Sectorul CIVES
 
 

Un D.N.A. de rahat!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un D.N.A. de rahat!

Mesajde Nica Leon » Mie Mar 28, 2007 10:49 am

Către,
Ministerul Public – Direcţia Naţională Anticorupţie
Spre ştiinţă: dnei. ministru Monica Macovei;
dnei. Laura Codruţa Kovesi, Procurorul General al României;

Băi, Morare,Astăzi m-am prezentat la D.N.A. pentru că am fost invitat, în calitate de martor, în cauza dosarului nr. 54/P/2005.
În loc să pot ajunge la camera 237 A, la poartă, un jandarm, după ce mi-a luat telefonul mobil, a avut tupeul şi obrăznicia să îmi ceară să-mi golesc buzunarele în faţa lui.
La auzul unei asemenea cereri ilegale, prin care, fără mandat, se atenta grav la demnitatea mea, am pretins, aşa cum este normal şi legal într-un stat de drept, să îmi prezinte legea care îi dă lui dreptul să îi trateze mai rău decît în perioada de tristă amintire pe invitaţii instituţiei pe care te faci, fără prea mare succes însă, că o conduci.
Pentru că nu mi-a fost prezentată baza legală care să dovedească în vreun fel abuziva sa pretenţie şi, neavînd cu cine să vorbesc din conducerea D.N.A., care să înţeleagă stupiditatea acestei pretenţii, mi-am luat telefonul şi am plecat.
Avînd în vedere că, din cîte ştiu, nu ai trecut prin şcoala de spălat creere de la Fana babanu şi că, dacă esti român ar trebui să nu fi uitat cum au fost învăţaţi românii să-şi primească invitaţii, îţi spun ferm că mă intrigă cretinismul unei asemena maniere de a vă trata invitaţii, iar în cazul meu, ca persoană relevantă, căreia îi datorezi şi tu libertatea şi dreptul, ca şi posibilitatea de a putea face saltul din rîndul vitelor în cel al oamenilor, pe care vi le-am dăruit în gloriosul şi însîngeratul Decembrie 1989, îmi datoraţi conform art. 2 din Legea 341/2004, cinstire, respect şi recunoştiinţă, noţiuni pe care astăzi mi-aţi dovedit cît vă sînt de străine.
Să înţeleg că prin felul în care m-aţi primit astăzi sînteţi lipsiţi de cele mai elementare maniere, de bună creştere şi de o crasă lipsă de bun simţ, sau sînteţi prea speriaţi că aţi ţinut de şase marilor infractori şi prăduitori de ţară, iar acum, îngroziţi de consecinţe, credeţi că prin terfelirea principiilor şi normelor consacrate în siluita Constituţie a României şi prin interzicerea liberului acces al cetăţenilor la justiţie veţi face posibil să nu se mai afle cum şi cine l-a ajutat să fugă pe Haisam din ţară, cine şi unde au fost duse uriaşele sume de bani de care a fost jefuită România şi poporul român, de care acum, prin aceste măsuri tembele, demonstraţi cît de mult vă temeţi, ca şi de judecata lui, de dreptate şi adevăr.
Întrucît aţi dovedit că nu ştiţi să respectaţi un om cu demnitate, noţiune a cărei semantică nu cred că o cunoaşteţi sau de care să vă mai aminţiţi, ea fiind aprig şi sistematic combătută de toţi duşmanii poporului român, care au încercat temeinic să o distrugă, cum atentaţi şi voi acum, te informez că nu voi mai da curs nici unei invitaţii de a mă prezenta la D.N.A. pînă nu îmi vei prezenta scuzele cuvenite.
Te mai informez că voi trimite şi pe această temă un raport domnului José Manuel BARROSO, preşedinte al Comisiei Europene, pentru a-l informa astfel despre măsurile aberante luate de cei atît de bine plătiţi de poporul român, pentru a ne apăra ordinea de drept, demnitatea, drepturile şi libertăţile, ca şi accesul liber la justiţie, valori care sînt încă atît de dispreţuite tocmai de procurorii şi judecătorii educaţi de comunişti pentru a distruge omul şi adevărul, pentru liniştea şi îmbogăţirea hoţilor, trădătorilor şi tîlharilor, care încearcă acum şi să ne scormonească prin buzunare atunci cînd ne invită să trecem pragul unei instituţii publice, care ar trebui să se ocupe numai cu apărarea dreptăţii şi demnităţii noastre, ca valori supreme şi garantate.
Anexez copia citaţiei prin care m-aţi invitat la voi astăzi.

Fără stimă sau consideraţie.

Un om cu demnitate, binefăcător al României,


Nica Leon 28.03.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009