Sectorul CIVES
 
 

Atenţie la plaje că se lasă cu puşcărie!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Atenţie la plaje că se lasă cu puşcărie!

Mesajde Nica Leon » Joi Mar 15, 2007 2:39 pm

Către,
Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor,

Doamnă ministru Sulfina Barbu,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, am văzut în presă că v-aţi permis să avizaţi, în dispreţul legii, un aşa zis proiect, realizat de o firmă din Japonia, pentru protecţia şi refacerea plajelor litoralului românesc.
Avînd în vedere că această ţară are numeroşi specialişti, în acest domeniu, care de-a lungul timpului au efectuat studii şi au propus mai multe soluţii tehnice pentru protecţia costieră, prezentate şi discutate chiar şi la mai multe simpozioane ştiinţifice internaţionale, unele organizate sub egida B.E.N.A, vă atrag atenţia, în modul cel mai ferm, că dvs. aţi încălcat legea şi aţi permis ca opinia publică să fie dezinformată, prin informaţiile apărute despre acest „miraculos” proiect, pe care intenţionaţi să îl transpuneţi în practică, din bani publici, fără ca în prealabil să se fi organizat un concurs de studii, soluţii şi proiecte, după care eraţi obligată să organizaţi şi o licitaţie pentru alegerea proiectului şi pentru desemnarea constructorilor.
Prin maniera cum înţelegeţi să promovaţi „proiectul” japonez fără să vă fi consultat şi cu specialiştii români dvs. insultaţi inteligenţa şi spiritul creator şi novator al românilor, dovedind astfel cît sunteţi de străină.
Vă informez că, din cîte au răzbătut în presă, soluţia prezentată de japonezi nu este viabilă, ea fiind şi deosebit de scumpă pentru firavul buget al României, pe care actualul guvern iresponsabil îşi tot bate joc şi îl risipeşte.
Ar fi trebuit să ştiţi, dacă nu aţi fi acţionat iresponsabil, pompieristic, că şi eu, ca invitat al multor simpozioane internaţionale, am prezentat o soluţie de protecţie şi refacere costieră, care are la bază o soluţie originală, mult mai eficientă şi mai uşor de realizat, cu costuri mult mai mici decît cele estimate pentru proiectul japonez, pe care l-aţi îmbrăţişat ilegal.
Aşa fiind, mai înainte de a mă adresa organelor de cercetare penală, pe care le voi sesiza cu o plîngere penală împotriva dvs. şi a acoliţilor dvs., vinovaţi, de asemenea, de practici totalitare, vă rog să procedaţi numai în conformitate cu prevederile legale ce se impun, fiind chiar obligatorii şi supreme şi în această situaţie.

Binefăcătorul României,

Nica Leon 15.03.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009