Sectorul CIVES
 
 

Si ceilalti cetateni au dreptul la actiuni S.N.P.

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Si ceilalti cetateni au dreptul la actiuni S.N.P.

Mesajde Nica Leon » Joi Noi 16, 2006 5:06 pm

Către,
Ministerul Justiţiei


Doamnă ministru,
Am văzut, în presă, că aţi acceptat ca pachetul de 8% din acţiunile S.N.P. Petrom, acţiuni deţinute de statul român şi nu de Guvernul României, să fie vîndut numai către cei care au calitatea de angajat în perioada 26 august 2003 şi pînă în prezent.
Vă adresez aceste rînduri avînd în vedere prevederile pîngăritei Constituţii a României, art. 1 alin.3 şi 5, art. 15, art. 16 alin. 1 şi 2, art. 136 alin. 4 şi art. 154 alin. 1, care garantează cetăţenilor români egalitatea în drepturi.
După cum lesne puteţi constata, această măsură este nu numai neconstituţională, pentru că reprezentanţii guvernului vînd, fără a avea vreun titlu legal de proprietate asupra acţiunilor S.N.P.Petrom, numai angajaţilor un pachet de acţiuni de 8 %, uitînd de drepturile şi interesele celorlalţi cetăţeni, care şi ei au cel puţin aceleaşi drepturi ca şi angajaţii la care dvs. vă referiţi acum.
Ca atare, vă rog să nu avizaţi nici un fel de act normativ prin care să fie din nou păgubit statul român, prin vînzarea pachetului de 8 % din actiunile S.N.P. Petrom, sau prin care să fie din nou încălcată siluita Constituţie a României, prin acordarea unor privilegii doar cetăţenilor care sînt angajaţi ai S.N.P. Petrom.
Vă informez totodată, că eu am iniziat, anul trecut, un proces, rătăcit prin iţele încurcate ale proastei şi coruptei noastre justiţii, în care am atacat şi această problemă, a pachetului de 8 % din acţiunile S.N.P. Petrom, motiv pentru care, vă rog, pentru a nu amplifica şi mai mult această tîlhărie, să nu daţi curs solicitărilor celor care vă forţează să avizaţi această nouă hoţie şi discriminare.
Normal ar fi să lăsaţi ca angajaţii din sistemul judiciar să-şi facă datoria şi abia apoi, dacă va mai fi cazul, să procedaţi în consecnţă.
Cu speranţa că veţi înţelege că cele de mai sus sînt şi în interesul dvs. personal, vă urez toate cele bune.


Nica Leon 14.11.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009