Sectorul CIVES
 
 

Reducerea preturilor si rezolvarea crizei gazelor

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Reducerea preturilor si rezolvarea crizei gazelor

Mesajde Nica Leon » Lun Noi 20, 2006 9:59 am

Către,
Ministerul Economiei şi Comerţului,

Domnule ministru,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere contractele păguboase încheiate sub supravegherea dvs. de diferite firme intermediare, care asigură importul gazelor naturale necesare României, dar şi scandalul iscat din cauza scumpirii preţului gazelor impus de O.M.V., cît şi suma enormă de euro care se află în adormire la B.N.R., pentru a vă ajuta vă informez că:
- am posibilitatea să facilitez cumpărarea de gaze naturale direct de la GAZPROM, în cantitate de pînă la 10.000.000.000 Nmc., cu livrare începînd de la 01 02 2007, la preţul de 120$/1000 Nmc. DDU Isaccea, plus 2,5% comision. În cazul în care sînteţi interesaţi, vă rog să mă contactaţi la fax nr. 311 22 12., pentru a vă da toate detaliile încheierii contractului;
- avînd în vedere criza energetică care se va amplifica şi, ştiind că la B.N.R. se află acum, în "adormire", mai mult de 10 miliarde de euro, iar alte sume uriaşe sînt depozitate pentru a ajuta doar economia SUA, ţinute acolo în condiţii total ne avantajoase pentru România, vă sugerez să solicitaţi celor în drept, să dispună imediat finanţarea lucrărilor necesare finalizării, în regim de urgenţă, a celor trei grupuri aflate în construcţie, de la Centrala Nuclearo-Electrică de la Cernavodă. În acest fel, în mai puţin de doi ani, România îşi va putea asigura 50% din necesarul de energie electrică dintr-o sursă sigură şi ieftină.
- Dacă veţi putea pricepe importanţa celor de mai sus, vă dau şi sfatul de a le cere subordonaţilor dvs. să realizeze neîntîrziat un proiect, prin care măcar o mică parte din energia termică gratuită, ce rezultă în procesul de producere a energiei electrice din centralele nuclearo-electice de la Cernavodă, să fie utilizată într-un mare complez de sere, amplasate în aproprierea centralelor, pentru ca astfel românii să poată cumpăra şi iarna legume gustoase, produse ieftin în serele din România.
Cu speranţa că veţi înţelege importanţa şi utilitatea propunerilor de mai sus, vă urez succes în activitatea legală pe care ar trebui să o desfăşuraţu, numai în interesul României.

Binefăcătorul României, 20.11.2006
Nica Leon
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009