Sectorul CIVES
 
 

Un infractor platit f. bine de Parchetul I.C.C.J.

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un infractor platit f. bine de Parchetul I.C.C.J.

Mesajde Nica Leon » Lun Mar 12, 2007 3:07 pm

Către,
Parchetul Curţii de Casaţie şi Justiţie,


Doamnă Procuror General,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, am văzut emisiunea la care aţi participat la postul de televiziune Realitatea.
În cursul emisiunii aţi afirmat că la cercetările privind Revoluţia română din Decembrie 1989 participă toţi procurorii militari din ţară, motiv pentru care vă rog să-mi comunicaţi dacă a fost implicat şi procurorul militat Popescu Cornel.
Dacă acest infractor participă la cercetări, vă rog să-mi răspundeţi cum este posibil ca un asemenea individ, împotriva căruia am formulat şi depus mai multe plîngeri penale, toate ţinute în nelucrare de aproape 17 ani, pentru săvîrşirea infracţiunii de lipsire de libertate şi arestarea mea nelegală, el fiind vinovat că a respectat ordinul comunistului – criminal Iliescu Ion, care ordonase să fiu arestat şi chiar omorît în timpul mineriadei din 13 – 15 iunie 1990.
În cazul în care un asemenea individ, care este străin de ştiinţa dreptului şi duşman dovedit al dreptăţii, justiţiei, drepturilor şi libertăţilor omului şi legii, a fost sau este implicat în cercetarea faptelor comise în timpul Revoluţiei, vă rog, ca de îndată, să-l îndepărtaţi din respectivul colectiv şi, totodată, să dispuneţi cercetarea lui în vederea trimiterii sale în judecată, pentru a fi condamnat pe măsura gravităţii faptelor sale abominabile.
Sper că nu veţi accepta să lăsaţi lucrurile să treneze în eterna letargie în care se complac mult prea mulţi angajaţi ai instituţiei pe care o conduceţi, pentru ca apoi să se invoce, ca scuză, îndeplinirea termenului de prescripţie, pentru a fi scos basma curată un infractor.
Cu speranţa că voi primi răspunsul dvs. în cel mai scurt timp şi că vor mai fi găsite plîngerile penale sus menţionate, ce vor fi, în sfîrşit, repartizate unui magistrat demn şi drept, pentru a da efectua o justă şi temeinică cercetare, vă mulţumesc anticipat, urîndu-vă toate cele bune.

Cu stimă,


Nica Leon 10.03.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009