Sectorul CIVES
 
 

O dudă penală!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O dudă penală!

Mesajde Nica Leon » Mar Mar 20, 2007 7:38 pm

Către,
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,

Doamnă Procuror General,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere prevederile art. 131 din Constituţia României, ale Legilor 303 şi 304/2004, vă rog să-mi comunicaţi dacă v-aţi autosesizat şi aţi binevoit să dispuneţi cercetarea şi trimiterea în judecată a numiţilor Năstase Adrian, Mihăilescu Petru Şerban, Gherghina Gheorghe , Dîncu Vasile, Geoană Mircea, Tănăsescu Mihai Nicolae, Bejenariu Eugen, Ungureanu Răzvan Mihai, Voicu Alexandru Mihai, Popescu Ionel, Tăriceanu-Popescu Călin Constantin Anton, Stroe Radu, Vlădescu Gheorghe Teodor Sebastian, foşti sau actuali miniştri şi prim-miniştri, care se fac vinovaţi de săvîrşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice şi private, deturnare de fonduri, fals şi uz de fals, complicitate ş.a., pentru că au emis şi adoptat H.G. nr. 900/20/07/2003, H.G. nr. 1445/12 /12/2002, H.G. nr. 1583/23/12/2003, H.G. nr. 54/13/01/2005, H.G. nr. 2/05/01/2006, H.G. nr.1614/22/11/2006 şi 33/17/01/2007, acte adoptate prin încălcarea prevederilor art. 1 alin. 3 şi 5(art. 51), art. 16 alin. 1 şi 2, art. 20, art. 102(101) alin.3, art. 108(107) alin.2 şi art.154(150) alin. 1 din terfelita Constituţie a României, dar şi pe cele ale art. 1 şi art. 11 alin. 1 lit. c, d şi h din Legea nr. 90/2001.
În cazul în care nu v-aţi autosesizat formulez următoarea:


PLÎNGERE PENALĂ


Împotriva celor menţionaţi mai sus, care prin adoptarea actelor menţionate au adus grave prejudicii ordinii de drept, imaginii României şi a bugetului de stat, pentru că prin acte nelegale au impus să fie nedrept, netransparent, ne eficient sume ce se cifrează la peste 35.000.000.000 lei vechi, adică 3.500.000 lei, plătite pentru un aşa zis proiect, care a fost impus fără să se fi organizat vreodată o selecţie de oferte publice, fără un concurs de proiecte şi fără o licitaţie publică, pentru a se desemna cîştigătorul cel mai bun şi mai eficient.
Finanţarea prin încălcarea legilor sus menţionate a "proiectului" numit iniţial "Reprezentantul special al Guvernului României pe probleme de integrare, cooperare şi dezvoltare durabilă", a unui actoraş de provincie, cu contribuţii intense la întărirea activităţilor desfăşurate de fosta securitate, spre liniştea dictatorilor ciumei roşii, numit în aceste acte, prin folosirea unui nume la fel de ilegal – Radu, Principe de Hohenzollern-Veringhen, avînd în vedere că în România, atunci cînd un bărbat se însoară chiar şi cu o femeie mult mai în vîrstă, nu îşi poate schimba numele de familie deţinut anterior căsătoriei, cu titlul de "principe", care ar fi putut fi acordat şi, eventual obţinut numai într-o ţară condusă de o monarhie, ceea ce nu este cazul în România, dacă avem în vedere prevederile art. 1 alin. 2 din terfelita Constituţie a României.
De asemenea, numitul Duda Radu, chiar şi prin căsătorie cu una din fetele numitului Argeşeanu Mihai, nu avea cum să obţină legal nici numele de Hohenzollern-Veringen, nume ce aparţine fostei familii a fostei case domnitoare în Germania.
Sumele acordate acestei persoane numită abuziv reprezentantul special al guvernului nu avea şi nu are calitatea şi posibilitatea să fie un bun şi eficient mesager pe lîngă guvernele avute în vedere şi pentru că nici socrul său nu este bine văzut de nici una dintre casele regale aflate încă la putere în Europa, dacă avem în vedere şi că verişoara primară a numitului Argeşeanu Mihai, Regina Elisabeta a Angliei l-a considerat şi încă îl consideră un trădător, care a făcut de rîs şi a adus mari prejudicii, chiar şi de imagine, tuturor familiilor regale, ca urmare a premeditatei sale abdicării şi a fugii sale ruşinoase din România.
Din acest motiv fugarul şi trădătorul Argeşeanu Mihai nu a fost primit nici imediat după fuga sa în Anglia şi nici după aceia la Palatul Buckingham, fiind tratat cu toată răceala şi distanţa meritată în această ţară, ca şi în celelalte ţări conduse de familii monarhice, cu care se înrudea.
Că aşa stau lucrurile a fost deja dovedit de sentinţa pronunţată în octombrie 2006, la Londra, într-un proces în care numitul Duda Radu a fost acuzat de impostură, ca şi scrisoarea semnată de şeful familiei Hohenzollern-Sigmaringen, dată publicităţii, prin care se solicita autorităţilor române să nu mai fie folosit numitul Argeşeanu Mihai şi actoraşul său ginere pentru prezentarea imaginii României, care are prin asemenea emisari numai de pierdut.
Cu toate aceste evenimente şi fapte de notorietate publică, învinuiţii, prin încălcarea evidenţei şi a normelor legale, au adoptat mai multe hotărîri de guvern, care se pot emite şi aproba legal numai pentru organizarea executării legilor şi nu pentru a finanţa, cu bani de la bugetul de stat, un impostor, numit ilegal Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen.
Nu în ultimul rînd trebuie să mai arăt că acest pretins fals principe a mai fost făcut, tot la apelul de noapte, colonel în Armata română, motiv pentru care acordarea de bani publici unui ofiţer activ, ca şi trimiterea acestuia în misiuni în străinătate nu se pot face decît în condiţiile regulamentelor militare, care au fost, în acest caz, grav încălcate de cei plătiţi de la bugetul de stat să le respecte, iar în cazul în care sînt încălcate să sesizeze Parchetul Militar competent.
Totodată, consider că ar fi legal şi necesar ca reprezentanţii Ministerului Public să declanşeze cercetări urgente şi împotriva celor care se fac vinovaţi de împroprietărirea ilegală cu terenuri, fîneţe păduri şi numeroase imobile situate în mai multe localităţi din România, a numitului Argeşeanu Mihai, care a primit aceste bunuri publice în numele unei pretinse case regale, fără a avea vreun drept legal în acest sens, bunuri pe care le-a solicitat şi primit fără să fi prezentat certificate de moştenire şi de succesiune legale de la Ferdinand şi de la Carol al II-lea, acte care sînt totdeauna solicitate constant tuturor celorlalţi cetăţeni ai României, care sînt discriminaţi şi în acest fel.
Un alt act ilegal, prin care familia şi aparţinătorii numitului Argeşeanu Mihai au fost favorizate în dispreţ faţă de prevederile principiului egalităţii tuturor cetăţenilor în faţa legii şi a autorităţilor publice, este şi H.G. nr. 900/2003 act prin care mascat, de la bugetul de stat, deci tot din bani publici, se plătesc toate cheltuielile necesare întreţinerii imobilului în care locuiesc aceştia, ca şi salariile unor angajaţi care lucrează spre a asigura învinuiţilor o viaţă lipsită de griji şi plină de huzur.
Avînd în vedere cele de mai sus, vă rog să începeţi cercetările legale ce se impun, pentru trimiterea în judecată a vinovaţilor.
În drept, prevederile Codului penal şi al C.p.p.


Nica Leon 20.03.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009