Sectorul CIVES
 
 

Cum se ajuta capusele intre ele

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Cum se ajuta capusele intre ele

Mesajde Nica Leon » Vin Ian 05, 2007 11:15 am

Domnule prim-ministru,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat in Bucuresti, str. Timpa nr. 5, ap. 23, sector 2, cod 021791, acum la inceput de an va urez sa dobinditi multa minte, de care ati dus lipsa in anul care s-a incheiat, precum si multa sanatate.
Va adresez aceasta scrisoare pentru a va atentiona ca in cazul in care veti continua sa va manifestati ca un comunist criminal, asa cum ati facut-o pina acum, cind v-ati comportat ca un stapin al tarii si nu ca un simplu angajat al poporului, pentru ca tocmai am devenit cetatean european, ma voi vedea silit, ca pe linga plingerile penale pe care le voi depune aici in Romania, sa va reclam, deci sa ma adresaz si Ombudsman din Strasbourg, Comisiei Europene, cit si Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene, pentru a gasi la ei dreptatea care a fost exilata de aici din tara in care va faceti ca ati fi primul sau ministru.
Tocmai din acest motiv si dupa ce am vazut H.G.nr. 900/2003, abuziva O.U.G. 203 din 22 12 2005 si Legea nr. 162 din 15 05 2006, votata de cind cretinii dvs. colegi, aflati din prostie in Parlamentul Romaniei, ce a fost adoptata, la plesneala si, avind in vedere ca eu sint o persoana relevanta in acest stat, caruia i-am daruit libertate, dar si pentru ca posed certificatul de luptator si titlul de onoare prevazut de art. 94 lit. a din pingarita Constitutie a Romaniei, prevazut in Lega 42/1990 si in legile care au modificat-o, prevederi care desi sint in vigoare eu nu am beneficiat de nici una dintre ele, din cauza ca si astazi sint persecutat, din motive politice, de bestiile comunisto-securiste care se afla inca la putere, motive pentru care va rog sa dispuneti ca tot prin hotarire a guvernului "omnipotent" si mult deasupra Legii, sa imi fie si mie acordate cel putin aceleasi drepturi care i-au fost acordate si de care beneficiaza nemeritat, tradatorulul cu aere de rege, numitul Mihai, caruia i se platesc din bani publici toate cheltuielile de intretinere, pe linga cele de telefon, apa, gaze, electricitate, salariile personalului etc. platite astazi din bugetul R.A.A.P.P.S., regie cu capital de stat.
Cu speranta ca imi veti transmite macar raspunsul legal datorat, va urez succes in activitatea pe care ar trebui sa o prestati numai in interesul poporului roman, care va plateste salariul.
In cazul in care veti constata ca nu se poate aproba o astfel de cerere, va rog sa procedati, de indata, la anularea H.G.nr. 900 din 29 07 2003, pentru a nu fi eu obligat sa cer puterii judecatoresti sa constate nelegalitatea sa si sa o anuleze, pentru ca incalca si prevederile art. 1 alin. 3 si 5, art. 16 alin. 1 si 2,, art. 47 alin.1, art. 54, art. 108 alin. 2 si art. 154 alin.1 din siluita Constitutie a Romaniei.


Nica Leon 05 01 2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009