Sectorul CIVES
 
 

Mici propuneri pentru imbunatatirea circulatiei rutiere

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Mici propuneri pentru imbunatatirea circulatiei rutiere

Mesajde Nica Leon » Mie Ian 17, 2007 7:07 pm

Către,
Ministerul Administraţiei şi Internelor,
Domnule ministru,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, pentru că astăzi am făcut peste o oră şi 10 minute pentru cca. 4 km., cu un trolebuz, din cauza traficului care este pe cale să se blocheze total, situaţie pe care eu am anticipat-o încă din anul 1992, cînd în timpul campaniei electorale pentru alegerea primarului general, îi anunţam atunci pe bucureşteni, în direct la televiziune, că vor ajunge să nască şi să moară în salvări, că îşi vor pierde inutil şi păgubos peste 15% din viaţă stînd la semafoare sau în blocajele din trafic, "distracţie" pentru care vor fi obligaţi să mai cheltuie inutil şi mari sume de bani, contribuint astfel şi la creşterea accentuată a poluarea mediului înconjurător şi a aerului pe care vom fi nevoiţi să-l trecem chiar şi prin plămînii proprii.
Pentru că românii, în general şi bucureştenii, în special, sînt nişte oameni superficiali, plini de ei şi fuduli nevoie mare, nu au vrut sau nu au putut să priceapă vorbele mele, iar astăzi realitatea dovedeşte cît de multă dreptate aveam eu atunci, cînd am propus şi o parte din măsurile pe care intenţionam să le iau dacă ar fi avut suficientă minte să mă asculte şi să mă voteze.
Din păcate au votat un ţigan, aliat al criminalului comunist Iliescu Ion, iar traficul este astăzi practic o ruşine, o mare povară şi o sursă perpetuă de nervi, dar şi de un mijloc prin care sînt risipite sume uriaşe, pentru a nu aminti şi de celelalte inconveniente.
Dar pentru că şi dvs. sînteţi şeful miliţienilor, care nici ei nu au prea multă minte, nu mai multă decît să se alieze cu hoţii şi să le ţină de şase, chiar şi în timpul serviciului, bineînţeles, asta atunci cînd nu bat bestial sau nu împuşcă oameni în plină stradă, cînd nu fac nemijlocit contrabandă, abuzuri şi alte infracţiuni şi, pentru că încă mai doresc să vă ajut, pentru a face posibilă o cît de mică îmbunătăţire a traficului auto în năpăstuita noastră capitală, vă propun următoarele:
1. să apăreţi la o oră de maximă audienţă, la televiziuni, pentru a face apel la conducătorii auto să înţeleagă să lase o distanţă între maşini, atunci cînd opresc la semafoare, de cel mult o jumătate de metru. Dacă vor face astfel se va realiza efectiv şi fără costuri suplimentare creşterea capacităţii de transport a drumurilor existente cu cca. 20%, faţă de situaţia de astăzi, cînd distanţa pe care înţeleg să o lase conducătorii auto, chiar şi în actualele condiţii de trafic este de la 1 m la mai mult de 10 m;
2. în cazul în care consideraţi util să vă pun la dispoziţie şi alte soluţii practice, pentru a creşte capacitatea de transport a actualelor drumuri cu mai mult de 50%, vă sugerez să îi cereţi inutilului şi incapabilului primar general Videanu să creeze un post special pentru mine, în schema Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, să îmi dea, prin dispoziţie a primarului, puterea, dreptul şi cadrul necesar pentru a mă desfăşura liber spre a mă ocupa de rezolvarea problemelor de trafic şi a parcărilor puţin costisitoare, simple dar eficiente, în acest municipiu, cît şi fondurile pe care le voi solicita pentru a face ca viteza de deplasare să ajungă în centrul capitalei la 25 – 30 km la oră în zilele şi orele cu trafic intens, în cel mult un an după instalare;
3. în cazul în care veţi constata că aplicînd metoda descrisă, care nu costă practic nimic, în afară de puţină înţelegere şi bunăvoinţă, se va îmbunătăţi, într-o oarecare măsură traficul auto şi veţi dori să rezolvăm definitiv, pentru viitorii 100 de ani dificila problemă a traficului în acest oraş, atunci vă sugerez să-l determinaţi pe actualul primar general să-şi de-a demisia, să mă sprijiniţi pe mine pentru a ajunge să ocup respectiva funcţie, ocazie cînd voi putea pune în practică un plan integrat, care după ce va fi realizat (în cca. 3-5 ani) va face va viteza de deplasare a mijloacelor auto să se facă, de regulă, la limita maxim admisă acum de lege, iar pe tronsoanele de drum care vor fi realizate în acestă mare aglomerare urbană, după planurile mele, să se circula cu cca. 120 km. la oră, de la un capăt la altul, ceea ce va face din Bucureşti un oraş primitor, modern, atractiv pentru investirorii care vor veni să investească aici sume mari de bani, cu speranţa că afacerile lor vor merge în cîştig, într-un oraş în care să trăieşti şi să te deplasezi să devină o plăcere şi nu un calvar ca astăzi, cînd nişte minţi bolnave clocesc îdei năstruşnice, în dispreţ faţă de normele constituţionale, privind introducerea de taxe şi alte cretinisme, spre disperarea şi hazul nostru.

Cu speranţa că am reuşit să vă sprijin în activitatea pe care nu reuşiţi deloc să o urniţi, cea din administraţia publică, vă urez toate cele bune.

Nica Leon 19 12 2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009