Sectorul CIVES
 
 

Prostii si birul de la vama

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Prostii si birul de la vama

Mesajde Nica Leon » Lun Ian 08, 2007 2:17 pm

Si deputatii bulgari ca si cei de pe aceste meleaguri sint prosti de bubuie, iar mintile lor explodate nu au cum sa inteleaga ca taxele impuse de fel de fel de natarai, care se cred smecheri si stapini pe bunurile publice inalienabile ale statului roman, nu pot fi taxate, pentru ca ne apartin conform art. 136 alin. 2 si 4 coroborat cu art 1 alin. 3 si 5, cu art. 139 si art. 154 alin. 1din terfelita Constitutie a Romaniei.
Dar problema se pune altfel. Cretinul inractor care a ajuns sa fie votat pentru a haladui prin birourile Palatului Cotroceni, daca nu ar fi fost un comunist criminal, ar fi putut intelege ca Romania are mari probleme in privinta respectorii principiilor statului de drept, tocmai pentru ca nu are parchetari. Daca aceasta tara ar fi avut magistrati, aceia ar fi trebuit sa se autosesizeze imediat ce un astfel de tembel si-ar permite sa fixeze taxe pentru a putea folosi drumurile publice, l-ar fi cercetat si l-ar fi trimis la balamuc sau la inchisoare, dupa caz.
La noi insa de unde asa ceva, iar gogomanul de Basescu nu este in stare sa inteleaga ca el nu are competente sa se amestece in asemenea caz, pentru ca desi se crede, el nu este un prim secretar comunist, ci doar un presedinte, care putea imediat sa-l sesizeze pe primul ministru sau pe ministrul justitiei ori pe procurorul general, care puteau cere instantei de judecata, pe calea ordonantei presedentiale, anularea de indata a ilegalei si anacronicei taxe.
In acest fel, legal, nu pe telefoane date aiurea, pentru a ne demonstra masura prostiei lor, dar si incapacitatea de a intelege cum functioneaza un stat democratic, european, se putea rezolva problema, nu acum ci imediat ce aceasta timpenie de taxa a fost instituita de niste derbedei.
Conform art. 130 din siluita Constitutie a Romaniei, parchetarii aveau obligatia sa se autosesizeze si sa ne apere dreptul la libera circulatie, drept fundamental, garantat de art 25 din aceeasi pingarita Lege fundamentala.
Ceea ce insa m-a revoltat pe mine, au fost dovezile de prostie a soferilor din Grecia, care au stat ca vitele, pentru ca niste cretini cu uniforme date de statul roman, poposisera pe carosabil.
Ca romanii si bulgarii au stat cuminti la coada, fara sa se manifeste ca cetateni liberi, carora copiii lor, ce s-au sacrificat in gloriosul si insingeratul Decembrie 1989, pentru a le da posibilitatea sa devina oameni, nu ma mira.
Daca eu asi fi fost acolo asi fi procedat, imediat, nu dupa ore de parlamentari cu fel de vel de vite, astfel:
Imi luam putin avint si asi fi trecut, cu masina, peste toti cei care si-au permis, ca pietori, sa stationeze pe carosabil, intr-un loc nepermis celor aflati perpedes.
In acest fel treceam imediat, nestingherit, ma respectam pe mine ca om, dar si statul caruia ii sint cetatean, stat care pretinde ca ar fi de drept si al carui legiuitor, nu de mult, a modificat Codul Rutier, unde scrie ca pietonii care se afla pe carosabil, in locuri nepermise si care sint loviti de masini, sint vinovati si obligati sa plateasca si toate pagubele, care in cazul de la frontiera cu Bulgaria, erau foarte mari, pentru ca s-au format coloane de TIR-uri si alt fel de masini, ai caror soferi timpiti au dat dovada ca nu cunosc nici pingarita Constitutie a Romanie, nici Codul rutier si nici celelalte tratate internationale in materie de drepturi ale omului, nici macar acum cind am intrat in U.E.
Din acest exemplu se poate vedea ca Romania este un stat comunist, condus de comunistii care isi fac mendrele, dupa bunul lor plac, in nasul romanilor, indiferenti de actele pe care le-au semnat cu autoritatile si reprezentantii U.E., motiv pentru care ar trebui sa va fie cel putin rusine, daca cumva va mai amintiti ce inseamna asta.
Pentru ca eu am vazut doar la televizor scenele degradante de la vama, cind un prost imbracat in uniforma statului dadea, nervos si superior, cu pumnii in capota unui autoturism, m-am simtit lezat in demnitatea mea, motiv pentru care am inaintat o plingere penala, in acest sens, Parchetului de pe linga Judecatoria Giurgiu, dresata si impotriva prefectului, la fel de vinovat ca nu a cerut in contencios, anularea de indata a respectivei hotariri prin care a fost impus un astfel de bir.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009