd prevederile 556/2004 art. 4 lit. a, vă atrag atenţia că legea pe care v-aţi angajat să o respectaţi este grav încălcată, deoarece, nişte neica nimeni şi mai grav, nişte impostori şi infractori ce se cred "personalităţi reprezentative şi recunoscute ale Revoluţiei române din decembrie 1989" au fost desemnaţi să fie membrii în Colegiul naţional al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989.
Ca atare, vă întreb pentru care motive este încă membru al acestei instituţii, finanţată de la bugetul de stat, comunistul infractor Iliescu Ion, cercetat pentru crime împotriva umanităţii, de Parchetul General, atît în dosarul Revoluţiei române cît şi dosarul mineriadelor, iar în curînd, sper şi în cel pentru subminarea economiei de stat a României.
Şi pentru a demonstra că după revoluţie am devenit mai serioşi şi mai responsabili, cred că ar trebui să luaţi urgent măsurile legale ce se impun împotriva celor vizaţi, desemnaţi de Preşedintele României şi care acum se complac în situaţia jenantă de a risipi de pomană din banii contribuabililor, pentru că nu vor putea afla sau face cercetări ştiinţifice credibile, asemenea indivizi, care nu au nici o contribuţie majoră la Revoluţia română din Decembrie 1989, ei fiind, în cel mai bun caz, simpli participanţi la un fenomen pe care nu l-au gîndit, nu l-au declanşat, nu l-au condus şi nu l-au înţeles, dar de care, ca emanaţii toxice, doar au profitat de pe urma lui şi a curajului, strădaniei şi jertfei celor care l-au gîndit, declanşat şi condus.
Consider că cel mai grav este însă faptul că unii dintre cei aflaţi astăzi în Colegiul naţional al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989 au făcut parte din gaşca duşmanilor României, fiind cei care au declanşat contrarevoluţia, adevăraţii promotori ai masacrelor şi distrugerilor din zilele de 22, 23, 24 şi 25 decembrie 1989, apucături şi obiceiuri demonstrate apoi în 28 ianuarie, 18 februarie, 19 – 20 martie, în campania electorală şi la 20 mai, în 13 – 15 iunie 1990 şi în septembrie 1991.
Cu speranţa că instituţia pe care o reprezentaţi nu se va complace în mocirla pestilenţialo - penală în care se bălăcesc încă membrii Colegiului naţional al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989 şi nu va tolera această situaţie ruşinoasă şi jugnitoare pentru idealurile şi memoria martirilor şi a celor care au luptat şi s-au sacrificat pentru ca această ţară să fie liberă şi democratică, intolerabilă pentru un stat ce pretinde că ar fi de drept, vă urez multă sănătate şi succes în activitate. Să auzim de bine!

Nica Leon 16.06.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009