Sectorul CIVES
 
 

Praduirea C.E.C.-ului

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Praduirea C.E.C.-ului

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 14, 2006 2:35 pm

Către,
Ministerul Finanţelor Publice,
Domnule ministru,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere prevederile art. 1 alin. 3 şi art. 31 alin. 1 şi 2 din pîngărita Constituţie a României, prevederile Legii 544/2001, pe cele ale Legii 52/2003 cît şi informaţiile apărute în presa de astăzi, care anunţa că veţi ţine secrete, ca şi în cazul B.C.R., elementele contractului de vînzare – cumpărare a pachetului de acţiuni reprezentînd 69,9 % din capitalul social al C.E.C. - S.A., societate bancara deţinută de stat şi nu de guvern, vă rog să dispuneţi să îmi fie communicată, de îndată, varianta finală a contractului de vînzare - cumpărare a pachetului de acţiuni de 69,9 % din capitalul social al C.E.C.- S.A.
Vă reamintesc că în cazul în care nu veţi da curs acestei solicitări legitime, voi fi nevoit să vă chem în judecată, aşa cum am făcut şi în cazul B.C.R., dar şi să formulez şi împotriva dvs. o plîngere penală, pentru săvîrşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice şi private.

Făra stimă sau consideraţie,


Binefăcătorul României,

Nica Leon 14 12 2006

Domnula prim - ministru,


Va scriu aceasta scrisoare pentru ca m-ati convins de masura prostiei si ticalosiei de care dati dovada, demonstrindu-me cit de puternica si de temeinica a fost educatia comunista, care va este adinc inradacinata in mentalitate, obiceiuri si in practicile la care recurgeti.
Ultima dovada in acest sens o constituie comunicatul Biroului de presa al guvernului, din data de 13 12 2006, privind jefuirea poporului roman prin instrainarea C.E.C.
Avind in vedere ca dvs. va considerati, ca si comunistii,ca si comunistii din guvernul din timpul dictaturii comuniste, stapinul Romaniei si nu, asa cum ar fi fost normal, un angajat al statului si primul ei servitor, pentru ca asta inseamna ministru, cit si prevederile pingaritei Constitutii a Romaniei, pe care o incalcati frecvent, dar si prevederile Legii 52/2003, va rog sa dispuneti sa imi fie pusa la dispozitie hotarirea prin care ati decis abuziv sa aprobati varianta finala a contractului de vinzare - cumparare a C.E.C. cit si elementele contractului pe care l-ati stabilit prin incalcarea flagranta a drepturilor inalienabile a poporului roman.
Va anunt ca in cazul in care nu imi veti pune la dispozitie, de indata, cele de mai sus, va voi chema in judecata si, totodata, voi formula si depune si o plingere penala impotriva dvs., pentru savirsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si private si subminare a economiei nationale, cit si pentru port ilegal de cap.
De asemenea, va somez sa dispuneti anularea hotaririi privind aprobarea variantei finale a contractului de vinzare - cumparare a unui pachet de actiuni reprezentind 69,9 % din capitalul social detinut de stat la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A.

Fara pic de stima sau consideratie,

Binefacatorul Romaniei,

Nica Leon 14 12 2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

<<< Piata Universitatii 2009