Sectorul CIVES
 
 

Nişte alogeni hrăpăreţi

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Nişte alogeni hrăpăreţi

Mesajde Nica Leon » Mar Apr 10, 2007 12:27 pm

Către,
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,
Doamnă procuror general,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791, în conformitate cu prevederile art. 131 alin. 1, a prevederilor Legii 303, 304/2004 şi a celor din Codul Penal, formulez şi depun următoarea:


PLÎNGERE PENALĂ

împotriva numiţilor Anton Constantin Călin Popescu –Tăriceanu, prim-ministru în Guvernul României, a numitului Ungureanu Răzvan Mihai, fost ministru şi a numitei Bîtu Cezarina Alice, secretar de stat, care se fac vinovaţi de iniţierea, adoptarea şi impunerea unui act abuziv, neconstituţional, prin care învinuiţii, crezîndu-se stăpîni în România, a cărui buget de stat se află la cheremul lor, s-au gîndit cum să rotunjească, prin încălcarea legii, veniturile învinuitului Ungureanu Răzvan Mihai, fapte pentru care se fac vinovaţi de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, prevăzute şi pedepsite de art. 248 şi 2481 din Codul Penal.

MOTIVE

În fapt, învinuitul Anton Călin Popescu –Tăriceanu prim-ministru în Guvernul României a aprobat împreună cu acoliţii săi Ordonanţa de urgenţă nr. 10 din 20 02 2007 , publicată în Monitorul Oficial Partea I nr. 141 din 27/02/2007, act prin care au hotărît, încălcînd normele constituţionale, pentru că doar trei persoane legiferează şi modifică prevederile unei legi adoptată de organul reprezentativ suprem şi unică autoritate legiuitoare a ţării, care devine astfel inutilă din moment ce nu mai sînt necesari peste 400 de deputaţi şi senatori, plătiţi de popor pentru a dezbate şi adopta legi, cînd, ca şi în acest caz, sînt suficienţi numai trei persoane pentru a legifera şi modifica legile existente. Prin asemenea act abuziv cei trei au hotărît, cu de la sine putere, să fie modificat coeficientul de salarizare a unuia dintre învinuiţi, împunînd astfel dublarea salariului pe care îl va încasa învinuitul Ungureanu Răzvan Mihai, care tocmai pierduse postul de ministru la Ministerul de Externe, dar care ştia că se va întoarce la fostul său post, pe care tot el, abuziv şi-l conservase, dovedind astfel cît de puţin important era postul respectiv pentru interesele şi imaginea României, post numit reprezentant special SECI, pe care l-a ocupat odată, dar îl deţine şi acum.
Pentru că ştia toate aceste lucruri şi pentru că se consideră stăpîni ai banului public, al poporului român şi al României, învinuiţii au emis, adoptat şi trimis la publicare Ordonanţa de urgenţă nr. 10/2007, impusă cu încălcarea prevederilor art. 115 alin. 4, 5 şi 6 raportat la art. 1 alin 3 şi 5, art. 16 alin. 1 şi 2, art. 61 alin.1, art. 102 alin.2 şi art. 154 alin.1 din terfelita Constituţie a României.
Prin adoptarea şi impunerea abuzivă a acestui act, care a fost "necesar" numai pentru a îl favoriza vădit pe învinuitul Ungureanu Mihai Răzvan, considerîndu-se deasupra Parlamentului României, fără să aibă dreptul legal şi fără să existe motivele prevăzute expres în art. 115 alin. 4 şi 5 din terfelita Constituţie a României, au procedat la modificarea abuzivă a art. 4 din Legea nr. 495/2004, lege adoptată de Parlamentul României, care este unica autoritate legiuitoare a ţării, guvernul şi membrii săi ne avînd dreptul să adopte acte care să modifice legi, acte normative care sînt adoptate doar de puterea legiuitoare a ţării, nu şi de cea executivă, încălcînd astfel şi prevederile art. 1 alin.4 din siluita Lege fundamentală.
Pentru aceste motive, vă rog să dispuneţi cercetarea şi trimiterea în judecată a învinuiţilor, care se fac vinovaţi de săvîrşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 248 şi 2481 din Codul Penal.
În drept, prevederile Codului Penal, al C.P.C şi prevederile invocate în cuprinsul textului de mai sus.
Anexez la prezenta copia O.U.G nr. 10/2007Nica Leon 06.04.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009