Sectorul CIVES
 
 

Va fi anulat jaful de la Peles?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Va fi anulat jaful de la Peles?

Mesajde Nica Leon » Mie Mar 21, 2007 3:10 pm

Către,
Guvernul României


Domnule prim-ministru,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, am văzut, în presa de astăzi, că aţi dispus să fie prejudiciat iarăşi patrimonial inalienabil al statului, cînd aţi aprobat să fie împroprietărit ilegal numitul Argeşeanu Mihai, ce îşi zice rege, deşi nu a deţinut niciodată legal un asemenea titlu, dar care primeşte acum în dar, de la prea mărinimosul Guvern al României mai multe imobile ce aparţin de drept statului român, aflate astăzi în complexul muzeal Peleş, situat în oraşul Sinaia, judeţul Prahova.
Ca atare, în temeiul drepturilor mele constituţionale şi a Legii 544/2001, vă rog să dispuneţi să-mi fie transmisă o copie a actului pe care l-aţi numit, pentru a nu uita probabil, „Memorandum”, ce a fost semnat la Palatul Victoria de Radu Stroe, şeful Secretariatului General al Guvernului şi de Andrew Popper, “şeful” al unei aşa zise „Casei Regale” .
Avînd în vedere obligaţiile dvs. constituţionale şi legale, mai înainte de a formula o nouă plîngere penală împotriva dvs. şi a acoliţilor dvs. pentru săvîrşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice şi private, constituirea unui grup organizat pentru săvîrşirea de infracţiuni ş.a., vă rog ca în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 şi a Legii 554/2004 să revedeţi acest act încheiat abuziv şi, ca urmare să-l anulaţi, pentru că este ilegal din mai multe considerente, pe care nu le mai amintesc aici, dar pe care sunt sigur că le cunoaşteţi deja.
Cu speranţa că veţi da curs solicitărilor mele, în termenul prevăzut de lege, vă urez mult succes în activitatea pe care ar trebui să o desfăşuraţi numai în interesul acestui popor şi nu împotriva lui, cum de prea multe ori faceţi.


Nica Leon 21.03.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009