Sectorul CIVES
 
 

O dovada neasteptata !

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O dovada neasteptata !

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 21, 2006 12:38 pm

Au fost unii, chiar si dintre cei care pretind, fara temei, pe acest site, ca stiu "foarte multe" despre culisele Revolutiei, ca ceea ce am scris eu nu corespundea intrutotul adevarului.
Am primit aceasta dovada neasteptata, care vine sa confirme ceea ce am afirmat eu.


Buna seara Domnule Leon!

Ma numesc Catalin Voicu si in prezent domiciliez undeva in sudul Londrei, in Marea Britanie. Am dat din inimplare peste forumul Piata Universitatii si am vazut numele dumitale acolo. Am inteles (daca nu ma insel ) ca nici acum nu vi s-au recunoscut drepturile de revolutionar;sint surprins si in acelasi timp dezamagit. Dezamagit si pentru dvs. dar si pentru mine. Daca dvs. care a-ti spart mitingul lui Ceausescu nu vi s-a acordat, apoi ce sanse mai am eu, mi-am spus. Abia am primit o scrisoare de la guvern in care mi se spune ca mi se acorda statutul de participant dar nu si de retinut sau ranit.
Nu cred ca va mai amintiti de mine dar noi ne-am intilnit. Prima data pe 21/12/89 seara in jurul orelor 7-8 cind dumneata umblay cu lista pentru un nou partid si cautai membri. Eu am fost al treilea de pe lista; din pacate nu v-am vazut in actiune la meetingul lui ceasca pentru ca eu nu am fost acolo. Am venit direct la Universitate pe la 2:30 odata cu un grup de studenti din Timisoara (al carui lidera a fost asasinata in jurul orei 1 a.m. cu pumnii goi la citiva metri de mine de catre prea bunii militieni...). Cu 30min in urma fusesem prins si eu linga arhitectura, injunghiat cu baioneta in picior, batut pina la stare de coma si aruncat in final cu citiva eroi morti intro duba inainte sa aterizez la Jilava mai mult mort decit viu...
A doua oara a fost cind s-a infiintat Gruparea de Centru Dreapta condusa din cite imi amintesc de dumneata. Eu venisem ca delegat de la Progresisti. Ulterior am fost membru in Comitetul Director al GID inainte de a se uni cu Alianta Civica. Daca aveti nevoie de un martor pentru 21 noaptea, va stau la dispozitie.

Toata Stima,

Catalin Voicu.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009