Sectorul CIVES
 
 

Ii va ancheta CSM-ul pe parchetari?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Ii va ancheta CSM-ul pe parchetari?

Mesajde Nica Leon » Vin Feb 16, 2007 1:34 pm

Către,
Consiliul Superior al Magistraturii,


Domnule Preşedinte,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, în temeiul art. 32, art.1şi 2, art. 41 lit. f, art. 44 art. 45 şi art. 46 din Legea nr. 317/2004 şi a , art. 1, 96 alin. 1 şi 4, art. 98 şi următoarele din Legea nr. 303/2004 r1, la data de 08 12 2005, am formulat o plîngere împotriva procurorilor care aveau obligaţia constituţională, legală şi de serviciu de a cerceta şi de a trimite în judecată pe Adrian Năstase şi acoliţii săi, care au vîndut ilegal cotele de participare deţinute de statul român şi nu de Guvernul României la S.C.ALRO S.A.
Tocmai pentru a demonstra că am avut dreptate cînd v-am sesizat şi v-am cerut să dispuneţi anchetarea şi trimiterea în judecată a tuturor procurorilor care, de-a lungul timpului, au refuzat să cerceteze şi să îi trimită în judecată pe învinuiţi, făcîndu-se astfel vinovaţi de săvîrşirea infracţiunilor de împiedicarea înfăptuirii justiţiei, abuz în serviciu contra intereselor publice şi a persoanelor, complicitate ş.a., la plîngerea mea, adresată instanţei de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, a fost pronunţată în dosarul nr. 2172/2005, sentinţa nr. 384/28 iunie 2005, prin care "s-a admis plîngerea împotriva rezoluţiilor date de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Olt şi a celei menţinute de primul procuror al aceluiaşi parchet".
Sentinţa nr. 384/2005 a fost atacată cu recurs de împricinaţii vinovaţi şi reclamaţi de minre, care însă a fost menţinută de prin decizia nr. 7 din 23 01 2006, pronunţată de completul de 9 judecători, în dosarul nr. 289/2005, ceea ce demonstrează că plîngerile mele pe care vi le-am adresat, cu rugămintea de a constata că procurorii, care de-a lungul timpului au fost plătiţi bine pentru a cerceta acest caz, au preferat să devină complicii celor reclamaţi, cînd au ţinut în nelucrare dosarul, iar atunci cînd au fost forţaţi să mai şi lucreze, au dat soluţii netemeinice şi nelegale, vădit partinitoare, făcîndu-se astfel vinovaţi şi de amplificarea pagubelor pricinuite statului român ca urmare a înstrăinării ilegale a S.C. ALRO S.A.
Aşa fiind, consider că cel puţin la fel de vinovaţi sînt şi membrii C.S.M. care în loc să dispună cercetarea şi trimiterea în judecată a tuturor magistraţilor vinovaţi, au preferat să îi acopere, devenind astfel, la rîndul lor infractori, pentru a ne confirma, deşi nu mai era cazul, dispreţul suprem dovedit de aceştia faţă de lege şi de funcţiile pe care le ocupă imoral, nedrept şi nemeritat în C.S.M.
Pentru aceste motive vă rog să dispuneţi, neîntîrziat, efectuarea cercetărilor legale ce se impun, pentru a da un firav semnal că şi dvs. doriţi curăţarea sistemului judiciar de infractori care îl parajitează şi îl fac atît de incriminat, de proşti şi de profitorii care nu fac dreptate şi bine, ci doar foarte mult rău societăţii şi statului român, care deşi pretinde că ar fi unul de drept îşi năpăstuieşte cetăţenii şi perpetuează o justiţie incompetentă şi coruptă, dar pentru care plăteşte însă salarii fabuloase magistraţilor, cărora în loc de puşcărie şi penalizări le mai acordă şi asigură şi numeroase alte privilegii.
Cu speranţa că de această dată nu voi mai primi un răspuns tîmp, care să fie semnat, ca în alte dăţi, nu de un membru al C.S.M. ci de şeful portarilor sau a femeilor de serviciu, vă urez toate cele bune, urări pe care nădajduiesc să le meritaţi.
Anexez la prezenta copia Ordonanţei nr. 164/P/2006 dată de procurorul Ilie Mihai Eduard, de la Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică la data de 07 04 2006.Nica Leon 15 02 2007
Ultima oară modificat de Nica Leon pe Vin Feb 23, 2007 1:04 pm, modificat 1 dată în total.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009