Sectorul CIVES
 
 

Plingere penala impotriva lui Tariceanu s.a.

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Plingere penala impotriva lui Tariceanu s.a.

Mesajde Nica Leon » Vin Feb 16, 2007 1:36 pm

Către,
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,
Doamnă procuror general,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791, în conformitate cu prevederile art. 131 alin. 1, a prevederilor Legii 303 şi 304/2004 şi a celor din Codul Penal, formulez şi depun următoarea:


PLÎNGERE PENALĂ

împotriva numiţilor Călin Popescu – Tăriceanu, prim-ministru, Morar Petrişor, Blaga Vasile, Ion Ioan, Nicolăescu Eugen Gheorghe, Barbu Gheorghe, Vlădescu Gheorghe Teodor Sebastian Codescu Ion, pe care vă rog să dispuneţi să fie cercetaţi şi trimişi în judecată pentru săvîrşirea faptelor penale de abuz în serviciu contra intereselor publice şi private, constituirea unui grup organizat în vederea săvîrşirii de infracţiuni şi complicitate la înşelătorie, fals, uz de fals, păgubirea bugetului de stat ş.a. pentru următoarele:

MOTIVE


În fapt, învinuiţii au aprobat Hotărîrea Guvernului 1412/02 09 2004, publicată în Monitorul Oficial nr. 836/10 09 2004, prin care au fost impuse, cu încălcarea normelor constituţionale şi a celor legale existente în Legea 24/2000, Legea 90/2001, H. G nr. 50(r1)/2005 şi Legea 341/2004, nişte aşa zise Normele metodologice, adică un act prin care a fost "tradus" în limba română textul Legii recunoştinţei, act publicat în limba oficială a acestui stat, ocazie cînd a fost şi interpretată, răstălmăcită dar şi completată.
Ca şi cum nu a fost suficient că au fost încălcate normele constituţionale şi legile menţionate atunci cînd a fost adoptată H.G nr. 1412/2004, în urma criticilor pe care le-am formulat şi susţinut, în faţa instanţei, în cauza dosarului nr. 6670/2/2006, aflat acum pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia contencios Administrativ, a fost adoptăta la data de 29 11 2006 H.G nr. 1707, sub semnătura învinuiţilor, acest nou act, care, de asemennea, încalcă normele constituţionale, pe cele legale indicate, pentru a nu aminti şi de normele morale sau de idealurile Revoluţiei din Decembrie 1989, act ce poată numele generic tot de "norme metodologice" care, de această dată, se pretinde că ar fi fost impus ilegal "în vederea detalierii modului de aplicare şi a aplicării unitare a prevederilor Legii 341/2004."
Prin prevederile acestor aşa-zise norme au fost aduse grave prejudicii morale şi materiale atît României, stat ce se pretinde a fi de drept, cît şi mie personal, pentru că acest text interpretează şi modivică din nou, abuziv, prevederile Legii 341/2004, iar eu, cel care a gîndit, pregătit, declanşat şi condus Revoluţia română din Decembrie 1989 sînt împiedicat de aceşti infractori să pot intra în posesia cuvenitului şi datoratului certificat preschimbat şi a drepturiler legitime pe care această ţară mi la datorează, încă din 1990, conform Legii 42/1990, dar de care nu am beneficiat, pentru că şi în prezent, ca urmare a faptelor mele revoluţionare am fost şi sînt încă persecutat din motive politice.
Din cauza faptului că foarte mulţi răufăcători, comunişti – criminali, ilegalişti şi alţi neisprăviţi, din oportunism şi din prostie au solicitat şi primit certificate de revoluţionar, mulţi cetăţeni ai României mă acuză pe mine de actuala situaţie jalnică din ţară, dar şi pentru că poporul este obligat, prin lege, să acorde gratitudine, cinstire, respect şi recunoştinţă unei asemenea pegre, care într-un stat de drept, în care ar fi existat şi magistraţi, aceştia ar fi fost de mult timp cercetaţi şi aruncaţi în închisoare şi, nu decoraţi, chiar şi premiaţi, cu drepturi materiale nemeritate.
În conformitate cu prevederile art. 1 alin. 3 şi 5, art. 16 alin. 1 şi 2, art. 53, art. 57, art. 61 alin.1, art. 102 alin.1, art. 108 alin. 1 şi 2 şi art. 154 alin. 1 din pîngărita Constituţie a României, vă rog să constataţi că acest act este nelegal, deoarece, a fost emis de Guvernul României cu încălcarea prevederilor constituţionale mai sus arătate, a Legii 90/2001, a Legii 341/2004, fără să se respecte şi prevederile obligatorii ale Legii 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru eliberarea actelor normative, art. 1, art. 3 alin.1, art. 4 alin. 1, 2 şi 3, art. 6, art. 7 alin.2 şi 3, art. 11 lit. b, art. 12, art. 14 alin.4, art. 15 şi a H.H. nr. 50(r1) 2005.
Acest act este imoral şi ilegal şi pentru că guvernul, conform normelor constituţionale şi legale nu are dreptul să emită şi să adopte acte normative în afara celor prevăzute explicit în Legea fundamentală, la art. 108 alin 1 şi 2 şi art. 115 alin. 4.
Prin adoptarea, de către guvern, a actului criticat, numit Norme metodologice din 29 11 2006, acesta a încalcat iarăşi nu numai rolul său constituţional – de exercitare a conducerii administraţiei publice centrale – pentru că s-a amestecat în atribuţiile şu drepturile rezervate exclusiv parlamentului – organ reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.
