Sectorul CIVES
 
 

Opinie la un articol despre dosarele securistilor

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Opinie la un articol despre dosarele securistilor

Mesajde Nica Leon » Lun Ian 08, 2007 1:17 pm

Opiniile cititorilor
metode de dezbinare a fortelor nationaliste
de Planet in data de 2007-01-08 10:55
Va mai amintiti cand la "revolutie" FORTELE EXTERNE OSTILE ROMANIEI mergeau pe varianta anihilarii reciproce a Armatei si a Securitatii? Si nu a oricaror ofiteri, ci a celor mai capabili si mai devotati tarii?
Asta a fost una din diversiunile ce urmareau anihilarea reciproca a fortelor nationaliste in timpul "revolutiei", dar scenarii similare au fost folosite si pe timp de pace.
Pe timp de pace au incercat sa compromita intelectuali nationalisti de mare valoare si au pus Secu sa isi piarda timpul si credibilitatea in anchete si operatiuni sterile, in timp ce retelele cu adevarat ostile Romaniei se dezvoltau nestigherite.
Sa fim seriosi!
de Nica Leon in data de 2007-01-08 13:02
Nu stiu de pe ce planeta ne-au fost adresate aceste rinduri.
Cert este ca nu sint serioase si in conformitatea cu realitatea de pe Terra pentru ca, daca ar fi existat ofiteri capabili si devotati tarii ( carei tari?) tineretul Romaniei nu ar mai fi fost nevoit sa se ridice, sa le infrunte gloantele "celor mai capabili si mai devotati" dictaturii crimei, rusinii si minciunii.
Daca ar fi existat astfel de ofiteri ei nu ar fi ingaduit niciodata ca Romania si poporul roman sa fie un laborator de experimente ideologice infaptuite cu sadism, in numele minciunii orchestrate de cei mai prosti si mai ticalosi dintre locuitorii acestei tari.
Daca aceasta tara ar fi avut forte nationale, cum a fost apoi posibil ca tiganul-evreu, criminalul comunist Iliescu Ion, individ care nu a muncit pentru binele aceastei tari nici macar o jumatate de ora in toata viata lui, dupa ce i-a pupat in .... pe criminalii Stalin, Dej, Ceausescu si dupa ce a dat ordin sa fie omoriti tinerii Romaniei, cu incepere din 22 Decembrie 1989, a fost apoi votat si de cei mai...prosti si mai ticalosi dintre cei ce paraziteaza acest teritoriu, spre mare nenorocire a acestei tari.
Daca ar fi fost ofiteri capabili si devotati de ce au acceptat toate nenorocirile care au urmat apoi dupa Revolutie (campania electorala violenta din 1990, urmata de furtul alegerilor cu largul concurs al ofiterilor din armata si securitatea rebotezata, uciderea lui Ceausescu pentru a i se inchide gura, pentru ca nu doreau sa se afla unde sint depusi cei peste 16,5 miliarde de dolari, apoi furtul a 2, 05 miliarde de dolari din B.N.R. si B.R.C.E. produs pina in februarie 1990)?
Daca ar fi fost ofiteri asa cum pretinde autorul de ce nu au urmat indemnul meu, focut in anul 1994, la Casa Armatei din Bucuresti, in fata celor mai reprezentativi si mai importanti generali din Armata Romaniei si din celelalte structuri, cind i-am indemnat, daca sint capabili, patrioti si onesti, sa de-a o lovitura de stat militara, sa-l aresteze pe criminalul comunist Iliescu Ion si pe toti reprezentantii guvernului, pentru a scutura o data de toate frunzele moarte pomul viguros al acestei natii, napadit de prea multe lifte pagina(spuneam eu atunci), ceea ce i-a ingrazit atit de tare pe cei de fata, ca nu au avut nici macar curajul sa aplaude, desi mi-am incheiat discursul cu traiasca in libertate, demnitate, prosperitate si adevar Romania.
Asa ca eu cred ca ar trebui, mai inainte de a ne da cu presupusul, cind ne aflam atit de departe de aceasta planeta si de adevar, sa fim cel putin ceva mai seriosi, daca sintem in stare.

Scrisa de mine si aparuta pe site-ul ziarului Adevarul din 08 01 2007

Comentariu la tema exploziei de la Mihailesti.

Este cel putin trist ca si dupa tragedia de la Mihailesti cei cu aere de reprezentanti ai acestei nefericite natii, nu reusesc sa vada padurea de copaci.
Sint atit de prosti incit cauta "motive" in procesele verbale, dar nu reusesc inca sa descopere adevarata CAUZA care a dus la explozie.
Mai natarailor, nu mai cautati sa va pierdeti timpul in inspectii la Doljchim, ci mai bine ati vedea ca bietul sofer, saracul, s-a rasturnat cu un camion, din CAUZA SANTURILOR CARE SINT PRACTICATE PE TOATA INTINDEREA RETELEI DE DRUMURI NATIONALE.
Pentru ca omul este supus greselii, iar numai cine nu munceste nu greseste, din varii motive s-a intimplat ca masina sa ajunga cu rotile in santul care a rasturnat-o, fapt care a dus la intrarea in contact a motorinei din rezervorul aflat pe acea parte, cu incarcatura, care, astfel, in prezenta focului, a dus la explozie.
Deci vinovati sint numai cei care voteaza cu obstinatie pe cei mai cretini si mai ticalosi dintre locuitorii acestor meleaguri, care o data ce se vad asezati in scaune, nu fac nimic, pentru ca nu au minte si tocmai pentru asta sint alesi, dar care, ca si in acest caz, cauta apoi tapi ispasitori si motive aiurea.
Daca nu ar fi fost SANTUL, camionul se ducea pe aratura si, in final s-ar fi oprit, fara sa se rastoarne.
Indiferent cite masuri si regulamente veti impune, toate prostesti si risipitoare de fonduri, nu veti rezolva problema, de actualitate, de altfel (pentru ca oricind se poate produce o alta explozie, cind se transporta benzina, GPL, oxigen etc.) daca nu se va intelege ca toti putem gresi sau din notive tehnice, poti ajunge oricind cu masina in sant, din cauza caruia sigur te rastorni si, gata tragedia sau catastrofa.
Asa ca eu cred ca ar fi cazul sa va comportati ca niste oameni maturi, responsabili si sa fiti mai seriosi, pentru ca doar astfel se vor rezolva toate problemele, nu doar fleacul de la Mihailesti care ii preocupa pe unii, cu mintea odihnita, de prea mult timp.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009