Aşa fiind, guvernul nu numai că insultă poporul român şi pe reprezentanţii săi aleşi, pe care îi consideră a fi nişte banali cretini, semianalfabeţi, ce ar avea nevoie, pentru a desluşi conţinutul unei legi adoptată şi publicată în limba română, de traducerea prevederilor sale, scrise, de asemenea, în limba oficială a statului român, operaţiune în care cei care ne cred atît de tîmpiţi îşi permit să modifice, să interpreteze, după mintea lor tembelă, prevederile Legii 341/2004, care devine astfel cu totul altfel decît ceea ce a vrut şi votat legiuitorul. Prin acest amestec grosolan, nepermis în corpul unei legi, act cu putere infinit mai mare decît "norma metodologică" în cauză, reprezentanţii executivului, depăşindu-şi atribuţiile, se amestecă în treburile forului reprezentativ suprem, unică autoritate legiuitoare şi, preluînd rolul parlamentului, modifică substanţial prevederile Legii 341/2004., astfel:
1. La art. 1 din norma metodologică "modificatoare" se introduc abuziv noţiuni inacceptabile a fi folosite într-un act normativ, atunci cînd se scrie că " în vederea detalierii modului de aplicare şi a aplicării unitare a prevederilor Legii 341/2004";
2. Întrucît au constatat critica mea justă, au încercat să dreagă busuiocul, introducînd, într-un act ce se vrea a fi normativ, noţiuni stranii şi străine dreptului românesc, cum ar fi: "se reconfirmă titlurile şi calităţile" după care uită şi acestea hotărăsc că trebuiesc încă o dată confirmate, prin noi acte şi noi proceduri, arătate în acest act, în care se mai scrie, la art. 11 lit. c) "calitatea este însuşirea dobîndită de către o persoană în urma preschimbării certificatului…"; Pentru că au uitat să precizeze, prin lege, cum să se facă efectiv respectat adevărul istoric (de la art. 2 lit. b) sau "diferenţierea angajării şi participării" (art. 2 lit. c) sau cea de la art. 2 lit. e ca şi cea de la lit. e, se introduce Art. 12 în care se introduce abuziv o originală "diferenţiere" prin stabilirea unor intervale care nu au nici o legătură cu realitatea sau cu adevărul istoric. Obosiţi însă de atîta efort intelectual, învinuiţii uită să se mai aplece şi aupra celorlalte prevederi din Legea recunoştinţei, care sînt lăsate ca simple vorbe fără noimă şi fără o transpunere practică, efectivă.
3. Apoi, uitînd că s-au făcut deja mari cheltuieli cu tipărirea şi distribuirea unor certificate deja preschimbate şi chiar şi distribuite, impun alte cheltuieli, pentru introducerea unui nou tip de certificat, de care să beneficieze, încă o dată, mulţi impostori, infractori şi indivizi cu dare de mînă, care sînt făcuţi abuziv revoluţionari, fără să se respecte măcar prevederile Legii 341/2004, aşa proastă cum este, act impus de nişte comunişti-criminali, tembeli şi cretini, care atunci cînd le-am atras atenţia, în Comisia Juridică a Senatului, în faza de discutare a proiectului de lege, mînaţi fiind de interese ascunse şi de un butoi de prostie, au refuzat sau nu au putut să înţeleagă cîtă dreptate aveam şi mi-au refuzat sprijinul dezinteresat şi gratuit pe care am vrut să îl acord, în vederea scrierii unei legi bune şi drepte, care să îndrepte marile şi gravele probleme care persistă şi astăzi, ca şi noianul de inepţii şi nedreptăţi, cel puţin pentru a nu ne mai face de rîs, ca popor, pentru că am fost atît de fuduli cînd am ales asemena parlamentari.
Faţă de cele de mai sus, coroborate şi cu plîngerea pe care v-am transmis-o la data de 12 10 2006 şi, fără a mai analiza în amănunt toate celelalte prevederi ilegale ale acestui act incriminat, pentru a nu încărca mintea celor care vor cerceta acest caz, cu un text stufos, în care să demonstrez în extenso toate pasajele şi elementele prin care a fost modificată, în mod nepermis, chiar absurd şi nedrept o lege votată de parlament, devenită obligatorie prin publicarea sa în Monitorul Oficial nr. 654/20 07 2007, vă rog să constataţi că actul atacat, respectiv H.G. nr. 1707/2006, prin care în mod abuziv guvernul, aşa cum am arătat, a aprobat modificarea şi completarea Normelor metodologice din 29 11 2006, publicate în M.O. nr. 8/05.01 2007, este ilegal, motiv pentru care cer ca făptuitorii să fie cercetaţi şi trimişi în judecată, pentru săvîrşirea infracţiunilor menţionate în petit.
În drept, prevederile Legii 554/2004 art. 1, alin. 1 şi 2, art. 4, art. 8, Legea 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru eliberarea actelor normative, art. 1, art. 3 alin.1, art. 4 alin. 1, 2 şi 3, art. 6, art. 7 alin.2 şi 3, art. 11 lit. b, art. 12, art. 14 alin. 4, art. 15, Legea 90/2001 art. 1 art. 11, Codul Penal şi cel de procedură penală, ca şi prevederile invocate în cuprinsul plîngerii.


Nica Leon 15 02 2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009